-->

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuu 2017

Taas yksi hieno sekä tapahtumarikas kuukausi on tullut päätökseen ja on aika uuden kuukausipostauksen. Tänään siis toukokuun juttujen parissa!


Kuukauden katsotuin postaus:

Toukokuussa kaikkien postauksien katselukerrat olivat lähes samaa luokkaa, mutta niukasti kuukauden postaus tittelin voitti 121 näyttökerralla viimeisimmäksi julkaisemani postaus "#117 Ihmettelemässä ravimaailmaa". Tuohon postaukseen pääset tästä! Katsotuimmassa postauksessa kerroin, kun kävin katsomassa, tai no oikeastaan ihmettelemässä ravimaailmaa. Kannattaa käydä lukemassa se, jos et ole vielä kerennyt!


Kuukauden näyttökerrat:

Toukokuussa näyttökertoja tuli melkeinpä 1600, muttei ihan. Vaan niitä tuli 1597, eli ihan hyvä määrä, jos ajattelee alkukuun postaustaukoa.


Kuukauden kommentti:

Toukokuun aikana tuli tosi mukavasti kommentteja ja lähes kaikki niistä oli tosi ihania ja piristäviä kommentteja. Ihanaa, kun kommentoitte sellaisia. Tällä kertaa oli taas aika valita vain yksi kommentti, joka voidaan julistaa kuukauden kommentiksi ja tällä kertaa se on Kisapostaukseen julkaistu, Viivi Emilian laittama kommentti, jossa sain kasan kehuja blogista, sekä omasta kirjoituksestani. Tosi paljon kiitoksia ihanasta kommentista!


Kuukauden tykätyin instagramkuva:

Toukokuussa instagramin suhteen tapahtui hiukan muutoksia, koska yhdistin blogin sekä ponikäyttäjät yhteen. Instagram toimii vielä samalla käyttäjänimellä kuin ennenkin ja se siis on @elaimetsydamessa. Käykääs toki seurailemassa, jos blogijutut sekä ratsastustuntijutut kiinnostavat, ja ettekä vielä seuraa minun instagramissa! Mutta siis joo, tykätyin instagramkuva on tälläkertaa sellainen kuvasarja missä on siis useampikin kuva ja ne kuvat ovat yhdeltä estetunnilta, jonka menin Colibrilla. Tykkäyksiä kuvaan kertyi yhteensä 86. Eli ihan kiva määrä!


Kuukauden ratsu:

Toukokuun aikana ratsuina toimi neljä eri ponia ja ne olivat Etydi, Eetu, Colibri ja Jason. Tunneilla on ollut hyviä, sekä ei niin hyviä hetkiä näiden ponien kanssa, mutta tällä kertaa kuukauden ratsuksi pääsee taas "vaihteeksi" Eetu, jonka kanssa tosiaan käytiin koulukisoissa C-merkissä ja sijoituksena 4 sija. Tämän takia Eetu taas tässä kuukauden ratsuna!


Kuukauden mieleenjääneimmät tapahtumat:

Aiemmin sanoinkin, että toukokuu oli tapahtumarikas, ja niin se olikin! Minulla oli TET:tti, jonka suoritin päiväkodissa. Koulun kanssa oli aika paljon tekemistä ja kouluhommien kanssa meni melkein koko kuukausi, kuun loppua lukuun ottamatta. Toukokuun puolessa välissä olikin ne koulukisat ja siitä seuraavana päivänä vietin syntymäpäiviäni, mutta kaverit tulivat viikon päästä meille yöksi ja yömme vietimme teltassa. Helatorstaina olin katsomassa raveja raviksella, sekä ihan kuun lopussa oli länderileiri, jossa vietimme koko viikonlopun. Lisäksi toukokuussa tapahtui paljon kaikkea muutakin.




