-->

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Heissulivei


Heissulivei
Heipähei! Ajattelin kerrakseen tehdä kuulumis postauksen, kun sellaisia ei kauheasti ole tullut. Alkuun voisin kertoa torstain 17.3 ratsastustunnista.
Menin siis Ciriuksella ja poni oli tosi hieno. Aluksi kävelimme ihan pitkin ohjin. Sen jälkeen, kun otimme ohjat tuntumalle siirryimme raviin. Aloimme menemään kolmea puomia toisella pitkällä sivulla, toisella sivulla taivutelttin poneja volteilla. Cirius meni tosi kivaa vauhtia ja meni puomitkin hyvin. Menimme tätä tehtävää molempiin suuntiin. Sitten menimme verkkalaukkaa ympäri kenttää. Cirius oli vähän hidas pohkeelle, muuten meni kivasti. Sitten oli vuorossa väli käynnit. Käyntien jälkeen aloimme tekemään sellaista harjoitusta, että B:n ja L:n välisessä kulmassa voltti ravissa, voltilta nostettiin laukka ja mentiin puomikasa laukassa pitkällä sivulla sen jälkeen vielä tehtiin voltti kulmaan ravissa. Cirius ei loikannut yhtään meni tosi hyvin laukkasi ihan reippaasti. Menimme tätäkin molempiin suuntiin. Sitten otimme loppu ravit teimme pääty-ympyröitä. Poni meni loppuun kohden tosi kivasti. Olen tyytyväinen poniin.
Kuvat syksyltä 2015


Maanantaina 14.3 meillä oli luokan konsertti, soitin siellä Jennan ja Sofian kanssa suutariemännän kehtolaulusta erilaisemman version. Lauloimme lisäksi luokan kanssa kuusi kappaletta Aika on, Kevät, Kukkia, Oman kullan silmät, Moment musical ja Viva la vidan. Konsertti meni kokonaisuudessaan ihan hyvin. Parannettavaa aina löytyy kaikilta ja myös minulta.
Kuvassa Enni kesä 2015
Lorun kanssa ei olla touhuiltu mitään ihmeellisempää. Käyty ulkona kentällä juoksemassa, lenkkeilty ja löydetty yksi uusi mukava lenkkipolku. Ollaan myös leikitty sisällä, sekä ulkona. Kohta tarkoitus mennä vähän testaamaan pieniä esteitä. Sillä huomenna olisi pentutapaaminen ja siellä taitaa olla agilitya ja Lorun kanssa sitä olisi kiva testata. Pentutapaamisesta tulee erikseen postausta.


Mitäs muuta... koulussa mennyt hyvin olen katsonut uutta päivää aika paljon ja tehnyt koulun yhtä biisiä. Kavereiden kanssakin olen ollut aika lailla. Bloginkin puolella olen tehnyt kaiken laista. Eniten etsinyt uusia blogeja ja niitä on vähän löytynytkin olisi kyllä kiva saada uusia blogeja lukulistalle ja uusia lukijoita blogilleni, saas nähdä tuleeko niitä jossain vaiheessa lisää.


Kerron vielä tulevista postauksista: Lauantain pentutapaamiselta tulossa jonkun laista postausta, linkkaa blogisi on suunnitelmissa saa nähdä milloin toteutuu, Kuukauden suosikit tulossa, ens kuun my day ainakin joltain päivältä ja jossain vaiheessa tulossa pukeutumis postausta ratsastukseen liittyen. Muuta ei ole ollut suunnitelmissa vielä. En tiedä tuleeko nämä kaikki, mutta yritän toteuttaa jossain vaiheessa. Te saatte myös ehdottaa eri postauksia mitä voisin tehdä.


Tässä taitaa olla tämä postaus joku päivä tulee uutta postausta. Kommentoikaa mitä piditte! Moikka!


2 kommenttia: