-->

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Huhtikuu 2016


Huhtikuu 2016
Moi! Tänään taas kuukauden suosikkien parissa! Taas vähän myöhässä. Syynä motivaatio ja koulukiireet! Ei tässä muuta mennään suoraan postaukseen!
Kuukauden blogi
Tällä hetkellä blogienkin lukeminen on jäänyt hyvin vähäiseksi. Päätin sitten yhden blogin jota olen aika aktiivisesti lukenut! Blogi on Kian blogi Poniratsastajan kertomaa! Yksi suosikki postauksistani tässä kuussa oli "Vastauksia kysymyksiin". Blogissa on kivan vaalea ulkoasu ja kaikki postauksien kuvat ovat hyvänlaatuisia ja kivoja!

Kuukauden kommentti

Tässäkin kuussa kommentointi on jäänyt aika vähäiselle, mutta jokainen kommentoija ja kommentti on piristänyt päivääni! Tällä kertaa kuukauden kommentti oli "Maaliskuu 2016" postauksessa!

Kiitos Anni ihanasta kommentistasi!
Kuukauden postaus

Huhtikuun aikana on tullut viisi postausta. Näyttökerrat ovat olleet 88, 98, 117, 122 ja 111! Kuukauden suosituin postaus oli "Lukulistalle luettavaa" eli postaus jossa on linkattujen blogien suosikit.


Kuukauden näyttökerrat
Tavoitteena taisi olla 1300 näyttökertaa ja samalla linjalla jatketaan! Eli tavoitteeseen ei päästy näyttökertoja oli 1073! Toukokuun tavoite on siis vieläkin sama 1300!


Kuukauden ratsu

Huhtikuun ratsut olivat Jason, Colibri, Jason ja Cirius. Tällä kertaa Jason on kuukauden lemppari! Sen kanssa tuuppailtiin ja käytiin maastossa! Toki Cirius ja Colibrikin olivat kivoja, mutta Jasonilla oli kiva pitkästä aikaan päästä ratsastelemaan!


Kuukauden tapahtuma

Huhtikuussa ei ole tapahtunut mitään kummempaa perus kouluhommat ja harrastukset! Mutta yksi juttu mistä en vielä täällä blogin puolella ole maininnut on Lorun kanssa mätsäri harjoitukset ja ihka ensimmäiset mätsärit (match show)! Niissä oli vain kolmeosallistujaa Lorun luokassa ja niissä oltiin toisia, mutta ei niistä sen enempää!


Kuukauden hauskoin

En keksi taaskaan tähän mitään, mutta olen satavarma että ensikuussa on jotain tässäkin osiossa!!!!!

Tässä tämä postaus kiitos kuin luit, muista kommentoida ja kertoa mitä pidit! Nyt näyttää siltä, että summer bucket listiä ei ole tulossa niitä voi laittaa, mutta jos niitä tulee hirveästi lisää se saattaa sitten toteuta ;)! Mukavaa toukokuuta!


14 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Kiva kun jaksat tehä näit "kuukauden kootut" postauksii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä miekin! :)
   Ja hei onkos mätsäreistä tulossa omaa postausta? Mie ainakin lukisin mielelläni niistä vähän tarkemmin... ;)

   Poista
 2. Hyvä postaus ja kiva, että tykkäät blogistani! :D

  VastaaPoista
 3. Tää on niin kiva, kun oot keksiny näin monta näitä eri kohtia tähän! Usein nää kuukauden suosikki -postaukset on niin kovin lyhyitä, mutta tää oli hyvän mittanen! Kiva postaus kaiken kaikkiaan! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät näistä mun kuukauden suosikki postauksista!

   Poista
 4. Oioi kiva kun miun kommentti pääs tähän<3 Ei miul ollu muuta tarkotusta kun ilahduttaa siuta !;)

  VastaaPoista