-->

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Olenko hyvä bloggaaja?

Moi! Tänään kirjoittelen teille kauan lojuneen kysymyspostauksen aiheesta bloggaus. No nyt ehkä olisi sopiva aika tämän tekoon! Suuret kiitokset niille ketkä laittoivat kysymyksiä! Kysymyksiä tuli sen verran, että ajattelin laittaa nämä kysymykset kahteen osaan, mutta nyt mennään kysymysten pariin! (Kysymykset ovat sekalaisessa järjestyksessä ja kaikki vastaukset ovat vain omia mielipiteitäni)

Mistä sait idean aloittaa bloggauksen?

- Monella tallikavereistani oli blogi ja ajattelin yhdessä vaiheessa, että voisin itsekkin aloittaa kirjoittamaan omaa blogia. No se ajatus siinä vaiheessa sitten jäikin aikalailla siihen, mutta keväällä 2015, kun olimme Lorun kasvattajalla katsomassa Lorua ja muita pentuja kasvattaja sanoi että monella koira ihmisellä on blogi ja sieltä voi lueskella kuulumisia ja miten koiran kanssa arki sujuu. Noh siitä se sitten lähti ja tässä ollaan. Tämä Eläimet sydämessä blogi perustettiin 23.4.2015.

Mistä kerrot blogissasi?

- Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta, sekä perheen koirasta Lorusta. Blogi sisältää myös erilaisia lifestyle postauksia, mutta pääosin blogi on täynnä poni- ja koirajuttuja kuvien kera!


Oletko tällä hetkellä tyytyväinen blogiisi, sen nimeen, sisältöön ja lukija kuntaan?

- Olen! Blogini on ulkoasun suhteen todella kiva omasta mielestäni ja varmaan pysyykin ulkoasuna vielä jonkin aikaa. Nimestä tykkään, voisi olla ehkä hiukan mielikuvituksellisempi, mutta kuvaa minulle tärkeää asiaa eli eläimiä hyvin, postauksien sisältö on mielestäni hyvä, sopivasti eri postauksia, ei liikaa, muttei liian vähänkään. Lukijoista sanon sen, että kiitos, teitä on juuri sopivasti, mutta jos blogini kiinnostaa tervetuloa lukija kuntaani!Millainen on mielestäsi hyvä blogi?

- Postauksia ainakin muutaman kerran kuussa, postaukset eivät ole aina samanlaisia, postauksissa paljon isoja ja hyvän laatuisia kuvia, ulkoasu sopivan yksinkertainen eli ei liian täytetty... Siinä muutama kohta miten blogista saa hyvän!

Millainen on mielestäsi huono blogi?

- En missään nimessä sano, että mikään blogi on huono. Kaikki blogit ovat omalla tavallaan hyviä, mutta kysymys oli millainen on huono blogi sanoisin kaikki päin vastoin hyvän blogin kriteereistä.

Minkälainen ulkoasu kokonaisuus miellyttää sinua?

- Yksinkertainen, värejä sopivissa määrin, ei liian täytetty ja helppo käyttöinen! Myös erillaisuus miellyttää silmääni! Laitan alas muutaman kivan näköisen ulkoasun, joista tykkään:


Hymyillen huomiseen blogissa on todella ihana ulkoasu, yksi henkilö kohtaisista suosikeistani! Ulkoasu on sopivan yksinkertainen, se sisältää sopivasti värejä, se ei ole liian täytetty ja kaikki olellinen löytyy!

Tykkän myös Nannan Tiukasti satulassa blogin ulkoasusta! Blogin ulkoasu on myös kivan yksinkertainen, siinä on kivat värit, eikä se ole liian täytetty! Ulkoasussa on myös gadget "näitä minä luen" se on todella kiva lisä tähän ulkoasuun!


