-->

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Elokuu 2016

Moi! Pahoittelut kun tämä tulee näin myöhään. Ensimmäiseksi netti ei toiminut n, viikkoon, sitten kun se toimi olin kaverini mökillä, enkä halunnut tätä postausta puhelimellakaan kirjoittaa. Tänään siis kuukausi postauksen paríssa! Mennään suoraan aiheeseen!

Kuukauden blogi

En muista mitä kaikkia blogia luin, mutta tässä on yksi blogi mitä luin aktiivisesti! Tämä blogi on Tiian blogi nimeltä Tiia Emilia! Kyseessä on siis life style blogi. Blogissa on kiva ulkoasu ihanan valkoinen ja postauksien kuvat piristävät kokonaisuutta! Postauksia tulee usein ja niitä on kiva lukea! Oikein kiva blogi!Kuukauden kommentti

Elokuussa kommentteja ei tullut mitenkään kehuttavan paljon, alkukuussa ihan kiitettävä määrä, muttei loppukuusta. Tämä kommentti oli heinäkuu postauksessa, ja ansaitsee kyllä tämän paikan! Kiitos Alina kivasta kommentista!


Kuukauden postaus

Postauksia tuli elokuussa yhdeksän. Jokaiseen tuli näyttökertoja loppukuun postauksiin vähemmän ja alkukuun postauksiin enemmän. Eniten näyttökertoja oli postauksessa "Kysymyksiä bloggaamisesta" Näyttökertoja siinä oli 129. Siitä postauksesta puheenollen se on tulossa blogiin, kunhan saan muut ajankohtaiset postaukset ulos. Älkää hätäilkö.

Kuukauden näyttökerrat

Elokuun tavoitteeksi laitettiin 2100 ja se meni juuri ja juuri rikki. Nyt ei laiteta niin suurta määrää, koska kaikilla koulu vie oman aikansa, laitetaan vaikka 1500. Elokuussa näyttökertoja oli 2128.


Kuukauden ratsu

Elokuussa alkoi tunnit taas pyörimään kovaa vauhtia. Elokuussa ratsastin 3 eri ponilla, Gerdalla, Celestellä, Gerdalla, Gerdalla kisat ja Colibrilla. Tällä kertaa kuukauden ratsu on Gerda. Siitä on tullut entistä tärkeämpi ja on lempi ponini! Poni on vain täyttä kultaa!

Kuukauden tapahtuma

En nyt muista mitä kaikkea on tapahtunut, mutta sanon, että koulukisat kiviojalla ja se kun olimme Jennan mökillä kaksi yötä. Kisoissa oli kivaa sain itse lisää kokemusta koulukisoista, sekä kokemusta tämän ponin kanssa! Olen niin tyytyväinen <3! Jennan mökillä olimme siis ihan alkukuusta. Siellä oli kyllä todella hauskaa, teimme todella paljon kaikkea!

Kuukauden hauskin

Noh, Jennan mökillä meillä oli todella hauskaa, nauroimme aika paljonkin. Kun pelasimme porukalla korttia saimme nauraa urakalla. Jennalla myös tramppalenttis ja traktori ajelut ovat olleet hauskoja ja kivoja muistoja, koko kesälle.

Noniin tässä tämä postaus! Linkkaa blogisi postaus on kirjoitusvaiheessa, yksi ratsastuspostaus on tulossa ja se kysymyspostauskin. Oli myös jokin muu mitä en muista tällä hetkellä. No joo tässä kaikki tällä kertaa! Ens postaukseen!

17 kommenttia:

 1. Nää kuukauden lemppareista kertovat postaukset on kivoja!:) Ja odotsn innolla uusia postauksia!❤
  Ihanaa syyskuuta siulle!❤❤
  Henriika

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitettu postaus, selkeät tekstit :) Tuskin voit uskoa kuinka sait päiväni kohdalleen tuossa kommentti jutussa! Kiitän siuta Aino<3. Omat lempparini ovat näitä kuukauden kootut.<3 en olisi uskonut että pääsin tuojon<3

  Tamm:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alina, siulla oli ihana kommentti ja muutenkin on aina! Jatka kommentointia samaan malliin!

   Poista
 3. Voi vitsit milloin minäkin oikein saan tämmöisen postauksen tehtyä! Oli tarkoitus tehdäkin nyt viime kuulle mutta taas se jäi. Jos tälle kuulle sitten :D
  Oikein kiva postaus jälleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää napakasti tehdä heti kun kuu vaihtuu! Heh, helppo täs on sanoo ku kaks viikkoo myöhässä XD!

   Mut tee ihmeessä nää on tosi kivoja! Kiitos!

   Poista
 4. Kiva postaus, ja kiitos paljon Aino ❤

  VastaaPoista
 5. Vautsi kuinka hieno postaus! Ihana bloggaaja olet kyllä ♥

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus ja oot hyvä bloggaaja! :)

  http://laikunseikkailut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus ja sen idea :)
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista