-->

Kirjoittaja


Kirjoittaja

Olen Aino Lappeenrantalainen 14-vuotias tyttö, joka on rakastunut eläimiin ja kuvaamiseen! Luonteeltaan olen positiivinen ja sosiaalinen. Puheliaisuus on myös joskus tuttujen kavereiden seurassa suhteellisen yleistä.


Perheeseeni kuuluu äiti, isä, veli, sisko Alina, sekä koiramme Loru.

Loru on 2-vuotias kromfohrländer rotuinen koira. Loru on luonteeltaan kiltti, sosiaalinen ja hiukan pidättyväinen seurakoira. Loru viihtyy kaikkien seurassa ja on joka paikassa, kuin kotonaan. Loru on minulle todella tärkeä ja se esiintyy täällä blogissani jonkin verran! Lorusta lisää täältä!


Harrastan ratsastusta kerran viikossa Kiviojan ponitallilla. Ratsastusta olen harrastanut tulevana syksynä viisi vuotta. Näiden melkein viiden vuoden aikana olen kokenut kaikenlaista hevosten kanssa, olen hypännyt korkeimmillaan 85cm, kisannut muutamat tallikisat, käynyt maastossa ja kahlaamassa, vuokrannut, kokenut uusia juttuja eri ponien kanssa ja rakastunut tähän ainutlaatuiseen harrastukseen... Kiviojan ponitallilla ratsuinani on vain poneja: Shettiksiä, dartmooreja ja connemaroja.Ratsastuksen lisäksi harrastan klarinetin soittoa. Klarinettia soitan kerran viikossa Lappeenrannan musiikkiopistolla. Soittotuntien seassa käyn kerran viikossa orkesterissa. Klarinetin soiton lisäksi olen musiikkiluokalla, eli se tarkoittaa sitä, että opiskelen koulussa musiikkia enemmän, kuin normiluokkalaiset ja tietysti meillä on konsertteja ja muita esiintymisiä.

Tietenkin tämä bloggaaminen on yksi harrastuksistani. Blogini on ollut tällä hetkellä pystyssä kaksi vuotta. Olen yllättynyt miten paljon olen kehittynyt noiden kahden aikana täällä bloggerissa, sekä muualla internetissä. Välillä on hauska lukea ensimmäisiä postauksia ja tajuta mikä kehitys vuoden aikana on ollut!

Pidän myös kuvaamisesta! Tosi monet kuvat joissa en itse ole ovat minun ottamia. Kamerani jolla kuvaan on Nikon d3200. Objektiiveja minulla on tällä hetkellä kaksi. Nikonin 18-55 millinen objektiivi, sekä Nikonin 18-140 millinen objektiivi. Molemmat objektiivit olen kokenut hyviksi.Tässä kaikki minusta, jos joku jäi mietityttämään tai sinulla on jotain kysyttävää kysy ihmeessä, en kumminkaan kaikkea muista kertoa!

2 kommenttia:

 1. Ihan aluksi sanon, että en tarkoita tätä kommenttia mitenkään ja millään tavalla ilkeäksi yms. Jäi vain mietityttämään, että kuinka pitkä olet? :D olet kuitenkin 14 vuotta ja näytät noissa ratsastus kuvissasi tosi lyhyeltä. Pää osin, blogisi on todella kiva ja kirjoitat erittäin hyvin! Liityin lukijaksi!

  oonaastewen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä! Pituutta minulla on tällä hetkellä 154cm ja tosiaan, nuo kaksi tämän sivun ratsastuskuvaa, ovat vuosimallia 2016, eli niistäkin on jo aikaa, ja sen jälkeen olenkin kasvanut jo aika paljon! :) Mutta kiva kuulla, jos blogini miellyttää sinua ja tervettuloa lukijaksi ja seurailemaan blogiani!

   Poista