Tiian blogi Tiia Emilia sisältää myös todella kivan näköisen ulkoasun! Se on sopivan värikäs, ehkä hiukan liian valkoinen, mutta postauksien kuvat tuovat väriä tähän ulkoasuun! Mielestäni useimmissa lifestyle blogeissa oleva banneri, musta teksti on liian "tylsä" bannerina joten Tiian bannerissa nuo värit ovat hyvä lisä tähän banneriin! (ulkoasu on muuttunut)

Lempi blogi/blogit?

- Listaan alas muutaman suosikki blogini, käykäähän katsomassa jos löytyisi teille jotain uutta luettavaa! :):


Lasketko bloggaamisen yhdeksi harrastuksistasi?

- Lasken. Aina kun kerkeän aktiivisesti postailemaan se kuuluu harrastuksiini, mutta silloin kun postailu jaa vähän vähäisemmäksi en sanoisi, että se on harrastukseni tai ainakaan aktiivinen harrastus.

Mikä on tavoitteesi bloggaamisessa?

- Tällä hetkellä minulla ei ole mitään suurempia tavoitteita. Toki olisihan se hienoa jos tämä blogi olisi vielä viiden vuoden päästä aktiivinen ja olemassa oleva blogi! Olisihan se myös hienoa saada lukioihin kolminumeroinenluku, vaikka lukijat eivät olekkaan kaikista tärkein asia olisihan se hienoa saada sinne jokin iso numero! Mitään kummempia tavoitteita ei siis ole :)!


Oletko mielestäsi hyvä bloggaaja?

- Huono blogi kysymyksen vastauksessa mainitsinkin, että kaikilla on omalla tavalla hyvä blogi. Kaikki ovat myös omalla tavalla hyviä bloggaajia. Joten olen hyvä bloggaaja. Jos tuo kuulosti ylimieliseltä, niin ei. Kun uskot itseesi että olet hyvä bloggaaja saat motivaatiota kirjoittamiseen ja silloin syntyy postauksia Olen myös huomattavasti kehittynyt ainakin omasta mielestäni, blogini on ollut n. 1,5 vuotta ja kehitystä on kyllä tapahtunut!

Haastavinta bloggamisessa?

- Mm... Varmaan se kun ei ole materiaalia ja tekisi mieli kirjoitta, etkä tiedä mistä kirjoittaisit. Eli postaus ideoiden keksiminen ei aina ole sieltä helpoimmasta päästä. Myös mieluisen ulkoasun tekeminen ei ole helppoa, mutta onneksi jotkut tekevät hienoja ja kivoja ulkoasuja, joten sen murehtiminen jää ainakin minun osaltani aika vähäiseksi!

Mikä on mielestäsi sopiva postaustahti?

- Muutaman kerran viikossa. Joka päiväinen postailu on mielestäni liikaa, toki lomat on eri asia, mutta koulun keskellä muutama kertaa viikossa on oikein hyvä.


Noin, ensimmäinen osa tehty! Mitäs piditte olisi todella kiva kuulla teidän kommentteja ja mielipiteitä kysymyksiini ja vastauksiini. Muistutan vielä, että kaikki ovat minun mielipiteitäni! Toivottavasti piditte postauksesta yritän mahdollisimman nopeasti väsätä uutta postausta, kokeitakaan ei tällä hetkellä ole tiedossa, joten aikaa postaamiselle varmasti jää :)! Muistakaahan jättä kommentti mitä piditte!

32 kommenttia:

 1. Tämä oli mielenkiintoista luettavaa, samoin myös blogisi. Löysin sen vasta äsken ja liityin tottakai lukijaksi :D Saako kysymyksiä käyttää omaan postaukseen? Oli todella kiva idea.

  ruskeinsilmin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuullaa että pidit! Tervetuloa tietysti pieneen lukijakuntaanikin! Käytä ihmeessä kysymyksiäni, mutta olisi kiva jos mainitsisit, että olet ottanut kysymykseni minun blogistani! :)

   Poista
 2. Hyviä vastauksia! :) mitä nyt itse olen vanhoja tekstejäsi lukenut niin todellakin olet kehittynyt huimasti kirjoittajana! Ja onhan tämä blogi ollut pystyssä jo ihan kiitettävänajan, loppuakaanei toivonmukaan ainakaan näy ;)

  Ulkoasukin on minun mielestäni tänne sopiva! Ja kiitos oman blogini mainitsemisesta muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janita! Hyvä kun kehitys näkyy näissä teksteissä! Ja en ole suunnittelemassa lopettamista vielä pitkään aikaan! Turha siitä murehtia! :)

   Poista
 3. Tää oli mahtava postausaihe! Näitä mielipiteitä oli oikein kiva lukea :) Pakko kuitenkin ihmetellä, että tuo oma blogini näkyy näköjään ihan erilaisena sinulle :o Minulla se näkyy niin, että yläpalkin taustaväri on läpinäkyvä, mikä tekee siitä omasta mielestäni siistimmän näköisen! Hauska kuitenkin kuulla, että tuokin näyttää mielestäsi kivalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kiva jos pidit :) Tuota tausta-asiaa ihmettelimme siellä ryhmässä, mutta tosi kumma juttu, että se näkyy niin eri tavalla :O

   Poista
 4. Oli tosi kiva lukea. Kun vähän erilaista tekstiä. ;) Ja kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 5. Tää oli kivaa vaihtelua tavalliseen postaukseen verrattuna. Hyvin kirjoitettu, ja jotenkin mielikuvituksen kera. :) Tää postaus tahti on hyvä, kun blogi on muutenkin niin aktiivinen:)

  Tammi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä oli myös kiva kirjoittaa! Kiva jos postaustahtini miellyttää sinua!

   Poista
 6. Kiva postaus! Oot kyllä joka kohtaan jaksanu huolella kirjottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kamilla! Huolella kirjoitinkin ja menihän sitä aikaa ihan kivasti tämän postauksen suunnitteluun ja tekoon! :)

   Poista
 7. Sulla on kivan olonen blogi! Tosi kiva postaus tämäki. Taidanpa liittyä lukijaksi! :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogia osoitteessa http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa pieneen lukijakuntaani! Kävin kurkkaamassa, sullakin kiva blogi!

   Poista
 8. Tälläinen postaus oli tosi kiva, jossa perehdyit tarkemmin bloggaamiseen ja toit sen tällä tavalla esille!

  Ihana kuulla, että pidit tosta ulkoasusta, se kuitenkin vaihtus viikon jälkeen nopeasti kun syksy ei napannut enään :--D

  Sunkin blogi on päässyt lemppariblogejeni listalle ;)<3

  Kivaa torstaita !

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos Tiia! Tuo ulkoasu oli kyllä todella kiva ja niin on se tämän hetkinenkin! Tykkään kyllä tosi paljon sun blogissa olevista ulkoasuista!

   Poista
 9. Tosi kiva postaus. Rupesin itsekkin miettimään asioita omalta kannalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla, että tämä postaus tuotti ajatuksia ja miettimisen aiheita! :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Jos kateellisuus iskee eikä omalla nimellä sitä pysty kertomaan voi jättää hyvin kommentoimatta :)

   Poista
  2. Kiitos anonyymi ihanasta kommentistasi :)

   Poista
  3. Olen Saaran kanssa ihan samaa mieltä!

   Poista
 11. Tosi kiva postaus! Laitto miettimään asioita :)

  VastaaPoista
 12. Todella kiva tämmöinen kysymyspostaus missä puhutaan juurikin bloggaamisesta!
  Tykkään kyllä kovasti blogistasi ja toivoisinkin, että oma bloginikin pääsisi samalle tasolle tämän kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava että pidit!
   Sun blogi on kyllä vielä parempi älä siitä huoli! :)

   Poista
 13. Kiva tämmönen kysymyspostaus! :)

  www.jonnavalokuvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva postaus!:)

  VastaaPoista