-->

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Viimeajan ostokset



HUPSSS.... Tässä taisi tulla pieni tauko  tämän blogin suhteen! Noh nyt asian pitäisi korjautua, koska tulee tämä postaus, toinenkin postaus tulossa ja vielä kolmaskin ja tarkoitus olisi saada ne kaikki ulos heinäkuun puolella!

Kävimme perheen kanssa Helsingissä viime viikon lauantaina, silloin kävimme horzessa, Linnanmäellä ja vielä illalla Kampissa metsästämässä yksi tuote ja syömässä Burger kingissä! Se reissu oli oikein kiva, harmi vaan, kun halusimme käydä muutamassa kaupassa niin emme kerenneet käymään lintsillä kauhean monissa laitteissa, koska moniin laitteisiin joutui odottamaan kauan. Mutta ei se mitään haitannut, meillä oli kumminkin kiva päivä.

Maanantaina kävimme Alinan kanssa kaupungilla ja Jennakin tuli sinne jossain vaiheessa. Tällä kertaa löysimme aika paljon vaatteita mukaan. Ja ´kaiken lisäksi Kappahlissa oli hyvät alennukset! Nyt tässä postauksessa esittelen teille Helsingin ostokset, sekä maanantain ostokset!

Aloitetaan Helsingin ostoksista:

Horzelta ostimme kaksi tuotetta, joista molemmat olivat tarpeellisia. Ensimmäisenä ostimme Horzen ratsastuskengät. Nuo kengät ovat horzen omat valmistamat ja vaikuttavat hyviltä kengiltä. Kengät ovat nahkaa ja ovat siistin näköiset. Kengät ovat mukavat jalassa. Luulen että nuo  tulevat hyvään käyttöön ja kestävät useamman vuoden! Hintaa kengillä oli n. 50 euroa. Kengät ovat perus jodhpurrit, eli kengissä ei ole turvakärkeä. Jodhpurrien lisäksi ostimme Horzelta Roeckl:in kesäratsastushanskat. Nuo hanskat ovat sinisen väriset ja taitaa olla lastenmalli. Hanskat tuntuvat mukavilta kädessä ja on mukavan tuntuista materiaalia. Toivottavasti kestää jonkun aikaa ainakin. Hanskatkin tulevat käyttöön. Hintaa hanskoilla oli 30 euroa.

Helsingistä Kampista ostimme myös stadiumista kauan haavena olleen Ny:n lippiksen! Lippis on väriltään pinkki, mutta en tiedä vielä vaihdanko lippiksen Alinan kanssa. Stadiumissa oli vain yksi kappale näitä lippiksiä, joten Alinalle tilattiin netistä, ja se on väriltään musta/tumman sininen. Lippis on lasten malli ja on ihana päässä ja tulee todellakin käyttöön! Lippiksellä hintaa oli 20 euroa!


Helsingistä emme ostaneet muuta, joten maanantain ostoksiin, jotka ostettu täältä Lappeenrannasta:


Suomalaisesta kirjakaupasta ostin tuollaisen kumin, joka menee Alinalle ja ostin myös neljä 0,7 lyjyn lyijytäytekynää, joista kaksi jää minulle ja kaksi Alinalle. En ole vielä testannut kyniä, saa nähdä onko hyvät. Varmasti tulee käyttöön. Suomalaisesta kirjakaupasta ostin myös itselleni kaksi normaalia stabilon lyijykynää neon pinkin ja neon oranssin. Ostin myös teroittimen. Näille kaikille tuli hintaa yhteensä vähän alle 10 euroa.


Seuraavaksi kappahlin ostoksiin. Kappahlissa oli todella hyvät alennukset ja kaikista alennetuista tuotteista ota 3 maksa 2 ja halvin tuli ilmaiseksi, joten päätin ostaa sieltä muutaman tuotteen vaikka niin ei ollut tarkoitus.


Ostin tuollaisen paidan kappahlissa, tuo on todella kevyt päällä ja todella rento, väriltään paita on harmaa. Paidassa lukee best friends sydämen sisällä ja se on todella kiva yksityiskohta. Paita oli siis alennuksessa ja maksoi 5 euroa.

