-->

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Helmikuu 2016


                              
 Helmikuu 2016

Moi! Nyt olis aika kirjoittaa kuukauden suosikit/kootut postaus. Pahoittelut siitä, kun tämä tulee vähän myöhässä, mutta ei kai se teitä kauheasti haittaa. Eikun aloiteta!!

Kuukauden blogi

Helmikuussa olen ollut aika aktiivinen blogien suhteen ja olen yrittänyt kovasti etsiä uusia blogeja lukulistoille. Yhden satuin löytämään Tiian blogin kautta ja olen tyytyväinen, kun löysin tämän. Tämä kyseinen blogi on siis Kuviakin kiinnostaa! Tosi kiva blogi, vaikka onkin kuvapainotteinen. Blogissa on myös paljon hyödyllisiä ohjeita ja kuvaajakin taitaa olla jonkin verran osaava. Tässä blogissa kaiken kruunaa vielä ihana banneri ja ulkoasu! Kannattaa käydä kurkkaamassa tuo blogi jos pidätte kuvaamisesta :))!
Tässä pieni kuva bannerista!

Kuukauden kommentti

Helmikuussa on ollut yllättävän paljon kivoja kommentteja. Useimmat ovat kuitenkin "Kiva postaus" tai jotain vastaavaa. Kun olin päättämässä kuukauden kommenttia tämä kommentti sai minut hymyilemään :)! Kiitos niille ketkä jaksavat kommentoida useimpiin postauksiin, toivottavasti jatkossakin jatkatte samaan malliin, iloisia kommentteja on kiva lukea ja niiden avulla voi miettiä pitääkö ihmiset blogistasi vai ei?
Tämä kommentti on lempi ponit postauksesta!

Kuukauden suosituin postaus

Tälläkertaa olin saanut tehtyä useamman postauksen, kuin viimekuussa. Näiden postauksien välillä ei kauhean suurta katselukerta määrää ole.  Kuukauden suosituin postaus on "Blogistasi hyvä"! Sillä on näyttökertoja 111 ja taitaa olla kolmanneksi katsotuin/suosituin postaus!

Kuukauden näyttökerrat


Tavoitteena taisi olla päästä 800 näyttökertaan ja sinne päästiinkin! Hienoa! Näyttöjä tuli sata lisää mitä tavoittelimme, joten ensi kuun tavoitteena on 1000 näyttökertaa!

Kuukauden ratsu

Tässä kuussa menin vähän useammalla ponilla, kuin yhdellä. Ratsastuksia on ollut neljä ja kolmea ponia on tullut ratsastettua Robin, Cirius ja Pokemon. Robinillä menin kaksi kertaa. Tällä kertaa Robin on kuukauden ratsu, vaikka välillä ratsastuksessa eri mielisyyksiä löytyi. Poni vähän juntturoi., mutta yksi kohokohta Robinin kanssa on pellolla laukkailut. Poni oli tosi hieno.




Kuukauden tapahtuma


Helmikuussa ei mitään kummempia tapahtumia ole ollut, joten sanon nyt se kun kävimme luokan kanssa Helsingissä katsomassa oopperan kenraaliharjoitusta, mikä ei eronnut oikeastaan yhtään oikeasta näytöksestä.
Ooppera oli taikahuilu ja tämä kuva oopperan sivuilta.

Kuukauden hauskin


Hmm.. Helsingin reissulta tämäkin. Ei siis varsinaisesti mitään yhtä tiettyä hauskaa, mutta kaikki illan bussi säädöt mm. 10.45, ranskalaiset, viinirypälekarkki... En nyt niistä enempää jaksa selitellä.


Tässä taitaapi olla tämä postaus yritän joku päivä kirjoittaa jonkun postauksen saa nyt nähdä. Vielä ei mitään kummempia suunnitelmia ole. Muistakaa kommentoida ja kertoa mitä piditte! Hei Hei!


23 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva kuulla 😄! Siullakin on tosi kivoja postauksia 👌🏼!

      Poista
  2. Olipas ihana lukea, että tuo mun kommenttini pääsi suosikkeihin! :D Tuo "kuukauden kommentti" kohta innostaa ainakin toivottavasti ihmisiä kommentoimaan enemmän! Täävoli todella kiva postaus, tällaisia kuukauden suosit postauksia on aina ilo lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla 😊! Luulen myös, että siitä tulee innostusta kommentoimaan, kunhan saisin ensin itseni raahautettua tietokoneen pariin. Kiva jos pidit ja mukava kuulla että tykkäät lukea näitä postauksia ♥️!

      Poista
  3. Miustakii näit postauksii on tosi kiva lukee! Tykkään paljon tuosta kuukauden blogi kohdasta kun siitä löytyy usein uutta luettavaa itsellekkin!
    Miusta siun blogin postauksien taso on kehittinyt huimasti jatka samaan malliin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Se kyllä vaatii hieman minultakin löytää innostavia ja kivoja blogeja, mitä voisin laittaa suosikkeihin siltä kuulta 😄👍🏼! Saa nähdä mitä maaliskuun suosikkeihin löydän. Mukava saada positiivista palautetta, kiitos ♥️♥️!

      Poista
  4. Tää oli tosi kiva postaus!❤ja oli kiva lukee tätä,tän tyyppiset postaukset on tosi kivoja!��

    VastaaPoista
  5. Siulla on hyviä ideoita. Oli ihana lukea. Toivottavasti jatkossa tulee tosi hyviä postauksia☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää. Jos motivaatio pysyy samana niin kai hyvää voi odottaa? :))

      Poista
  6. Sä kirjoitat kyllä niin älyttömän hienosti! Nää kuvatkin on tosi hienoja! :-) Jatka vaan samaan malliin! :-)

    Hartsujaemil.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon blogini mainitsemisesta! Ja muuten kivasti toteutettu tämä postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kyllä noin hyvä blogi onkin mainitsemisen arvoinen! Kiva jos pidät :))!

      Poista
  8. Ihan mahtava tää postaus, todella hyvin toteutettu!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Hyvä postaus! :) nää on yksii miun lemppari postauksista, niit on ain kiva lukee;)

    VastaaPoista