-->

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Elokuu 2017

Monet teistä onkin saattanut huomata, että melkeinpä koko elokuu, tosin ensimmäistä viikkoa lukuun ottamatta, täällä blogin puolella sekä erityisesti muiden blogien puolella oli varsinaista hiljaiseloa. Ajatukset ovat kyllä koko ajan olleet blogissani ja siinä, että mitä kirjoittaisin ja milloin? Välillä ei aika riittänyt ja joskus kaverit veivät voiton, kun olisi ollut aikaa blogin puolelle, joten kaikki blogisuunnitelmat jäivätkin aika lailla vain ajatuksentasolle. 

Nyt syksy on alkanut taas rullaamaan hyvin ja aikaakin tuntuu olevan astetta enemmän, joten ajattelin tulla tänne päivittelemään kuulumisiani sekä kertomaan, että elossa ollaan! Tänään ajattelin kirjoittaa teille kuukausipostausta, joten toivottavasti viihdytte sen parissa!

Kuukauden katsotuin postaus:

Elokuun aikana sain kirjoitettua ulos kahdeksan postausta, joista eniten katselukertoja sai kuvapostaus, joka sisälsi epäonnistuneita kuvia kuvatekstien kera. Tämä postaus sai näyttökertoja melkeinpä 200, vaan kahdesta jäi paitsi. Elokuun katsotuimmalla postauksella oli siis näyttökertoja yhteensä 198. Kiitos kaikille postauksen lukeneille! Jos et vielä ole kerennyt postausta kurkkaamaan, niin voit tehdä sen nyt tästä linkistä.


Kuukauden näyttökerrat:

Yllättävän suuri määrä tuli näyttöjä blogiini elokuun aikana ja olen jokseenkin yllättynyt, miten paljon niitä oikein oli kertynytkään. Näyttöjä tuli yhteensä 2256, joka on enemmän, mitä heinäkuussa tuli. Ihan huippua, että olette eksyneet blogiini, vaikka se onkin viettänyt jonkinlaista hiljaiseloa!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat:

Postauksiin tuli ihan mukavasti kommentteja, ehkä edellisiin kuukausiin verrattuna aika niukasti, mutta kyllä nyt joitain tuli. Todella monet kommenteista oli todella ihania ja kannustavia, joten tämän kuukauden kommentin valinta ei ollut todellakaan mikään helppo homma. Pitkän harkinnan jälkeen Henriikan kommentti ansaitsee tämän kuukauden kommentti tittelin! Kommentti kommentoitu siihen postaukseen, jossa kerron faktoja, joita te lukijat ette varmastikaan tienneet minusta ja ratsastusharrastuksestani. Kiitos tuhannesti tästä sekä muistakin kommenteista!

Tietokone päättikin sitten olla olematta kanssani yhteistyössä, eikä näyttänyt blogista kolmea kuukauden kommentoijaa, mutta pääsin puhelimen kautta näkemään ne, enkä jaksanut alkaa säätämään sen kanssa sen enempää, joten kuukauden top 3 kommentoijaa ovat nyt vain listattuna tässä alla. Kiitos superisti myös teille kaikille kolmelle, kun olette jaksaneet tulla aina kommentoimaan blogini postauksiin!

Essi Huida: 9 kommenttia
Lyydia: 6 kommenttia
Esteri: 3 kommenttia

Kuukauden tykätyin ig-kuva:

Elokuun aikana julkaistiin kaksi instagram-kuvasarjaa, jotka saivat yhteensä 84 tykkäystä. Se tykkäysmäärä oli kaikista suurin määrä elokuussa. Kuvasarjoissa oli kuvia leiriltä sekä yhdeltä ratsastustunnilta. Blogini instagram-tili on @elaimetsydamessa, jos ette vielä seuraa sitä, niin käykäähän ihmeessä laittamassa se seuraukseen!
Kuukauden ratsu:

Elokuussa meillä starttasi ratsastustunnit kiviojalla, jonka lisäksi heti kuun alkuun meillä oli ratsastusleiri, joten elokuun aikana tuli ratsastettuakin todella paljon eri poneilla, joillain, joilla en koskaan ollut edes mennyt ja joillain, jonka selkään kipuamisesta oli jo hyvin kauan aikaa. 

