-->

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Minun päiväni 30.8

Moikka! Tänään viime tipassa tulossa my day! Linkkaa blogisi postaus on tulossa heti syyskuun alkuun, älkää huoliko!

Tiistaina 30.8 heräsin aamulla seitsämän aikaa. Pelasin puhelimella yhtä peliä ja sen jälkeen tulin hetkeksi blogien pariin. Lukaisin muutaman postauksen! Sen jälkeen menin aamupalalle ja tein muutkin aamuhommat. Söin, laitoin hiukset, pesin hampaat ja huuhdoin kasvot. Sen jälkeen pakkasin reppuni ja lähdin käyttämään koiraa. Kun olin käyttänyt Lorun lähdin ajelemaan pyörällä koulua kohti.


Heti ensimmäisellä tunnilla meillä oli englantia. Luimme kappaleen ja sen jälkeen aloimme tekemään kirjan tehtäviä. Tunnin jälkeen meillä alkoi kässä, se minun lempi aineeni (ei oikeasti, en tykkää yhtään). Tunnilla kuuntelimme ensimmäisenä ohjeet ja sen jälkeen ryhdyimme tosi toimiin. Aloimme tekemään siis esiliinoja. Meillä oli kolme tuntia kässää, joista ensimmäisen jälkeen meillä oli ruokailu. Ruokana oli kaalikeittoa, kurkkua, tomaattia ja hedelmä. Ruuan jälkeen meillä jatkui kässä vielä seuraavat kaksi tuntia.Kässän jälkeen meillä alkoi uskonnon tunti, siellä teimme yhden ryhmätyön loppuun! Uskonnon jälkeen oli vuorossa viimeinen tunti ja se oli musiikin tunti, siellä harjoittelimme lauluja yhtä musikaalia varten. Koulun jälkeen tulin suoraan kotiin. Kotona tein ensimmäiseksi tortillan, johon laitoin sisälle, jauhelihakastiketta, salaattia, punasipulia, juustoraastetta ja kinkkua. Oli kyllä hyvää!

Kun olin saanut syötyä menin yläkertaan ja aloin katsomaan YouTube vidoita ja olin vain puhelimella. Kävin myös yhdessä välissä treenaamassa Lorun kanssa viikonlopun näyttelyitä varten. Sen jälkeen tulin koneelle kirjoittamaan tätä postausta mitä juuri nyt olet lukemassa ;)! Sen jälkeen menin hetkeksi alakertaan soitin pianoa ja harjoittelin muutamia kappaleita. Sen jälkeen söin taas kerran tortillan ja sitten tulin puhelimelle ja kirjoittamaan tätä postausta.Sen jälkeen lähdin iskän kanssa kauppaan. Söin iltapalaa ja kävin nukkumaan! Sellainen päivä minulla tällä kertaa!

Mitäs piditte heittäkäähän vähän kommenttia! Ens postaukseen

15 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Siististi ja hyvin kirjoitettu postaus, joka jostain syystä minua hymyilytti! Ja näin etukäteen, onnea viikonlopun kisoihin!! <3

  Tammi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva jos hymyilyttäää niin se ois tarkotuskin! ;)

   Poista
 2. Taas kyllä superhyvin kirjoitettu postaus, tätä oli kyllä niin ilo lukea :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus. Tuollainen aika tavallinen koulu päivä. :)

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvä postaus! :) oot niin hyvä!

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus! Tee tälläsiä lisää! :)

  101bigdreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus! Voisit tehä näit välil vaik kaks kuukaudes :)

  VastaaPoista
 7. Hahaa päädyin lueskelemaan siun blogia ja tää on tosi kiva oikeestaa ku en oo enne tainnu vierailla!😊 Hauska tääpostaus varsinki noi koulu jutut ku täs törmäs näihi niin sanottuihin "#vainkimpis juttuihin"😄 Luku listalle tää siun blogi lähti!👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos ja tervetuloa suureen lukija kuntaani!

   Poista