-->

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesän tapahtumisia ja kuulumisia

Hei! Täs postaukses meinasin kertoo kuulumisii kuvilla ja sanoilla. Kesähän vai Talvi? Alkoi hyvin kylmillä ilmoilla. Oli onneks hyviäkin ilmoja, mutta oli myös sadetta ja kylmiä ilmoja. Kesäloman ensimmäisellä ratsastus tunnilla leiriä lukuun ottamatta menin Ninnillä. Tällä kertaan maastossa. Kivaa oli ja kaikki askellajit päästiin kokemaan uudestaa.

Samalla viikolla kävimme mökillä avaamassa mökkeily kauden. Loru oli reippaasti ja totteli hyvin. Laiturilla Loru meni kyllä niin reunalle, että alkoi jo hirvittämään. Talviturkit heitettiin Alinan kanssa. Kylmää se kyllä oli, hyvät saunatkin saunottiin ja syötiin nakkeja ja makkaraa. Laitan muutaman kuvan tuolta reissulta.
                                                                     Vauhtia riitti
                                                          Hyvä ettei oltu jo järvessä
                                                                "Reunalla kyllä oli"
                                                                     Tää on nii söpö
                                                                Ihmettelemistä

Sinä sunnuntaina kävimme katsomassa Hubsilla koulukisoja.

Maanantaina lähdimme Jennan mökille. Siellä teimme paljon kaikkea. Kävimme uimassa. Meillä sit oli kun uitiin niin sellanen uima lelu ja Jenna sit jätti sen laiturille ja, kun oltiin syöty huomattiin et se olikii seikkailulla järvessä. Sit jouvuttii kääntää naapurin vene ja lähtee sillä hakee sitä, ku Jennan vene on remontissa. No sit sen jälkeen myö lähettii pyörillä lähteelle. Pyörien koot oli kyl huikeet toinen oli liian pien ja toises mie ja Alina ei yletetty satulalle. Yks joutu ain kävelemään. Sit ku päästii siihe kohalle mist muka sinne ois pitäny mennä ni oltii et mis ollaa et ei se oo täs mut sit löyettii se Jenna sano et ei tonne alas piä mennä ja minnes muuallekkaa ku sinne alas. Siin sit juotii ja lähettii takasii. Käytiin viel saunassa ja syötiin ja pelattii yö mölkky. Seuraavana päivänä lähdettiin jo aika aamuselta. Matkalla käytiin syömässä vielä jäätelöt. Tuolt reissult ei nyt satu olemaa kuvia. Mut pää asia et kivaa oli.

Seuraavalla viikolla ei mitään ihmeellistä ei tehty. Torstaina ratsastuksessa taas Ninnillä, mutta tällä kertaan ilman satulaa. Meillä oli tasapainottelu harjoituksia. Ninni veti päätä ja kiihdytteli laukassa niin kerran sieltä alas laskeuduttiin.  Teimme saksia ja maailman ympäryys matkan lopussa. Taisin kerran saksissa tippua. Viivi oli meidän mukana niin sieltä kuvia on niitä laitan nyt tähän alas.

                                                Nämä kuvat on ottanut (c) Viivi Hyypiä

                                                                     Maassa olin
Perjantaina oltiin Jennankanssa ja silloin leivoimme myös Alinankanssa domino-suklaa juttuja ja mansikoita suklaassa dipattuna. Oli hyviä, kannattaa testata!

Viikonloppuna ei mitään ihmeellistä tainut olla.

Seuraavana viikkona oli jo juhannus. Loma puolessa välussä! Ääää :(!
Tiistaina leivoimme mokkapaloja ja menimme illall, kun äiti tuli töistä niin  ratsastamaan Napilla eräälle toiselle tallille. Olimme koekaniineja. Hevonen oli nuori ja sillä ei ollut ratsastanut kuin vain kaksi aikuista. Ja hevonen oppi samalla myös talutus ratsastukseen. Olihan se kyllä reipas. Isot askeleet ja iso hevonen. Laitan vielä kuvia tähän alas. Loru pääsi myös mukaan tuonne tallille tutkimista riitti ja hevostenkanssa olisi kyllä kiva leikkiä.

Nämä kuvat (c) Alina
viikkona kävimme katsomassa Sallan ratsastusta silloin ei mitään ihmeellistä ollut.

Torstaina meidän piti leipoa. Tippumis muffinssit ja mökille juhannuksen kunniaksi. Päivä meni leipoessa. Kakun kanssa tuli vähän säädeltyä, mutta kyllä siitä hyvin herkullista tuli. Illalla meillä oli vielä ratsastus. Pitkästä aikaan kiipesin Etydin selkään. Meillä oli kynttilä istuntaa laukassa ja ravissa. Etydi meni todella rennosti ravissa, käynnissä ja pätkillä laukkaa, mutta kokokenttää ympäri kun laukattiin se siitä sitten vähän kuumeni eikä suostunut millään pysähtymään.

Perjantaina menimme mökille Lorulla vauhtia riitti, vaikka muille jakaa. Kävimme uimassa ei se loppuen lopuksi kauhean kylmää ollut. Soudimme vielä illalla. Upea auringon lasku oli ja siitä muutaman kuvankin kännykälle otin! Mökille sitten jäimme yöksi. Seuraavana päivänä kävimme soutamassa ja kuvailtiin ja sitten ruuan jälkeen lähdimme ajamaan kohti kotia!


Viikon loppuna ei mitään muuta ihmeellisempää ollut. Viikolla Rölli kävi Lorunkanssa leikkimässä. Siitä en nyt kuvia laita vaikka sellaisia olisikin. Samana päivänä kävimme Lorunkanssa suomalaisessa kirjakaupassa.

Olimme myös kavereiden kanssa. Torstaina sitten aamulla kävimme tutuilla ja illalla ratsastamaan. Tällä kertaa Jasulla. Laukka ympyröitä mentiin aika paljon hyvää harjoitusta oli, kun minun ei ole se lempi juttuni.

Perjantaina kävimme satamatorilla kansallis markkinoilla. Itse markkinoilta mitään emme ostaneet, mutta atomit ja vedyt syötiin ja lopuksi vielä vohvelit.

Lauantaina kävimme shoppailemassa jotain pientä kivaa tuoltakin reissulta löytyi.

Tämä postaus taitaa nyt olla tässä seuraavia odottelemaan heii heii!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti