-->

torstai 7. huhtikuuta 2016

Maaliskuu 2016

 Maaliskuu 2016
Moi! Laiskuuden, motivaation puutteen, kiireiden ja kouluhommien vuoksi en ole kerennyt tekemään tätä postausta. Toivoisin, että jatkossa saisin postauksien kommentteihin tsemppaavaa palautetta, koska saan siitä lisää motivaatiota. Muutenkin kommentteja on tullut aika vähän. Muistakaa, aina jonkun kommentti pääsee kuukauden kommentiksi ;)!
 Kuukauden blogi
Ihan lemppari kuukauden blogia en osaa sanoa, mutta yksi niistä on Pinja-Sofian lifestyle- ja lehmäblogi. Blogi on siis Cowgirl! Blogissa on todella hieno banneri, teksti on sujuvaa ja selkeää. Lifestyle on blogin pääosassa ja eläimet/lehmät ovat myös mukana blogissa. Kokonaisuudessaan todella hieno blogi kannattaa käydä kurkkaamassa jos ei ihan lukijaksikin liittyä! Kuukauden kommentti
Niin kuin tuolla alussa mainitsinkin kommentteja on tullut todella heikosti, jos blogin linkkauksia ei lasketa. Kuten mainitsin motivaatiota tulee kivoista ja kehuvista kommenteista, mutta myös rakentava palaute on terve tullutta. Kyseisiä kommentteja ei ole tullut kauheasti joten niidenvalitseminen ei ollut kovin vaikeaa.
Tämä kommentti hymyilytti minua ja luulen, ehkä se motivaation puutteessa oli ihan hyvä asia. Kiitos Roosa kivasta kommentista ja ahkerasta blogin seuraamisesta :)!
Tämä kommentti hymyilytti myös, koska kiva välillä, kun joku huomauttaa omista mokista ja virheistä. Tuon postauksen kirjoitin kyllä aika nopeasti ja huolettomasti, mutta suuri kiitos kuuluu myös Suville ahkerasta kommentoimisesta ja blogin seuraamisesta :))!
Kuukauden postaus
Maaliskuussa on ollut hirveitä eroja postauksien katselumäärissä. Olen oikeastaan aika yllättynyt. Yhdessä 39 ja toisessa 42 kolmannessa 62 neljännessä 70 viidennessä 156 kuudennessa 188. Onko postaukset olleet huonoja vai huonoja aiheeltaan? Vastaus kysymykseen olisi kiva, mutta suosituin postaus on ollut "linkkaa blogisi", mutta jos sitä ei lasketa niin "helmikuu 2016"

Kuva linkkaa blogisi postauksesta


Kuva Helmikuun postauksesta

Kuukauden näyttökerrat

Tavoitteena taisi olla 1000 näyttö kertaa ja se meni rennosti yli mahtavaa. Näyttökertoja tuli maaliskuussa 1558 ja se on aika paljon. Voi olla että johtui suuresta postaus määrästä, joten tavoitetta ei laiteta tällä kertaa yli tuon luvun. Tavoitteeksi laitetaan 1300! Kuukauden ratsu

Maaliskuussa menin neljällä eri ponilla ja ne olivat Fiona, Cirius x2, Sunshine ja Colibri. Noista suosikkini oli Cirius. Olin molempien tuntien jälkeen ihan fiiliksissä ja muuta ei voi sanoa, kun vain, että poni oli super. Myös Colibrin kanssa ratsastettu tunti meni hyvin ja olin todella tyytyväinen (siitä tulossa postausta, kunhan kerkeän), mutta Cirius oli silti hieman parempi.Kuukauden tapahtuma

En tarkalleen edes muista mitä kaikkea maaliskuussa on tapahtunut, mutta suosikki "tapahtuma" on tällä kertaan pentutapaaminen mistä on erillinenkin postaus. Kerron lyhyesti päivän tapahtumista sinä päivänä. Ensimmäisenä menimme järven jäälle ja päästettiin koirat irti sen jälkeen meillä oli vuorossa ruokailu. Sitten menimme agility hallille ja sen jälkeen tulimme vielä syömään samaan ravintolaan. Päivä oli kokonaisuudessaan tosi kiva.


Kuukauden hauskin

 Nyt en osaa sanoa. En muista ollenkaan mitä on tapahtunut ja mitä hauskaa, mutta varmastikkin jotain hauskaa on ollut, nyt ei vaan muistu mieleen.


Tämä postaus taitaa olla tässä. Muistakaa kommentoida, jonkun kommentti pääsee kuukauden kommentiksi ja minä saan niistä motivaatiota. Ei tällä kertaa muuta nähdään ensi postauksessa, Moikka!!

12 kommenttia:

 1. Aino siul on aivan ihuna blogi! Tää on yks niistä blogeista joita jaksaa seurailla.<3
  Miusta kaikki postaukset on tosi kivoja enkä oo löytäny yhtään huonoo postausta. Välillä kommentti- ja näyttökerrat laskee mutta niistä ei tarvii lannistua!<3 Anni F.

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä ihana blogi, ja osaat kirjoittaa tosi hyvin♥

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla et kommentistani on ollut iloa! Ja tottahan toki näin kivaa ja ihanaa blogii jaksaa seurata!♥ :)

  VastaaPoista
 4. Siis kiva kun päivitit! Oon kyllä lukenut sun jokaisen postauksen, mutta puhelimella lukiessa kommentointi saattaa vähän jäädä, ei toki tahallisesti. Tää mun kommentointi välillä jää, mutta se ei todellakaan tarkoita, etten pitäisi mahtavasta blogistasi!
  Joskus jokaisella blogilla on huonoja kausia, mutta älä lannistu niistä! Ite saan sisua tosi paljon epäonnistumisista, ne saa yrittämään aina vaan kovemmin! Tsemppaa vaan ittees, kyllä se siitä! ❤
  Ja tää kommentti EI oo lähetetty sen takii, et tää pääsis kuukauden kommentiksi, van ihan puhtaasta kiinnostuksesta blogiasi kohtaan❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavasta kommentista :)! Ehkä tästä vielä noussaan!

   Poista
 5. Oi olitpa kivasti kirjottanu mun blogista!:) Söpö blogi sullakin c: Kiitos tosi paljon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos itsellesi. Sulla on niin hieno blogi myös <3!

   Poista
 6. Näitä on kyllä tosi hauska lukea! :)

  VastaaPoista