-->

tiistai 12. toukokuuta 2015

Lorun viikko 1.-8.5

Moi!!! Eli ajattelin tehdä tässä pienen tiivistelemän Lorun viikosta. Jos en ollut aikaisemmin kertonut pentukoiran nimeksi tuli Loru, mutta nyt aloitetaan!!!!

Perjantai: Lähdimme ajamaan aamulla yhdeksältä ja yhdeltätoista olimme perillä. Siellä oli vielä 5 pentua. Yhden aikaan lähdimme ajamaan kohti kotia. Pentu vinkui automatkan melkein kokonaan. Sitten, kun saavuimme kotiin oli paljon ihmeteltävää. Naapurin isot,mustat koirat olivat ulkona. Siinä samassa otin muutaman kuvan.

Sen jälkeen koira nukkui ja sitten, kun meille tuli mummo ja vaari Loru alkoi touhuamaan itsekseen. Illalla sitten käytettiin vielä ulkona ja annettiin ruoka. Loru kävi oikein nätisti nukkumaan.

Lauantai: Aamulla koiran pääsi käyttämään vasta 6.00 ja seitsämältä vasta ruoka.
Iltapäivällä meillä kävi tutut ja Loru sai uuden lelun. Se on ollut todella kovassa käytössä. Siinä sitten Loru touhusi jonkuun aikaan ja sitten meille tuli toiset vieraat. Loru sai sieltäkin uuden lelun. Aluksi se oli vähän pelottava, mutta kyllä sit on sillä paljon leikitty. Silloin, kun oli nukkumaan meno aika Loru veti kunnon hepulit. Itse nukuin lattialla ja jouduin siirtymään sohvalle, kun koira hyppi niin paljon.






Sunnuntai: Loru sai viettää rennosti koiran elämää. Äiti oli tallilla ja minä ja Alina kaverilla. Sitten kun tulimme kotiin Alinan ja Neean kanssa käytimme Lorua ulkona jonkun aikaa. Siellä testasin antaa ison pehmeän pallon koiralle ja sen kanssa Loru sitten temusi. Loru hyppi sen päältä ja työnsi sitä. Illalla sitten koira sai toiset hepulit, mutta miun ei tarvinnut mennä sohvalle nukkumaan.

Maanantai: Lorun ei tarvinnut jäädä vielä yksin kotiin vaan jäi meidän äidin kanssa kotiin. Päivän aikana Loru kävi meidän mummolla ja vaarilla tutustautumassa. Päivällä Jenna pääsi näkemään koiran ensimmäistä kertaa ja Loru nuoli Jennan naaman sieltä täältä.

Tuona yönä tai jonain muuna: Loru otti minun pehmokoiran pediltäni ja oli laittanut sen omalle pedille. Äiti katsoi yöllä missä Loru on niin hän luuli, että se oli siinä pedissä, mutta se oli se lelu ja itse koira oli minun tyynyllä.

Tiistaina: En ole varma mitä tuolloin tapahtui, mutta Loru taisi käydä tutuilla katsomassa niiden koiria ihan hyvin se meni. Yksi koirista oli ollut niin mikäpä koira tuo nyt on, mutta hyvin suhtauduttu. Illalla Loru veti pieniä hepuleita, kun leikin sen kanssa. Muuta en tuosta päivästä muista.


Keskiviikko: Loru kävi taas kerran mummolla ja vaarilla. Siellä se söi porkkanaa vähäsen. Taisi maistua. Taisimme leikkiä paljon. Possu jonka Loru sai taisi olla sinä iltana kovassa käytössä. Loru taisi illalla vetää pieniä hepuleita.
                                                                   Loru ihmeissään!

Torstaina: Yksi niistä koirista kenellä oli Loru silloin katsomassa. Niitä on siis kolme. Yksi niistä kävi meillä ja se koira oli ihan, että mikä tuo otus on? Kyllä se sitten siitä. Illalla minun piti lähteä Iso-Kristiinaan ja Alina ja äiti ratsastamaan niin Loru jäi iskän ja veljeni hoitoon. Loru oli mennyt alakerrassa portista ali ja lähtenyt yläkertaan. Iskä oli ihmetellyt missä koira, mutta onneksi ylhäältä kuului ääniä niin Loru saatiin alakertaan takaisin. Sinä iltana vielä Jennan perhe kävi katsomassa Lorua ja kun käytimme sitä potkimme taas palloa ja sujuvasti se meni jo.
                                                     Tätä kuvaa on yritetty jo kauan!


Perjantaina: Aamulla taisimme kokeilla pientä "keinua" ja rengasta ihan hyvin ne meni. Agilityä ootellessa. Illalla, kun Alina, äiti ja Loru tulivat hakemaan minua ja Jennaa yksiltä synttäreiltä sen jälkeen menimme tirilän puutarhaan. Koira siis mukana. Kanoja oli häkissä niin ne olivat kyllä niin ihmeellisiä. Niin jännitti aluksi, mutta sitten oltiin vähän kävelty Loru niin nätisti meni kanojen häkin luokse. Koira oli loppu illan nätisti.

Joo siis tässä nyt tämä postaus. SORI, kun vähän myöhässä, mutta en ole vaan kerennyt. Yritän nyt tässä joku päivä taiteilla lisää postauksia. Tulee ehkä  siitä, kun lauantaina kävimme treffaamassa kahden sisaren kanssa ja siellä otin kuvia. Ajattelin siitä siis postata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti