-->

perjantai 18. marraskuuta 2016

Ihan vain kuulumisia

Moikka! Pientä suurempi postaustauko on päässyt tulla tupsahtamaan, mutta se siitä! Nyt olen täällä teille taas  kirjoittelemassa. Tällä kertaa ihan vain lähiaikojen kuulumisia! :)

Viime aikoina ei olekkaan tapahtunut mitään kummallisempaa. Olen käynyt ratsastamassa normaalisti torstaisin. Muutama viikko takaperin menin tallin uusimmalla ponilla Eetulilla, joka on Jasun vanhin varsa. Eetuli oli raviponi ja tuli viettämään eläkepäiviään raviurasta tuntikäytössä. Eetulin kanssa kaikki oli hiukan uutta, eikä kukaan tiennyt miten sen menee ja laukkakin oli hyvä kysymysmerkki. Mutta poni oli aivan ihana! Vähän vauhdikas askel, mutta poni teki parhaansa ja oli vaan kertakaikkiaan ihana!

Shetlanninponi Eetuli! <3

Viikko sitten torstaina ratsukseni oli valikoitunut Pokemon. Alkutunti meni ihan hyvin ja poni kulki mukavaa tahtia, mutta kun otimme laukkaa poni lähti ja eikä meinannut pysähtyä. Sen jälkeen otimme laukkaa ympyrällä ja siinä pysyimme sitten ihan hillityssä tahdissa. Sen jälkeen työskentelimme ravissa. Pokemon oli ihan kiva loppujen lopuksi varsinkin joillain tietyillä pätkillä.

Nyt torstaina meninkin Colibrilla. Edellispäivänä Colibri oli puotellut ratsastajan kaksi kertaa ja oli kuulma pukitellut ihan kivan kokoisia pukkeja. No tunti meni ihan okei hyvin. Välillä varsinkin alussa tuli erimielisyyksiä, mutta sitten kun se lähti niin poni meni tosi rennosti ja kiltisti eteenpäin. No sitten, kun otimme laukkaa poni teki alussa kaksi kivan kokoista pukkia, mutta sen jälkeen laukattiin oikein rennosti. Laukan jälkeen kävelimme ja sitten otimme lisää laukkaa. Se meni taas ihan hyvin, kunhan sain Colibrin ensin uralle laukkaamaan. Yhdessä vaiheessa Colibri sitten lähti kovaa vauhtia, pukitti ison pukin ja saattoi hypätä sivullekkiin. Siinä vaiheessa olin lentämässä komealla kaarella kohti loskaista maata. Ei onneksi sattunut. Sen jälkeen nousin takaisin selkään ja otin vielä laukkaa! Lopuksi otimme vielä loppuravit ja ne sujui tosi kivasti!


Noh sitten muihin kuulumisiin! Olemme vähän jälessä ja pelaamme vielä pokemon go:ta. Sen ansiosta on tullut liikuttua ulkona vähän useampia kilometrejä koiran kanssa, sekä ilman.

Muutama viikko sitten kävimme Alinan ja Jennan kanssa Rauhan Angry birds Activity parkissa. Siellä meillä oli hyvin hauskaa! Samalla kävimme myös syömässä sportti baarissa. Meillä oli kyllä hyvin kiva viikonloppu silloin!

Kuvassa jälkiruokani!
Viime viikonlopun lauantaina meillä oli ensimmäiset koreografia treenit, kevään tulevaa musikaalia varten. Olen siis musiikkiluokalla ja viime vuotinen 7m teki musikaalin ja nyt on meidän vuoromme.  Sunnuntaina olikin sitten isänpäivä. Aamulla kävimme kuvaamassa joulukortti kuvat, niistä tuli ihan kivat silloin sentäs oli vielä lunta, tosin nyt on vain loskaa. Joulukortit tilasimme ifolorilta ja ne tuli nyt perjantaina perille. Päivällä menimme vielä mummolle ja sen jälkeen olimme Jennan kanssa.

Kuva, joka tuli joulukorttiimme!
 No Lorulle ei kummempia kuulu, perus arkielämää. Se on menossa kolmeksi kerraksi näyttelykoulutukseen ihan vain sen takia, että saisi harjoitusta muiden koirien kanssa olemisesta. Välillä tuppaa lenkillä haukkua muille koirille. Nyt se on onneksi vähentynyt ainakin niillä lenkeillä millä minä olen käyttänyt Lorua. Ensimmäiset talvikuvatkin on otettu, osa onnistui osa ei. Toivottavasti ennen joulua saataisiin vielä toiset kuvat!



Siinä taitaa olla aikalailla kaikki kuulumiset! Vielä sen verran joulukuun postailuista: en tee joulukalenteria, mutta erikoisempia ja jouluaiheisia postauksia tulee useammin, kuin muulloin. Toivottavasti ymmärrätte etten kerkeä joka päivä kirjoittamaan, kumminkin koulu on etusijalla.

Toivottavasti piditte postauksesta eikä tästä tullut liian pitkä? Heittäkäähän kommenttia mitä piditte!

16 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja sopivan pituinen mun mielestä :)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää minkä pituisia kuulumispostauksia voin tehdä sitten jatkossakin! Kiva jos pidit postauksesta!

      Poista
  2. Oikein hyvän mittainen kuulumispostaus! :) Odotan innolla joulukuun erikoisuuksia vaikket kalenteria tee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta ja kommentistasi! Joulukuun erikoisia siis odotellessa!

      Poista
  3. Hyvä postaus ja kivat kuvat! Talvisia kuvia haluaisin nähdä lisää :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus ja ihana Eetuli😊

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus, ja vika kuva on ybersuloinen! <3

    tyttojamolossi.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Todella kiva tämmöinen peruskuulumispostaus! :)
    Pitäisi itsekin tulla katsomaan minkälainen shettis tuo Eetuli on! Selkään en vain mene, mutta selviäähän paljon pelkällä rapsutuksellakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit! Eetuli on kyllä tosi ihana, varmaan näitkin silloin, kun olit yks torstai tallilla! :D

      Poista