-->

lauantai 11. marraskuuta 2017

Pakkasaamun kuvaukset

Muutama viikko sitten tänne kotikaupunkiini satoi ensilumi, joka päättikin jäädä maahan reiluksi viikoksi. Lumen tuloa oli kyllä odotettu varsin pitkään, sillä talvikuvien saanti alkoi tulla jo ajankohtaiseksi aiheeksi, ainakin blogin suhteen.

Eräänä aurinkoisena pakkasaamuna olinkin ahkera ja lähdin kuvaamaan Lorua pihalle pienen lenkin jälkeen ennen kouluun lähtöä. Kouluni alkoi vasta 10.30, joten aikaa kuvaamiselle oli reilut 45 minuuttia. Matkassa mukana oli kasa häiriötekijöitä, mutta onneksi sain muutaman onnistuneen kuvan otettua, vaikka yleisesti ottaen kuvista ei tullutkaan mitään parhaimmistoa. Tänään ajattelin kumminkin tehdä kuvapostausta pitkästä aikaa ja postaus sisältääkin kuvausaamun kuvia Lorun kertomana.

"Vuh! Aino päästi minut, Lorun taas pitkästä aikaa tänne blogiinsa kirjoittamaan tai ylipäänsä edes esiintymään täällä blogissa. Tänään näytän teille pakkasaamun kuvia, joita se Aino otti minusta ennen hänen kouluun lähtöä eräänä arkipäivänä. Ennen kuvauksia kävimme reippailemassa lenkillä, jonka jälkeen tulimme kotipihallemme. Siellä Aino yritti epätoivoisesti ottaa kuvia minusta. En tiedä, miksi se oli niin epätoivoista puuhaa, mutta olettaisin, että siksi koska minä reagoin mukamas liikaa häiriötekijöihin. Nyt kumminkin kuvien pariin!

1. Tämän kuvan se otti silloin, kun se pakotti minut kököttämään lumihangessa. Tosin ehkä se oli ihan kannattavaa, kun se sai minun silmästäni näin hienon kuvan!

2. Tämän kuvan otto hetkenä suunnittelin kovasti, että voisin käydä hakemassa palloni

3. Ja muutama sekunti, niin olin jo palloleikin ytimessä. Menoni oli niin hurjaa, että lumetkin lensivät päälleni.

4. Sitten olin kiltti ja poseerasin kauniissa valaistuksessa!

5. Ja jatkoin poseeraamista.

6. Sitten se ottikin palloni ja huusi "sivu" ja juoksin täysiä Ainon sivulle.

7. Kohta se huusi minut uudelleen sivulle ja minä leikin kengurua ja loikin Ainon luokse!

8. Ja sitten sain pallon ja juoksin Aino karkuun, jottei se saisi enää palloa minulta.

9. Juoksin todella kovaa...

10. Mutta kohta istuin jo nöyränä lumihangessa, mutta todellisuudessa tämän kuvan jälkeen pomppasin ottamaan palloa Ainon kädestä.


11. Ja taas se huusi sivulle ja minä juoksin sen luokse, vaikka olisikin tehnyt mieli mennä haastelemaan naapurin koirille. 

12. Olimmekin olleet jo yli 30 minuuttia ulkona ja sitten olikin aika mennä sisälle. Minä kiltisti katsoin Ainoa ja yritin pyytää, että voisin jäädä vielä sisälle, mutta vastaus oli kielteinen. Ja sen vuoksi aloin piilokiukkuilemaan sille!

13. Lopuksi poseerasin vielä kerran!
Sitten minun pitikin mennä sisälle, jotta Aino kerkesi lämmitellä sormiaan ja varpaitaan ennen kouluun lähtöä ja jos totta puhutaan, niin taisi se laittaa minusta kuvan näpsättiin ja johonkin vatsaappi ryhmään, jotta kaikki voisivat ihastella minua.

No, mutta ei minulla tänään muuta. Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja minä annan jokaiselle teille ylävitosen, jotka kommentoitte lempi kuvanne sekä sen, mitä piditte tästä minun kirjoittamastani postauksesta! Eletään siinä toivossa, että pääsen kirjoittelemaan tänne taas pian, joten siihen asti heippa!