Tässä tämä postaus, toivottavasti saitte, jotain irti minun toukokuustani. Se oli kyllä kerrassaan huippukuukausi ja innolla odotan, mitä kesäkuustani tulee ja, mitä se mahtaakaan tuoda tullessaan. Nythän siis on alkanut pitkään odotettu ja todellakin ansaittu kesäloma. Hyvää ja rentouttavaa kesälomaa ja kesää teille ihanille lukioille, muistakaahan ottaa vuoden 2017 kesästä kaikki ilo irti ja viettää ikimuistoinen kesä! Ens postaukseen, joka tulee toivottavasti mahdollisimman pian!

10 kommenttia:

  1. Hyvä koostepostaus ja mukava, kun nostit näitä positiivisia asioita esille! :) Oli kiva lukea tätä :) Enkä kyllä yhtään ihmettele ravipostauksen olleen kuukauden luetuin, sillä se oli oikeasti tosi kiva postaus ja monen mieleen varmasti mukavaa vaihtelua- pitäisi itsekin käydä raveissa, niin saisi ratsublogiin jotakin siltäkin puolelta :)
    Toivotan onnea ja menestystä myös kesäkuulle, sekä oikein mahtavaa kesälomaa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Siiri! Ei tuo ravipostaus kuukauden luetuimpana tullut minullekkaan kovin yllätyksenä, sillä aihe oli vähän erilaisempi ja muutenkin vähän vaihtelua perus ratsastustuntipostauksiin. Kokoajan sillä nousee näyttökerrat ja kohta se on varmaan viiden luetuimman joukossa, saas nyt nähdä!
      Mutta kiitos samoin, loistokasta kesäkuuta siullekkin ja hyvää lomaa! :)

      Poista
  2. Tosi hyvä koostepostaus! Hyvin olit löytänyt listattavia asioita, niitä luki tosiaankin mielellään! Tsemppiä kesäkuuhun, mielelläni lukisin kesäkuultakin koostetta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aada! Kiva jos postaus miellytti ja kohdat olivat hyviä. Lisäksi tsempit sullekkin ja kesäkuulta tulee varmasti yhtälailla postausta kuin muiltakin kuukausilta on tullut!

      Poista
  3. Hyvin olet saanut kaikki taas kerran kasattua yhteen Toukokuulta! Se kuukausi meni hurjan nopeasti, vieläkään meillä ei ole kovin lämmintä täällä! :( Mutta toivottavasti alkaa tuulet laimenemaan!
    Ihana postaus siis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toukokuu kyllä tuli ja meni täälläkin hyvin nopeasti, eihän tuossa ajassa tosiaan kerkeä edes ´sanoa sitä kissaa. Täälläkin vaan on hirvittävän kylmä ja tosi kova tuuli on ollut nyt viime aikoina. Jospa säät vähän paranisi muutamien päivien aikana!

      Poista
  4. Ihanan positiivinen ja pirteä postaus! Sä oot kyllä kehittynyt ihan hirveästi bloggajana, valokuvaana ja kirjoittajana❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mitenkä ihana kuulla ja lukea tuollaista kommenttia! Mukava kuulla, että kehitystä näkyy, vähän joka asiassa! Kiitos Matzu!!! :)

      Poista
  5. Sulla oli kyllä todella kivan oloinen kuukausi ja todella hienoa, että ravikselta tehty postaus nousi suosituimmaksi! Selvästi ihmisiä ravit kiinnostaa :) Toivottavasti sinäkin eksyt raveja useammin katsomaan (ps. seuraavat mielenkiintoiset ravit ovatkin Savitaipaleen kesäravit ;))

    VastaaPoista
  6. Sitä se toukokuu kyllä olikin! Näköjään tuo ravimaailma kiinnostaa ihmisiä sen verran, että se postaus nousi suosituimmaksi. Tuo ei kyllä kovin paljoa yllättänyt minua. Ehkä mut vielä näkee joskus uudelleenkin raviksella, jospa sitten siellä Savitaipaleella!

    VastaaPoista