-->

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Syyskuu 2016

Moi! Tänään ollaankin kuukauden postauksen parissa. Tällä hetkellä kauhea motivaatio kirjoittaa teille jotain, mutta into vähän lopahtaa siinä vaiheessa, kun tuntuu siltä, ettei kukaan lue blogiasi. Vaikka lukija palkissa on luku 49, se on oikeastaan kommenttien perusteella 5. Postauksien näyttökerratkin ovat hiipuneet aika alhaisiksi. Ymmärrän, että on koulut alkanut ja kokeita on, mutta silti olisi kiva saada edes pikkusen enemmän kommentteja. Useimmat henkilöt ketkä ovat ennen kommentoineet blogiini aktiivisesti, eivät kommentoi enään, saatikka lukeeko edes postauksiani? Mitä postauksia haluatte, että teen, että pysyisitte blogini aktiivisina lukijoina ja kommentoijina? Toivottavasti ymmärrätte asiani. Kokeiden ja koulun keskellä teidän ihanat kommentit ovat pieniä iloja tähän syksyiseen arkeen!

Nyt olen puhunut mennään suoraan aiheeseen!:

Kuukauden blogi


Tällä kertaa kuukauden blogi on Saaran blogi Ohjaksissa. Saara on kirjoitellut syyskuussa hyviä postauksia laadukkaiden kuvien kera. Blogissa vaihtui myös ulkoasu se on todella kivan näköinen, ehkä vähän liian tumma, mutta suurimmassa osassa postauksissa on värikkäitä kuvia ja ne tuo ulkoasuun väriä ja elämää. Todella kiva blogi kerrassaan! Käykäähän liittymässä Saaran blogin lukijaksi! Ainiin Saaran blogi valittiin jalustin.net:in kuukauden blogiksi käykäähän lukemassa se haastattelu jos ette ole vielä sitä tehneet! Linkki haastatteluun!

Kuukauden kommentti

Kommentteja lukiessa Inkan laittama kommentti pisti jotenkin silmään! Kiitos kivasta kommentista! Tuollaisia vaan lisää! Kommenttien määrä on ollut yllättävän suuri, mutta suurin osa kommentoijista on ollut tallikavereita tai jotain randomeita. Eli ei kauheasti niitä ketkä ennen on innoissaan kommentoinut.

Kuukauden postaus


Kuukauden postaus on tällä kertaa "Linkatuiden blogien lempparit". Ei ollut kovinkaan vaikeasti arvattavissa. Näyttökertoja sille postaukselle tuli yhteensä 114. Eli ihan siedettävästi.

Kuukauden näyttökerrat


Haha tavoitehan oli sen 1500. Ei menty edes lähelle sitä.. Näyttökertoja tuli 971 ehkä se on ihan kiitettävä määrä, kun kaikilla on harrastuksia ja kokeita ja läksyjä. Laitetaan ens kuun tavoitteksi 1100.

Kuukauden ratsu


Syyskuussa ratsukseni valikoituivat Pokemon, Jason, Pokemon, Pokemonilla estekisat, Daalia ja Cirius. Tähän vastaus on aika helppo tietysti Pokemon. Sillä kisasin hyvän puhtaan radan ja meillä oli myös yksi onnistunut este ja koulutunti. Katsotaan kuka poni valikoituu ensikuun suosikiksi! ;)

Kuukauden tapahtuma  


Ei tullut mitään uutta erikoista mieleen, joten sanon ratsastuskisat ja tietysti Jennan synttärit Jennan mökillä. Silloin oli kyllä hauskaa!

Kuukauden hauskin

En nyt kerro enempää, mutta Jennan mökillä meillä oli aika hauskaa, varsinkin korttipelit!

Tähän postaukseen tullut aika paljon valittamista, toivottavasti ensi postaus ei olisi samanlainen kuin tämä. Tein blogilleni muutama päivä sitten oman instagram tilin @elaimetsydamessa. Käykäähän seurailemassa! Sinne päivittelen aina blogi asioita parhaani mukaan! Toivottavasti piditte postauksesta jättäkäähän kommenttia! Ens postaukseen!

PS. 50 lukijaa napsahti täyteen, laittakaahan kommentteihiin myös erikoispostaus ideoita!

22 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Älä lannistu, kyllä niitä näyttökertoja tulee, kunhan panostaa! Kyllä tuo Inkan kommentti ansaitsi paikan!

    Tammi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä kuussa näyttökertoja onkin tullut enemmän!

      Poista
  2. Tää oli kyllä kiva, kun näitä kategorioita oli näinkin paljon! Tuntuu, että koko heppablogimaailma on ollut hiukan hiljaisempi viime aikoina, tai sitten tämä havainto johtuu siitä etten itse ole ollut niin aktiivinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Olen huomannut itsekkin, tuntuu että nykyään on vain lifestyle blogeja.

      Poista
  3. Hauska idea postaukseen :D niin ja onnea 50 lukijasta.
    Tuo on kyllä huomattavissa koulujen alku. On todella ihanaa saada pienikin kommentti johonkin postuakseen ja kuulla että joku pitää postauksesta tai blogista. Toiset lukijat vain katsovat postauksen tai jättävät katosmatta. Tämä voi johtua myös postauksen aiheesta esim. jos ovat liittyneet lukijaksi jonkun tietyn aiheen takia.
    Itse pidän eniten kaikista kuvapostauksista ja kaikista eläin aiheisista jutuista.

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi!
      Pieni kommentti on kyllä aina ihana koulun keskellä! Kiva kuulla että pidät kuvapostauksista ja eläin aiheisista postauksista, sillä niitä täällä blogissani on eniten!

      Poista
  4. Onnea 50 lukijasta!:) Koitan itekin aktivoitia, ku koulu se syö aikaa treenien lisäksi... Mutta ihania nää postaukset on, joten odotankin innolla jo uutta!❤ Tee 50 lukijan spessuksi vaikka sellainen postaus, jossa on hauskoja ja hassuja kuvia!:)
    Tsemppiä syksyyn.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henriika! Koulu on kyllä se aikaa vievä! Kiitos spessu postaus ideasta menee harkintaan! :)

      Poista
  5. Itsellä on jäänyt kommentoiminen vähemmälle kun olen jotenkin huono rakentamaan mitään kommentteja. Mielipiteitä herättävät kirjoitukset tuovat eniten katselukertoja yleensä ja näin myös tuo kommentteja jos keskustelua saa kirjoituksellaan aikaiseksi! Kenties siis jotakin mielipidepostausta jostakin tietystä aiheesta? Esimerkiksi nyt on noussut kuolainten käytöstä yms. paljon keskustelua. Jos siis tälläiseen jotenkin "virallisempaan" tyyliin haluaa kirjoituksia viedä :)

    Mutta halusin vain ilmottaa, että täällä ollaan, en kadonnut ole, vaikken aina kommentoi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Itselläkin kommenttejen rakentelu on välillä aika haastavaa, mutta yleensä jotain saan aikaiseksi! Mielipide postausta voisin suunnitellakkin vielä tälle vuodelle! :)

      Poista
  6. Todella vähän on blogi maailmassa eloa enää tähän aikaan vuodesta, omatkin blogit on ollut hirveän hiljaisina... Minulta löytyy lukijoita 51 ja tosiaankin vain pari kommentoi. Mielipiteitä herättäviin postauksiin kommentoidaan tosiaan eniten.
    En aina itsekään jaksa kommentoida blogeihin ja avaan bloggerista vain kiinnostavimmat postaukset, enkä kommentoi välttämättä niihinkään. Viikonloppuisin kommentoin enemmän, viikolla vähemmän.
    Läksyt ja kokeet vievät hirvittävästi aikaa, samoin kuin muistiinpanot, harrastukset, ulkoilu ja muu elämä. Useimmat ihmiset nipistävät aikaa ensin netistä, sitten vasta muusta.
    Mutta Älä huoli, lomilla ja viikonloppuisin kävijämäärät kyllä nousevat :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja tsempeistä! Koulu taitaa viedä ajan kaikilta. Itsekkään en aina jaksa lukea kaikkia postauksia, jos paljon luettavia olisi.

      Poista
  7. ihanaa ku jaksat panostaa siun blogii ja pysyt täällä aktiivisena vaikka lukijat ei ❤️ hyvä postaus ja jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  8. Kiva kun taas postailit! Koulu on kyllä syönyt aikansa eikä aina blogeihin kerkeä kommentoida vaikka kaikki postauksesi luenkin!
    Onnea 50 lukijasta vielä! Ehdottaisin et tekisit sen kunniaks vaikka kolme vähän erikoisempaa postausta esim. mielipide ja ratsastusvarusteiden esittelypostaukset vois olla kivoja. Sellainen postaus vois myös olla kiinnostava, jossa kertoisit millainen Loru olisi ihmisenä :)
    Lopuksi haluun vielä antaa siulle hirveesti tsemppiä koulu hommiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! Koulu tosiaan vie aikaa joka puolelta nykyään kavereillekkin jää hirveän vähän aikaa arkisin.
      Kiitos vielä erikoispostaus ehdotuksista!

      Poista
  9. Älä lannistu tosiaankaan! Hyvä tää sun blogis on ja täällä tulee aina aika ajoin pyörähdettyä, mutta kommenttien jättäminen minulla on jäänyt vähemmälle... :\ Koitan tästä nyt terästyä aktiivisemmaksi kommenttienkin osalta! :) Ja ihan super ihana tuo kuukauden tapahtuma otsikon alla oleva kuva!! 😍 Minun blogini: erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kiva kun käyt välillä blogissani :)!

      Poista
  10. Koulu on tosissaan vienyt aikaa, enkää oo oikeen kenenkään blogeja ehtinyt lukea. Nää kuukausipostaukset on aina niin kivoja. :) Onnea 50 lukijan täyttymisestä ja jonkinlainen arvonta olis kuva keskelle tylsää kouluarkea. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kiva kun pidät näistä kuukausi postauksista näitä tulossa koko loppuvuosi ja ehkä, jopa jatketaan samalla kaavalla ensi vuonnakin! :)

      Poista
  11. Voi, ei kiitos todella paljon maininnasta ❤️
    Itsekin olen huomannut samaisen hiljaisuuden ja itsekin olen jotenkin vaipunut muiden blogien lukemisessa horrokseen. Harmittaa, kyllä välillä ihan sikana kun huomaa niin monen postauksen menneen ohi varsinkin, kun lukulistallani on niin ihania blogeja! Pitäisi alkaa skarppaamaan tässä kommentien lähettämisessä ja postausten lukemisesta. Ei hätää kyllä me täällä vielä ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! Sulla niin kiva blogi, että se kyllä ansaitsee tuon paikan!
      Hiljaisuus taitaa olla aikalailla joka paikassa blogimaailmassa, mutta ehkä joulun tultaessa koko blogi maailma kokee horroksesta heräämisen ja postauksia ja kommentteja syntyy!

      Poista