-->

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ratsastus leiri

Moi! Tässä postauksessa olisi tarkoitus kertoa ratsastus leiristäni joka oli 2.6 tiistaina ja 3.6 keskiviikkona. Leiri oli päiväleiri ja se oli tallilla missä ratsastammekin!

Tiistai aamuna leiri alkoi 8.30. Ensimmäisenä oli ponien jakaminen. Jännitti vähän minkä ponin saan! :D Ratsastuksenopettajamme Pami sanoi "Aino ja Robin" Robin oli miulle uusi tuttavuus!

kaikki kuvat (c) Alina

Robin on seitsemän vuotias dartmoorin ruuna. Robin saapui 28.5 torstaina tallille. Robin tuli Ruotsista ja siellä
on myös syntynytkin. Robin on tosi kiltti ja reipauttakin on eli ei laiska.

Tunnilla teimme pohkeen väistöjä. Meidän osalta ne ei mennyt ihan nappiin, mutta muuten kaikki meni hyvin. Robinillä on ihana laukka ja kuunteli myös hyvin mitä apuja ponille annoin. Laitan vielä muutaman kuvan.
Tunnin jälkeen hoidin Robinin ja sen jälkeen menin kuvaamaan Alinaa ja Jasua.Tuntien jälkeen menimme syömään. Ruokana oli makaronilaatikkoa. Tuon jälkeen oli kioski ja hetki vapaa aikaa. Leikimme hippaa ja pelasimme polttopalloa isolla pallolla. Sen jälkeen aloimme kokoamaan esteitä. Meillä oli teoriassa irtohypytystä. Hypytimme neljää ponia. Fenjaa, Gerdaa, Geishaa ja Pamin hevosta Caraa. Cara  taisi hypätä korkeimmillaan 130cm ja toiset pienempiä. Teorian jälkeen meillä oli välipala ja sen jälkeen alkoi taas ratsastustunnit. Itse sain tavallan uuden tuttavuuden Daalian. Olin sillä kerran mennyt eikä se tunti osaltani nappiin mennyt. Tunnilla kävimme ensin kahlaamassa jäsen jälkeen leikimme.


Daalia oli mukavan reipas, mutta järvessä se oli kova polskimaan. Sitten lähdimme tallille päin ja aloimme leikkiä tallipalaa jäin muutaman kerran. Tuon jälkeen olimme vielä punainen valo vilahti yy, kaa, koo....  Sen jälkeen teimme loppuravit ja käynnit. Tässä tunnilta kuvia!
Tunnin jälkeen hoidimme ponit ja sen jälkeen matka kohti kotia.

                                                             KESKIVIIKKO 3.6

Aamulla, kun saavuimme saimme listan vasta tasan jälkeen, kun opettaja vähän myöhästyi. Olimme toisella tunnilla. Sitten saimme listan ja siinä luki Aino-Sunshine. Tuo poni on se pienin tunti poni joten kivahan se hypätä suurimmasta pienimpään. Sunshine on siis shetlanninponi.


Tunnilla teimme puomi harjoitusta ensin oli kolme? puomia ja niiden jälkeen piti siirtyä käyntiin ja sen jälkeen kolme? puomia ja niitä ennen raviin. Toisella sivulla oli ympyrällä kaksi kavaleetia, joissa toinenpää oli maassa. Sen jälkeen teimme laukassa samaa ilman käyntiin siirtymistä ja sen jälkeen laukattin kenttää ympäri. Sunshine laukkasi kyllä hyvin ja reippaasti. Sen jälkeen teimme loppu ravit ja tuon jälkeen käynnit! Laitan vielä kuvia tunnista.
Tunnin jälkeen meillä oli ruoka ja sen jälkeen teoriaa. Teoriassa meillä piti olla poniagilitya sen kyllä kerkesimme aloittaa mutta alkoi pikkumiehiä taivaalta tippumaan. Sen jälkeen oli sen verran aikaa niin kävimme vielä pinteleiden laittoa ja matkustus suojien  ja loimen laittoa.

Sen jälkeen Pami laittoi listan. Tällä kertaa menin Jasonilla. Meillä oli siis esteitä. Tunnilla Jason oli hieman löysä ja laiska, mutta kyllä jotain hyviä hyppyjä tuli. Aluksi menimme muutaman kerran yksittäistä estettä, sen jälkeen kolme estettä. Sitten kaksi estettä lisää ja kerran 6 esteen radan. Laitan tunnista vielä vähän kuvia.


 Sit meillä oli kärri ajeluu ja sen jälkeen leiri loppu. Jäimme katsomaan vielä ratsastus tuntia mikä alkoi viideltä.

Joo, mut tää postaus taitaa olla tässä yritän nyt täs joku päivä kirjotella lisää näit postauksii, mut moikka!!


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti