-->

tiistai 13. syyskuuta 2016

Linkatuiden blogien lempparit

Moikka! Tänään varmasti kauan odotetun linkkaa blogisi postauksen vuoro. Toivottavasti teitä ei kovinkaan paljoa haittaa, kun tämä vain vähän venähti, mutta mennään suoraan asiaan. Sanoin siinä postauksessa mihin saitte linkata blogejanne, että kerron jokaisesta oman mielipiteen, nyt ne ovat olleet siellä muutamia päiviä, käykäähän katsomassa tästä linkistä pääset postaukseen, jossa kaikki arvostelut ovat kommenteissa! Ajattelin laittaa tähän muutaman yleisen asian mistä kehuin/huomautin useimmissa blogeissa (en kaikkia näitä voinut laittaa henkilökohtaisesti)

+ Hyvän laatuiset kuvat
+ Hyvä postaustahti
+ Hyvät ja täyttävät sivut

- En itse pidä siitä, että kuvat vaihtuvat harmaiksi, kun niihin osuu hiirellä
- Postauksia useammin
- Itse kaipaisin useampiin sivuihin kohdan "etusivu"

Nyt voimme mennä suosikkieni blogien pariin, päätös ei ollut mitenkään helppo mitä blogeja otan ja mitä en, mutta nyt näitä on seitsämän. Nämä eivät ole missään paremmus järjestyksessä!

Tutut blogit:Blogi kertoo kohta 14-vuotiaan hevostytön arjesta. Blogin suurin päätähti on vuokraponini Romeo ja kisahevonen Tessa! Hevospostausten lisäksi mukaan mahtuu myös muita postauksia.

Kamillan blogi on kokonaisuudessaan todella kiva. Blogissa on kiva ulkoasu, sopivan vaalea minun makuun, eli ei liian räikeä. En henkilökohtaisesti pidä siitä, että sivupalkin osat ovat erilleen, mutta kyllä on kivaa vaihtelua useimpiin eri blogeihin. Postauksia voisi tulla useammin, mutta aina kun postauksia tulee niissä on laadukasta tekstiä ja laadukkaita kuvia. Ihana blogi kerrassaan!

+ Kiva yksinkertainen ja ihanan sävyinen ulkoasu
+ Laadukkaita kuvia ja laadukasta tekstiä
- Joissain postauksissa liian vähän tekstiä
- Postauksia voisi tulla usemmin
Blogi kertoo Puolalaisen puoliverisen Hugon elämästä ylä- sekä alamäkeen. Kovia ollaan koettu ja matka on voinut vihdoinkin alkaa kohti suurta tuntematonta. Blogissa vierailee myös meidän ravihevoset!

Saaralla on myös todella kiva blogi. Eikä myöskään paljoakaan moittimista. Blogissa on kiva ulkoasu ja todella hauskasti ideoitu banneri. Ulkoasun taustaan kaipaisin itse jotain pientä kuviota. Blogissa on jokaisessa postauksessa laadukasta tekstiä ja laadukkaita kuvia. Blogissa on myös sopivissa määrin videoita. Hevosten sivuissa voisi olla enemmän tekstiä!

+ Kiva ulkoasu ja hyvin ideoitu banneri
+ Laadukasta tekstiä ja laadukkaita kuvia
- Taustassa voisi olla joitain pieniä kuvioita
- Hevosten sivuilla voisi olla lisää tekstiä

Connemaratamma Pennin arkielämästä kertova blogi, joka sisältää paljon kuvia. Tarina siitä, miten liikkumattomasta, motivaatiopulassa olevasta ponista saadaan taas elämäniloinen, innokkaasti työskentelevä ystävä.

Ihana blogi, ja blogissa seikkailee ihana poni Penni!  Upea ulkoasu ja banneri. Todella hyvän laatuisia kuvia ja laadukasta tekstiä. Janitalla on todella kiva kirjoitustyyli! Itse kaipaisin sivuihin "etusivu" kohdan ja muutenkin sivut ovat vähän hankalassa paikassa. Fontti voisi olla teksteissä hiukan suurempaa, mutta muuten ihana blogi!

+ Ihana ulkoasu ja banneri, jotenkin blogia kuvaava
+ Kuvat isoja ja laadukkaita
- Sivuihin kaipaisin kohdan "etusivu"
- Tekstin fontti voisi olla hiukan suurempaa

Uudet blogit:15-vuotias ratsastuskoululainen kertoo touhuiluistaan hoitohevosensa Lamocan kanssa ja yritetään yhdessä ymmärtää kouluratsastuksen saloja.

Johannalla on todella kiva blogi, blogilla ihana ulkoasu ja postauksia tulee sopivaan tahtiin. Sivut ovat täyttävät ja ne on kivasti laitettu banneriin. Postauksíssa paljon, ehkä hiukan liikaakin kuvia, mutta ne ovat hyvän laatuisia ja tekstiä voisi olla hiukan enemmän. Postaukset ovat mielestäni saman laisia. Välillä voisi olla muitakin kuin ratsastuspostauksia.

+ Hieno ulkoasu
+ Kuvat ovat hyvän laatuisia
- Postauksissa voisi olla enemmän tekstiä ja vähemmän kuvia
- Välillä muitakin kuin ratsastus postauksia


Blogi on nimensä mukaisesti Tessa -nimisen nuoren naisenalun kehittelemä blogi, joka pitää sisällään postauksia laidasta laitaan. Pääset lukemaan perinteikkäitä lifestyle juttuja, kuvapostauksia, kuin myöskin koiruuden täytteisiä tekstejä!

Tessan blogi Tessa`s on lifestyle blogi, jossa on postauksia niin sanotusti laidasta laitaan. Blogissa on hieno ja yksin kertainen ulkoasu, postauksissa on laadukkaita kuvia ja todella hyvät ja täyttävät sivut. Koko blogin teksti voisi olla paljon suurempaa ja en pidä siitä henkilökohtaisesti kun kuvat muuttuvat harmaiksi, kun niitä koskee híirellä. Postauksia voisi tulla useammin.

+ Hieno ja yksinkertainen ulkoasu
+ Laadukkaita kuvia
- Teksti on liian pientä
- Postauksia voisi tulla useammin.Tervetuloa 18-vuotiaan suomenruotsalaisen tytön lifestyle-blogiin. Blogistani löytää niin mielipidepostauksia kuin reseptejäkin, ja mukaan mahtuu myös asukuvia ja muita kuvapostauksia.

Maijan blogi Hi Beautiful on kokonaisuudessaan todella kiva, siellä on ihana ulkoasu, banneri ja myös blogin "logo" on todella kiva. Blogissa on paljon erilaisia postauksia mutta niitä  voisi tulla huomattavasti useammin! Postauksissa on myös todella hyviä, tarkkoja ja laadukkaita kuvia! Tässä mietiskelen onkohan kaikki blogin sivut tarpeellisia? Itse en välitä siitä että jotkut tekstit ovat englanniksi, mutta onneksi  on kohta mistä tekstit saa suomeksi! Kokonaisuudessaan kiva blogi!

+ Ihana ulkoasu
+ Paljon erilaisia postauksia
- Postauksia saisi tulla huomattavasti useammin!
- Onko kaikki blogissa olevat sivut tarpeellisia?Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön heppa arjesta ratsastuskoulussa. Ratsastuskouluheppojen lisäksi postauksissa saattaa tulla vastaan myös muita heppatuttavuuksia. Postauksia tulee sitä mukaan mitä asiaa on, toisinaan enemmän toisinaan vähemmän. Väleihin mahtuu myös juttuja muista asioista.

Blogilla todella kiva ja kuvaava nimi Hanskat hukassa! Blogissa todella ihana "logo" ja banneri! Koko ulkoasu on todella kiva ja hieno kaipaisi ehkä lisää muita värejä! Postauksissa on laadukkaita kuvia, mutta postauksia voisi tulla huomattavasti useammin ja joissakin postauksissa ehkä hiukan liikaa kuvia! Kokonaisuudessaan todella kiva blogi!

+ Todella ihana ja kuvaava nimi
+ Upea ulkoasu!
- Postauksia voisi tulla useammin
- Joissain postauksissa liikaa kuvia!

Noniin! Siinä kaikki blogit! Kaikki näistä todella ihania ja jään innolla lukemaan uusia, kuin vanhojakin blogeja! Kiitos kaikille ketkä linkkasivat, yllätyin, että linkkasitte blogeja niinkin paljon! KIITOS, KIITOS JA KIITOS!! Tässä nyt tämä postaus, toivottavasti piditte! Kommentoikaahan oliko teille uusia blogeja ja löysittekö yhtään uutta lukulistalle! Ens postaukseen!

10 kommenttia:

 1. Kyllä löytyi, kivoja kuvauksia ja mielipiteitä kaikista, ja innolla menen seuraamaan ainakin joitakin kiinnostavan oloisia blogeja!❤
  Henriika

  VastaaPoista
 2. Todella kivan näköisiä blogeja! Osaa en vielä tiennyt, joten niitä alan nyt varmaan lukemaan!<3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan kuulosii blogei! Ja tottakai hyvä postaus❤

  VastaaPoista
 4. Oikein iloinen postaus! Itseni silmään osui tuo " Pennin pyörittäjä " blogi. Siinä on ihailtavan yksinkertainen ulkoasu, joka miellyttää omaa silmääni. Kun katsoin vertasin: siinä on jotain niin samanlaista, kuin tässä sun blogissa joka saa miut hymyilemään!

  Tammi ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitti ihan kauheasti blogini maininnasta:)!


  https://lottahepat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plus tuli niin oikeaan aikaan kehut, koeviikko vetää vähän mieltä alaspäin eikä ratsastuskaan suju just nyt:D

   Poista
 6. Nää blogit jotka sä tähän laitoit on kyllä ihan mahtavia ♥

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos kovasti palautteesta ja VAU, teit mut kyllä niin iloiseksi! :) Ja kirjoitusten jälkeen bloginikin pitäisi herätä henkiin uudestaan!

  VastaaPoista
 8. Näistä löytyikin monta uutta blogia luettavaksi :)

  VastaaPoista
 9. Voi, kiitos paljon kehuista ja suosikkeihin pääsystä ♥
  Pitää ulkoasurempan aikoihin korjata nuo miinuksetkin sitten ;)

  VastaaPoista