Elokuun ratsuni olivat Etydi, Pokemon, Leija, Gerda, Erin, Eetu, Celeste, Fiona, Elegia, Pokemon, Gerda, Erin ja Gerda. Näistä ehkä suosikkini on Gerda, jonka kanssa saatiinkin todella hyviä pätkiä. Gerdan kanssa olin koulutunnilla, kävimme maastossa sekä olin istuntatunnilla. Tunnit menivät jokseenkin aika kivasti ja Gerda oli ihan huippu ratsastaa, joten siksi se pääsi tähän!


Näistä kuvista varmaan huomaatte, että ratsastushousutkin pääsivät vaihtoon elokuun aikana.


Kuukauden mieleenjääneimmät tapahtumat:


Koko elokuu alkoi parhaimmalla mahdollisella tavalla, eli leirillä Kiviojan Ponitallilla, todella hyvässä seurassa! Leirillä enimmäkseen ratsastimme, meillä oli teoriaa, olimme ponien kanssa sekä nauroimme ja paljon! Oli varsin onnistunut leiri, vaikka säätilat eivät ehkä olleet kovinkaan mieluisia, ainakaan joinain päivinä. Koulumme alkoikin 10.8. ja alkuviikot ovatkin olleet vähän rennompia, vaikka olemmekin joutuneet jo tositoimiin. Elokuun aikana olimme paljon myös meidän naapureidemme kanssa ja eräänä yönä menimme heidän kanssa autopesulaan, ja vieläpä ukkossäässä. Kaiken tässä kruunasi se, että tämä autopesula kerta oli minulle ihka ensimmäinen. Elokuun aikana Alinalla eli pikkusiskollani oli yökyläsynttärit ja siitä viikko eteenpäin, niin kävimme Jennan kanssa sataman valoissa ja sen jälkeen menimme vielä Jennalle yöksi.


 
Tällainen olikin minun elokuuni. Tässä olisi kirjoitettavia postauksia jokseenkin aika paljon, mutta pitää nyt vähän katsoa, minkä toteutan ja mihinkin väliin. Olettaisin, että seuraavaksi tulisi ulos ratsastusleiripostauksen viimeinen osa ja johonkin väliin kesäkooste postausta. Pitänee nyt katsoa milloin tulee ja mitäkin, mutta ilman pidempiä selittelyitä, nähdään seuraavassa postauksessa!

8 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen elokuu sinulla on ollut! Mistä olet ostanut muuten nuo tumman siniset ratsastushousut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä se olikin! Ja nuo ratsastushousut on ostettu Ratsastusvaruste Nurmesta.

   Poista
 2. Kivoja kohtia koko postaus täynnä. Varmaan ollut mieleenpainuva ja kiva elokuu sinulla ainakin tämän postauksen perusteella!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! Huippu elokuu miulla kyllä olikin, ihana kun on kaikenlaisia mahdollissuksia tehdä elokuusta mahtava!

   Poista
 3. Olipas oikein mukavaa lukea sinunkin blogiasi pitkästä aikaa! Enpäs muistakaan millon viimeeksi olisin tänne eksynyt, vähän tuo lomailu blogimaailmasta lähtenyt käsistä...
  Mutta sinullahan olikin sitten oikein mukava viime kuukausi! Tästä tämä kirjoittelu taas lähtee ja odotankin innolla mitä kaikkea sinäkin saat aikaisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saara! Mukava, että oot eksynyt tänne blogiin taas pitkästä aikaa! Tästä se kirjoittelu lähtee, ainakin toivottavasti! Ja elokuu oli oikein mukava kuukausi!

   Poista
 4. Kuukausikatsaukset sulta on niin kivaa luettavaa <3 Ihana postaus!

  VastaaPoista