-->

maanantai 4. kesäkuuta 2018

Toukokuu 2018

Nyt on alkanut jo jonkin aikaa odotettu kesäloma ja se tarkoittakin sitä, että minullakin on enemmän aikaa tuhlata tähän blogiin, joten luvassa varmasti paljon postauksia! Oma kesälomani alkoi kevätjuhlan jälkeen mökkeilyllä, kun lähdin Jennan perheen mukana Jennan mökille. Kesän ensimmäiset kaksi viikkoa olen kesätöissä, mutta siitä eteenpäin suunnitelmat loppu kuulle ovat hiukan auki. Loppu kesän suunnitelmista varmaankin lisää hiukan myöhemmin.

Tänään kuitenkin ollaan taas perinteisen kuukauden aloitus postauksen parissa ja käydään läpi vasta päättynyt kuukausi. Nyt siis hiukan ajatuksia ja faktoja toukokuulta.

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni

Toukokuun aikana sain kirjoitettua yhteensä seitsemän postausta ja tällä kertaa postaukset olivat varsin ratsastustunti painotteisia. Niiden lisäksi mukaan mahtui kuitenkin muutama muukin postaus, joten blogissa ei ollut toukokuussa vain tuntikuulumisia. Luetuimmaksi postaukseksi pääsi juurikin yksi niistä muista postauksista ja se oli postaus, jossa vastailin teidän lähettämiinne kysymyksiin. Sille tuli näyttökertoja yhteensä 421, joka on varsin hyvä saavutus! Jos sen lukeminen on jäänyt teiltä välistä, niin sen voit tehdä nyt tästä linkistä.

Omasta mielestäni onnistuin parhaiten tuossa kuukauden luetuimmassa postauksessa sekä myös sellaisessa postauksessa, jossa kerroin viime kuukauden kouluratsastuskisoista Gerdan kanssa. Mielestäni molemmista teksteistä tuli omalla tavallaan rennot ja niiden kirjoittaminen oli myös enemmän kuin mieluisaa. Kisapostauksen voit käydä lukemassa täältä.


Kuukauden näyttökerrat

Huhtikuun postauksessa mainitsin postausta kirjoittaessa, että näinköhän toukokuussa pystytään päihittämään huhtikuun näyttökerrat ja niinhän siinä kävi. Aika tasaiset luvut tuli, mutta silti toukokuu vei näyttökerroissa voiton 2181 näyttökerralla, mahtavaa! Saa nähdä pystytäänkö nuo lukemat ylittämään alkaneen kuukauden aikana!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat

Kommentteja on sadellut toukokuun aikana vähän vaihtelevasti, mutta pääosin jokaiseen postaukseen niitä on kuitenkin tullut kehuttava määrä. Edellisiin kuukausiin verrattuna toukokuussa tuli niiden positiivisten kommenttien lisäksi myös muutama ei niin positiivinen kommentti, joita onkin tullut harvinaisen vähän tänne blogiin. Kaikki kommentit olivat kuitenkin omalla tavallaan hyviä ja kaikkien kommenttien seasta valikoitui kaksi ihanaa kommenttia.

Toinen niistä oli Siirin laittama kommentti, joka oli jotenkin omalla tavalla tsemppaava ja siitä sai vain boostia eteenpäin, kun taas toinen oli Pihlan lähettämä kommentti. Nämä molemmat kommentit saivat minut jotenkin todella hyvälle tuulelle, joten kiitos paljon niistä sekä suuri kiitos myös kaikille muille kommentteja lähettäneille!Kaikista eniten toukokuun aikana kommentteja lähettivät alla mainitut henkilöt. Kiitos erityisesti teille ihanista ja tsemppaavista kommenteista! Arvostan suuresti teitä sekä kaikkia muita, jotka jaksatte jättää tänne blogiini kommentteja. 

