-->

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Napin kanssa puuhaillen


Napin kanssa puuhaillen 6.3
Moi! Eilen päätin tehdä my dayn tänne blogiin Hiihtoloma viikon sunnuntaista 6.3! Ei minulla muuta kun mennään my dayn pariin. Kommentoikaa mitä piditte ja haluatteko näitä my dayta useamminkin?
 Kello 7.45
Heräsin aamulla kello 7.45 ja siinä samassa selailin puhelimella kaikki somet läpi. Nousin sängystä vasta reilut puolen tunnin päästä. Sen jälkeen menin syömään aamupalaa. Söin puuroa voin kanssa.
Kuvassa näette hienot muumi lakanat!

Aamupalan jälkeen menin laittamaan ratsastus vaatteet päälle. Sen jälkeen kello 9.30 lähdimme ajamaan kohti tallia. Matka kesti puolisen tuntia. Sen jälkeen saavuimme tallille suokumaalle. Aluksi kävimme katsomassa hevoset läpi ja sen jälkeen aloimme hoitamaan Nappia kisa kuntoon nimittäin Nappi oli menossa sen omistajansa kanssa kouluratsastus kisoihin. Nappi on siis 5 vuotias Suomenhevos tamma.

Talli vaatteet

Auto matkalta
Alkuun aloimme harjaamaan Nappia joka puolelta meillä meni siinä jo jonkun aikaa ainakin neljäkymmentäviisi minuuttia. Hevonen oli jo suht siistissä kunnossa harja ja häntäkin lähes suorat. Kun olimme saatu poni kuntoon aloimme letittämään Napin harjaa. Letistä tuli ihan kiva ja kestikin kisojen jälkeen kotiin asti. Sen jälkeen putsasimme kaviot ja odotimme, että omistaja tulee tallille kisapaikalta.





N. 11.45

Laitoimme Napille suojat jalkoihin ja loimen päälle. Sen jälkeen aika oli lähteä kohti kisa paikkaa. Alina talutti ensiksi Napin koppiin ja hyppäsimme kyytiin ja lähdimme kisa paikalle. Siellä sitten minä otin Napin pois kopista ja laitoimme suitset ja satulan selkään. Sitten aloin taluttamaan Nappia pihaa ympäri. Nappi kävelee Super nopeasti joten vauhdissa oli vaikea pysyä mukana. Nappi käveli tosi hienosti vaikka tarhassa laukkaili vieraita hevosia, ei välittänyt niistä ollenkaan.

Hevonen valmis lähtöön



Miusta tämä on tosi kiva kuva <3!

Nappi kävi kisa radalla ja taisi mennä suht kivasti. Sen jälkeen menimme viemään Napin koppiin. Sitten katsoimme kisat loppuun ja autoimme vähän koulu aitojen siivoamisessa. Ja lähdimme takaisin tallille. Purimme Napin letin ja otimme loimen pois päältä ja vein Napin sitten tarhaan.
     Sitten laitettiin koppiin purut ja menimme autoon syömään eilisestä pitsasta palaset. Selailimme myös viestit. Sen jälkeen menimme kuvaamaan heposia, tuli ihan kivoja kuvia!


Laittakaa kommentteihin mikä teistä on näistä kuvista on kaikista kivoin!! Itse en osaa lempparia sanoa!


1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
Kuvaamisen jälkeen menimme hetkeksi puhelimille autoon. Sen jälkeen olimme menossa putsaamaan karsinoita, mutta äiti tulikin jo kahveilta ja jatkoi putsaamista. Menimme sitten Alinan kanssa levittelemään yhteen karsinaan oljet ja sen jälkeen jatkoimme kuvailua.
9.
Kuvailujen jälkeen lähdimme ajelemaan kohti kotia. olimme kotona n. 18.15!
N. 18.30
Lähdimme hakemaan ruokaa Tuen-grilliltä, mutta siellä oli ihan kauheasti porukkaa, jono oli ulos asti, joten päädyimme menemään mäkkäriin. Siellä jono ei ollut yhtään samanlainen. Otin ruuaksi tuplajuusto aterian Coca-Colalla.
Sen jälkeen siirsin kuvat tabletille ja lähdin saunaan. Jos joku meinaa edes kysyä miten siirsin niin kameran mukana tuli sellainen netti yhteys minkä kautta saa yhdellä sovelluksella siirrettyä ne kuvat langattomasti. Sovelluksen nimi on WirelessMobileUtility. Ymmärtääkseni tämä on vain Nikoneille!
Kun tulin saunasta aloin vielä ladata kuvia koneelle ja minun piti vielä lisäksi lähettää muutamia kuvia sähköpostilla. Sen jälkeen aloin tekemään vielä vähän blogihommia. Sitten pesin hampaat ja selailin vielä somet ja kävin nukkumaan.
Toivottavasti pidit tästä postauksesta ja muista kommentoida mitä pidit ja haluaisitteko jatkossakin tälläisiä postauksia, kuinka usein?? Ei tässä muuta ole kuin näkemiin!!

10 kommenttia:

 1. Toi 7 oli miun lemppari! Tälläset postaukset on tosi kivoi ni vaik kerra kuukaudes😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voisin alkaa itseasiassa tekemään näitä kerran kuussa!

   Poista
 2. Tälläsii postauksii useemmin! Tosi hyvin ja ytimekkäästi eikä liian yksityiskohtaisesti kirjoitettu. Miun lemppari oli 4. kuva.

  VastaaPoista
 3. Näit on kyl mukava lukee! Kaikki kuvat oli hienoi mut ehkä lemppareiks nousi 4. ja 7. Näyttää olleen kiva päivä teillä!♥

  VastaaPoista
 4. Todella mahtava postaus, tykkäsin tästä! Kuvia oli sopiva määrä ja tekstiä samaten :) Numerot 2 ja 7 olivat näistä suosikkejani! Pakko vielä huomauttaa parista virheestä: "..olimme saatu poni kuntoon" ja kisapaikka taisi olla parissa kohtaa kirjoitettu erikseen :) Kannattaa katsoa teksti jollain tekstinkäsittelyohjelmalla läpi, niin se huomauttaa ainakin joistain virheistä(itsekin käytän wordia, tai mikä sen nimi onkaan) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin kirjoittanut vähän huolimattomasti pahoittelut siitä. Kiva kun kerroit kyseisistä virheistä!

   Poista
 5. 3.4&7 oli omaan mieleen:) Muutenkin tosi hyvä postaus, tekstiä ja kuvia oli juuri sopivassa suhteessa toisiinsa ❤ Nappi on ihanan näköinen, suloinen karvapallero, aww...!

  VastaaPoista