-->

torstai 2. kesäkuuta 2016

Toukokuu 2016


Toukokuu 2016

Nyt on toukokuu ohi ja parinpäivän päästä alkaa ansaittu kesäloma! Mulla tosiaan viimenen alakoulu vuosi meneillään. Ens vuonna siirryttävä yläkoulun puolelle. Tosin mulla se tarkoittaa vaan sitä, että sama koulu, käytävät ja luokat vaihtuu ja myös sama henkilökunta, mutta vaan eri opettajat. En ajatellut kirjoittavani koko postausta kouluun menosta, sinne on vielä niin pitkä aika kuhan pääsisi ensin lomalle!
     Tämän postauksen tarkoitus on olla joka kuukautinen suosikit postaus. Eipä mulla muuta sanottavaa mennään suoraan aiheeseen!

Kuukauden suosikkiblogi

Pakko myöntää ettei oo mitään muistikuvaa mitä blogeja oon tykänny lueskella toukokuun alkupuolella, eikä myöskään toukokuun loppupuoleltakaan ole ollut mitään erityistä suosikkia. Aloin miettimään kenellä on ollut sellainen postaus josta oikeasti tykkäsin ja sitten tajusin, että kuukauden suosikki blogi on Suvin blogi Hymyillen huomiseen! Suvi julkaisi blogissaan postauksen "Minä ja bloggaus" se oli kirjoitettu tosi hyvin ja sanoisin sen myös kuukauden lempi postaukseksi! Huikeaa työtä! Blogissa on myös muut postaukset olleet hyvin ja huolella tehtyjä. Plus pisteet siitä!

Kuukauden kommentti

Yllättäen tässäkin kuussa kommentointi on jäänyt vähäiselle, jopa vähäisemmälle kuin viime kuussa! Toivoisin, että kesän aikana blogini saisi hieman enemmän näkyvyyttä ja lisää lukijoita + kommentteja! Kuukauden suosikki kommentin laittoi Matzu! Tosi piristävä kommentti ja hymy nousi kyllä huulille tuota lukiessa!


Kuukauden postaus

Seitsemän postausta toukokuun aikana! Postauksien sivunnäytöt ovat olleet aika heikot, mutta ei niistä pidä lannistua! Toivoisin vaan, että ne nousisivat suurilla määrin tämän kuukauden aikana! Postauksien katselukerrat ovat olleet 45-89 välillä! Kuukauden suosituin postaus oli Huhtikuun postaus! Näyttökertoja sillä postauksella oli 89.


Kuukauden näyttökerrat

Jes Jes! Niukasti ylitettiin tavoite! Tavoitehan oli 1300 näyttöä ja toukokuun näytöt olivat 1392. Laitetaan tavoitteeksi 1500, teille hieman haastetta saada blogiin näyttöjä 1500 kesäkuun aikana! Mainostakaahan blogiani siihen malliin, että näytöt saadaan täyteen! ;)

Kuukauden ratsu

Toukokuun ratsuina on toiminut Cirius, Colibri (vuokraus), Cirius, Cirius (koulukisat), Sunshine ja Elegia! Niistä suosikki on ollut Cirius, koska sillä on tullut mentyä ja se on ollut muutenkin ihana ratsastaessa. Sunshine on sitten toiseksi paras tässä kuussa! Katsotaan kuka on ens kuun ratsu!

Kuva yhdeltä toukokuun tunnilta
Kuukauden tapahtuma

Toukokuussa on ollut niin paljon ihania tapahtumia ja kaiken näköistä, mutta ylivoimaisesti paras tapahtuma tässä kuussa on ollut Helsingin reissu luokkakavereideni kanssa! Tästä päivästä on erillinenkin postaus tuolla aijempana. Käykäähän lukemassa jos ette vielä ole!


Kuukauden hauskoin

...Taas tämä vaikea, en ymmärrä miksi otin koko kategorian tähän...
Ei mitään niin mieleen painuvia hauskoja juttuja  ole edes ollut, mutta yksi ei niin hauska juttu on se kun en meinannut uskaltautua Lintsillä ukkoon ja olimme jo jonossa ja meinasin kääntyä siitä pois ja minua ei edes päästetty (onneksi) melkein aloin itkemään kun pelotti niin hirveästi, mutta laite on loppujen lopuksi toisiksi paras laite Lintsiltä!

Nyt taitaa tämä postaus olla tässä muistakaahan kommentoida ja kertoa mitä piditte jonkun teidän kommentti osoittautuu ensikuun kuukauden suosikiksi! Vielä suuri kiitos 31 lukijasta, saa nähdä milloin täytyy 40 jos saataisiin se kesään mennessä ois todella hieno juttu!?!

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että oma kommenttini piristi❤ Ihana postaus muutenkin, tosi hyvin ja selkeästi kirjoitettu ❤❤👌

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, todella hyvin kirjoitettu♥

  VastaaPoista
 3. Todella hyvin kirjoitettu postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, vähänkö kiva kuulla mun blogista tällaista! Yritinkin kyllä panostaa tuohon kyseiseen postaukseen ja mahtavaa, että sitä arvostetaan, kiitos! :D
  Kannattaa muuten liittää blogi esim jalustin.net:iin tai hippolaan ja kommentoida ihan vieraidenkin blogeihin mahdollisimman paljon, sitä kautta olen saanut omalle blogilleni näkyvyyttä :)
  Munkin pitäis kyllä käydä taas Linnanmäellä, tuo ukko laite kuulostaa ihan kivalta :D Tää oli kuitenkin todella kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi hyvä postaus, joten kyllä sun blogin tänne piti päästä. Muutes liitin blogini jalustin.net:tiin, saa nähdä meneekö blogi läpi. Kiitos vielä!

   Poista