Siiri - 5 kommenttia
Pihla - 4 kommenttia
Iina Husu - 2 kommenttia

Kuukauden suosikkiblogi

Nykyään aina tulee sellainen tunne, että kuukauden aikana mikään blogi ei ole erityisemmin erottunut joukosta tai mikään blogi ei ole jäänyt vain mieleen. Toukokuussa kerkesinkin aika kivasti lueskelemaan muiden blogeja, kun kaikki koulukiireet oli saatu päätökseen. Kaikkien blogien joukosta mieleen jäi kuitenkin eniten Pihlan blogi, joka kantaa nimeä Koukussa viiteen askellajiin. Mielestäni blogissa oli mukavasti erilaista materiaalia, jota luki kyllä enemmän kuin mielellään. Jos Pihlan blogi on jostain kumman syystä sinulle vielä vieras, niin käyhän kurkkaamassa, mitä kaikkea Pihla oikein on blogissaan kirjoittanutkaan. Kyseessä mukavan rento ja mahtava issikkablogi. 


Tykätyin Instagram-kuva

Ennätyksiä tehtiin myös toukokuun aikana tykkäyksien määrissä Instgramin puolella. Kaikista eniten tykkäyksiä sai kuva Sintistä ihmettelemässä järvessä olevaa kiveä. Kuva on omaankin mieleen ja siinä värit sattuvat ainakin omasta mielestäni aika hyvin kohdalleen. Tykkäyksiä tuli kuvalle 206, joka on siis tilini historian suurin tykkäysmäärä.


Kuukauden ratsu ja ratsastustunti

Toukokuun aikana minulla kerkesi olla yhteensä seitsemän ratsastuskertaa, joista yksi oli kouluvalmennus ja toinen koulukisat, mutta loput olivatkin ratsastustunteja. Tunneille menin Ciriuksella, Etydillä ja Pokemonilla sekä Gerdalla useampaankin otteeseen. Kuukauden ratsuksi valikoitui tällä kertaa Gerda, sillä siltä olen oppinut toukokuun aikana ihan vallattomasti. Gerdan kanssa käytiin läpi vähän kaikenlaisia fiiliksiä, mutta pääosin jäi ponista oikein hyvä fiilis. Toukokuun aikana Gerda ennätti heivata minut myös erikoisesteiden merkeissä alas selästä, mutta se vain rohkaisi jatkamaan ratsastusta. Gerdan kanssa pyörähdettiin myös koulukisoissa ja ne menivätkin meidän osalta oikein mainiosti! 

(c) Emilia Nerg
Tällaisissa tunnelmissa vietettiin siis toukokuu. Kuukaudesta jäi kaikin puolin hyvä mieli ja innolla odotan, mitä tämä alkanut kesä tuo oikein tullessaan. Tämän postauksen myötä haluankin toivottaa oikein hyvää kesää teille kaikille blogini lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Tää postaus oli tosi kiva, varsinkin koska kerroit monipuolisesti vähän kaikesta kuukauden aikana tapahtuneista asioista. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iina! Todella mukava kuulla, että pidit postauksesta!

   Poista
 2. Tälläset postaukset on aina yhtä hyviä kun nää on sopivan pituisia ja muutenkin tätä oli tosi kiva lukea. Hyvää kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät näistä postauksista! Kiitos kommentistasi ja hyvää kesää!

   Poista
 3. Tykkään näistä siun kuukauden koosetepostauksista tosi paljon! Vaikka näissä kaikissa on sama kaava, saat joka kuukausi erilaisen postauksen julkaistua. Kiva kuulla myös, että miun kommentti oli mieleinen. Hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että pidät näistä postauksista ja ettei jokainen kuukausipostaus olekaan samanlainen, vaikka näissä toteutuukin juuri se sama kaava.

   Poista
 4. Vitsi, en oo ees huomannut tätä! Kiitos paljon, ihana kuulla että blogini oli sun lemppari toukokuussa <3

  VastaaPoista