PS. Haluaisitteko, nähdä minusta ja Ainosta teemakuvia, jos haluatte, niin mitä? Kertokaa se kommenteissa! Vuh!!"

15 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja lempparikuvat olikin sitten 4,5,7 ja 13+kuvatekstit oli myös kivoja! Oli myös hyvä postaus, vaikka tekstiä oisi saanut olla hiukan enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Tekstiä olisi voinut lisäillä kyllä hiukan enemmän, mutta halusin antaa tämän postauksen olla näin yksinkertaisena ja mahdollisimman pelkistettynä pienellä tekstimäärällä! :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia, enkä millään pystynyt vain muutamaa kuvaa valitsemaan. Kuvatekstit oli todella kiva lisä. Olen itsekin toteuttanut vastaavan postauksen pupuistamme.

  http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi tuo edellinen kommentti kesken, mutta jatkan, että tottakai Loru voisi esiintyä blogissa useammin, suloinen koira 🐕

   Poista
  2. Kiitos paljon Suvi! Mukava kuulla, että pidit postauksesta ja voisinkin laittaa Lorun esiintymään täällä blogissa hiukan useammin!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Lempparini oli 11, siinä näkyy jotenkin Lorun vauhti ja kuinka se taisi olla innoissaan. Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Alina! Tuo 11. kuva on kyllä aika kiva minunkin mielestäni, koska siinä on juuri se Lorun vauhti ja riemu, joka tulee ihanasti esille!

   Poista
 4. 5, 7 ja 10 oli mun lemppareita! Auringonvalo se tuo kyllä tosi kauniita värejä näihin kuviin, tykkään :) Ihana Loru, kun riehuu välillä ihan sydämensä kyllyydestä- kukapa sitä patsastelua jaksaisi aina vain katsoa ;)
  Minusta olisi kiva nähdä teistä jotain jouluteemaisia kuvia, koska sinulle Loru kävisi minusta tosi hyvin joku joulunpunainen takki ja tossut- Aino voisi olla vaikka tonttu sitten seurassasi! :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Siiri! Auringonvalo tekee kyllä ihmeitä ja sen ansiosta tuli tosi kivoja kuvia tietyissä kohdissa. Ja tuo jouluteemaiset kuvat, ovat oikein hyvä idea, pitää katsoa, mitä oikein tulee toteutettua!

   Poista
 5. Ihania kuvia oli kaikki, enkä pysty valitsemaan lempparia! Lorusta olisi kivaa saada enemmänkin tekstiä tänne blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elsi! Lorusta voisinkin toteuttaa enemmän materiaalia tänne blogiin!

   Poista
 6. Haha vähänkö hauska idea tää, että annoit postauksen teossa ohjat lorun käsiin ja päästit sen "kirjoittamaan" tän postauksen koiran omasta näkökulmasta! :D tosi kivoja kuvia, omat lempparini olivat 4, 5, ja 7. kuvat, mutta kaikki olivat kyllä tosi kivoja. Kuvapostauksia on mukava katsella hevosista, mutta välillä muutkin eläimet tuovat kivaa vaihtelua! Terkkuja Lorulle (ja Ainolle myös!) :)

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! Mukavaa, että pidit postauksesta ja tämän ideasta! Ja varmasti kivaa vaihtelua se, että välillä on muitakin kuvapostauksia, kun vain hevosaiheisia!

   Poista
 7. Ihania kuvia!!! Eniten tykkään ensimmäisestä, viidennestä ja viimeisestä. Oot tosi hyvinonnistunut saamaan Lurusta hyviä kuvia, vaikka yleensä eläinten kuvaaminen on tosi vaikeeta kun aina meinaa kuva heilahtaa :D

  vinuski.blogspo.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minustakin ne kuvat ovat oikein kivoja tuotoksia! Ja eläinten kuvaaminen on kyllä haasteellista ja se vaatii paljon harjoittelua, että kovasta vauhdista saa pysäytettyä sen pienen hetken kameran näytölle.

   Poista