Paidan lisäksi ostin collage kankaan tuntuiset shortsit. Ne ovat todella pehmeät ja kivat jalassa ja niitä on tullut jo käytettyä ja on tälläkin hetkellä jalassani. Housuissa on paljetteja molemmilla sivuilla. Ne ovat kivat yksityiskohdat. Väriltään shortsit ovat harmaat ja shortsit olivat alennuksessa ja hintaa jäi shortseille 8 euroa. Ostin kappahlista myös alushousut, niistä en nyt enempää ala selittelemään, mutta ne ovat pinkki - oranssi - valkoinen - keltaisen väriset, eli ovat aika räikeät. Näiden hinta oli 4 euroa ja se jäi ilmaiseksi tuotteksi, koska oli halvin alennus ostos kappahlista.



Seuraavaksi Lindexin ostos. Lindexiltä ostin tummansiniset pitkät collarit. Housuissa on valkoiset nauhat ja valkoisella lukee myös "N.Y - jotain mitä en ymmärrä - 1982" Housut ovat todella pehmeän tuntuiset ja on hyvän tuntuista materiaalia. Tykkään näistä housuista todella paljon ja varmasti tulee käyttöön! Lindexillä oli myös harmaana samanlaiset housut, mitkä olivat myös kivan näköiset, mutta ne jäivät kauppaan. Housujen hinta oli 18 euroa.

Viimeisenä H&M:än ostokset:



H&M:ään minulla oli lahjakortti, ja sieltä sitten löysin kaksi kivaa vaatetta, jotka tulevat varmasti käyttöön. Ensimmäinen niistä vaatteista on tuommoinen urheilu huppari. Se on todella pehmeä ja todella mukava päällä. Sekin on harmaa niin kun kuvissa näkyy. Hupparissa on mustat nuo "reunat" ja hieno pronssin värinen vetoketju. Urheilutakin hinta oli 20 euroa.


H&M:ästä ostin myös pitkän neuleen. Se on todella kiva päällä ja sitä voi pitää tosi monen vaatteen kanssa, koska väri on yllättäen harmaa. Neulekkin tulee varmasti käyttöön, kunhan nämä ilmat vähän kylmenisivät, en kyllä odota sitä... Neule maksoi 10 euroa.

Siinä olisi kaikki ostokset!

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta. Tätä oli ihan kiva tehdä, sain vain noiden kuvien kanssa taistella aika monta kertaa. Noh ensikerralla osaan paremmin. Laittakaahan kommenttia mikä oli suosikki näistä ostoksista ja haluaisitteko näitä joskus muulloinkin, jos käymme kaupungilla?

Ens postaukseen! Moikka!

18 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mielestäni noissa housuissa lukee N.Y - Manhattan, saatan toki olla väärässä. :D Itsellä on Roeckl:in hanskat, ovat kyllä ihan huippu hyvät! Parhaat hanskat, joita olen käyttänyt! Vuoden ovat minulla olleet jokapäiväisessä käytössä ja nyt alkaa gripit lähtemään hieman päistä, eli ovat olleet todella kestävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näin olin ajattelevani että niin siinä lukee, mutta en ollut varma joten en laittanut. Juu olen kuullut niiden olevan hyvät, miulle ne ei tule päivittäiseen käyttöön, koska käyn tunneilla kerran viikkoon, joten toivottavasti ne kestävät kauemmin, toki jos käsi kasvaa niin sitten pitää ostaa uudet hanskat.

      Poista
  2. Onpas hyvät ostokset! Hienot saappaat, hyvät ostokset yli päätään!!! Kävinkin katsomassa täällä milloin uusi postaus tlee mutta nyt se tulikin! <3 kiva postaus, jatka samaan malliin :-)

    T:Tammi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos pidät! Yritän tehdä nyt useampia postauksia tänne blogiin, että tulisi vähän useammin näitä!

      Poista
  3. Manhattan on saari New Yorkis :Dd

    VastaaPoista
  4. Laatupostaus ja ostokset!

    tyttojamolossi.blogspot.com (anteeksi kun mainostan!!)

    VastaaPoista
  5. Kivoja ostoksia! Noi ratsastushanskat on kyllä tosi hyvät!

    VastaaPoista