-->

lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulukuun erikoisemmat: Joululahjat

Hyvää Joulua! Tänään on viimeisen joulukuun erikoisemman postauksen vuoro, toki ennen uutta vuotta saattaa muutama postaus vielä tulla! :D Tänään ajattelin näyttää kaikki saamani joululahjat! Lahjoillani en halua millään tapaa kehuskella, mutta tykkään itse niin paljon katsoa mitä muut ovat saneet ja näistä voi saada vinkkejä, joten ajattelin näyttää omani lahjani teille! Mennään lahjojen pariin ->

Ps. Testasin merkata jokaiseen kuvaan vesileiman ja tein kaksi versiota, joten älkää välittäkö siitä vesileima vaihtuu kesken postauksen!


Ensimmäisenä saanen esitellä saamani herkut. Nämä olen saanut kavereiltani, sisaruksiltani ja muilta tutuilta! Sain: kaksi levyä suklaata pandan ja fazerin, kismetin, joulupukkisuklaa pussin, oreoita, jotain erilaisia suklaita ja irtonaisia suklaakonvehteja ja yksi konvehtirasia.


Alinalta sain lahjaksi tuollaisen todella kivan näköisen termosmukin ja ystävältäni Saralta sain leivonta kirjan, missä on paljon hyvän näköisiä reseptejä!


Nämä kaikki lahjat ovat Alinalta. Sain arnoldsiin lahjakortin, pörrösukat ja ihanan karpalon tuoksuisen tuoksukynttilän, joka on tälläkin hetkellä palamassa.


Sain myös nominationpalan, missä on kuvana koiran luu. Lisäksi sain hevosenkenkä korvakorut! Nämä molemmat tulevat kyllä käyttöön ja tuo pala on jo ollut koko päivän kädessäni!


Ystävältäni Jennalta saimme Alinan kanssa lahjakortin fish spa hoitoon. Tuo hoito on siis hoito missä on pieniä kaloja jotka syövät jaloista vanhat ja kuolleet nahkat.


Kummiltani sain IvanaHelsingin tällaisen pussukan.


Sitten elektroniikka osasto! Sain toivomani kuoret puhelimeeni, sekä kivan näköisen matkalaturin!


Saimme myös koko perhe yhteisenä sähköhammasharjan ja siihen ne harjaosat. Tämä tulee varmasti käyttöön jo heti tänä iltana!


Lahjapaketista tuli myös pussilakanasetti, sekä aluslakana! Nämä molemmat ovat harmaan sävyisiä ja todella kivan näköisiä. Laitoin jo lakanat sänkyyni.


Cubuksen velourasukin tuli saatua. Tämä on kyllä todella pehmeä, lämmin ja ihanan näköinenkin. Väriltään tämä on tumman sininen!


Vielä viimeisenä sain ratsastukseen liittyen chapsit ja ratsastussukat! Nämäkin tulee käyttöön ja tykkään näistä molemmista todella paljon!

Näiden kaikkien lisäksi sain muutamat alusvaatteet, mutten niitä nyt tähän ottanut. Sain myös rahaa. Tässä nyt kaikki mitä tähän hetkeen mennessä olen saanut! Toivottavasti piditte postauksesta ja kertokaahan kommenteissa mitä te saitte joululahjaksi! Hyvää Joulua!

14 kommenttia:

  1. Kivan oloisia ja hyödyllisiä lahjoja :) Itse sain kavereilta herkkuja, sitten BodyShopin juttuja, suihkugeelejä, saippuaa, kirjoja, jalanlämmittimet, vrm. kahdeksat ratsastussukat, ratsastushanskat, vaatteita yms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sullakin on todella mielenkiintoisia ja hyviä lahjoja!

      Poista
  2. Kivoja lahjoja oot saanu! Ja näköjään aika paljon niitä mitä juuri taisitkin toivoa :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja lahjoja! Tää oli kyllä mukava postaus :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja lahjoja! Olenhan minäkin Alina, joten ottaisit minut mukaan fish pa hoitoon ;)

    Tammi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, tuo lahja on kyllä tarkoitettu pikku siskolleni!

      Poista
  5. Kivoja lahjoja sait kaikkeamitä varmasti tulee tarvitsemaa. Minä sian kuulokeet, kassin, suklaata, astioita, huulirasvoja... Teen siitä kyll äerillisen postauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi tarpeellisia nämä kyllä olivat! Sitä postausta odotellessa!

      Poista
  6. Mukavia juttuja! Omani löytyvät blogistani (mutta sinnehän olitkin jo kommentoinut): anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista