-->

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Hyvän mielen maasto

Moi! Tänään erilaisempaa ratsastuspostausta! En yleensä kerro teille maastoista, mutta tällä kertaa tunnista jäi niin hyvä fiilis, joten pakko tulla kertomaan miten meillä maastossa oikein menikään. Se oli vähän niin kuin otsikossakin lukee eli "hyvän mielen maasto"!

Tosiaan kyseessä on siis viikon takainen ratsastustunti. Tunnin menin Eetulla ja maastouduimme silloin siis maastoon. Oli tosi kiva päästä ihanan ponin kanssa, pitkästä aikaa ja vielä hyvällä säällä maastoilemaan.


En tosiaan ollut ennen mennyt Eetulla maastossa, eikä se ainakaan Kiviojalla olessa ole käynyt maastossa vielä kovinkaan usein, joten vähän alkuun jännitti miten poni menee. Jännitys kumminkin katosi heti, kun olimme kävelleet hetken matkaa. Meidän porukasta olin peränpitäjänä.

Maastossa kävelimme ja ravailimme suurimmaksi osaksi. Ne menivät hyvin ja Eetu meni tosi kiltisti, mutta reippaasti metsäreittejä ja tietä pitkin. Maastossa luotto vain kasvoi Eetua kohtaan.


Maastomme puolessa välissä otimme laukkaa pitkällä suoralla. Ensimmäisellä nostolla Eetu spurttasi aika paljon, koska meidän ja meidän edellä oleven välillä oli vähän väliä. Lopulta Eetu vähän hidasti ja pääsimme laukkaamaan mukavassa tempossa pitkää pätkää. Olen hiukan, jopa yllättynyt miten hienosti Eetu laukkasi maastossa!

Laukan jälkeen ravailimme ja kävelimme loppumatkan. Matka sujui tosi hyvin loppuun saakka, ihanassa suomalaisessa luonnossa. Olen kyllä todella tyytyväinen poniin ja myös itseeni. Maasto sujui odotettua paremmin! Tallille saapuessa menimme kentälle kaartoon ja siitä sitten talliin. Hoidimme ponit otimme kuvat ja veimme ulos!

Tyytyväinen poniin! <3
Huomenna menemme taas tallille. Meillä on ratsastustunti ja haluaisin kyllä mennä Eetulla. Meillä pitäisi olla kavaletteja. Siitä mahdollisesti postausta jos saan hyvää materiaalia tunnilta. Haluaisitteko tunnista mahdollisesti videota? Kertokaas kommenteissa.

Toivottavasti piditte postauksesta. Ens postaukseen! Moikka!

10 kommenttia:

 1. Kyllä, video olisi hauskaa katsottavaa pitkästä aikaa! Tää oli kiva postaus, maadtoista voisin mielelläni lukea lisää:D Täältä myös ilmottautuu kuvaaja, mikäli sellaista et ole hankkinut.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ALina! Mukava, että pidit, koska tämän kirjoittaminen oli tosi hauskaa ja erilaista!

   Poista
 2. Mun ratsastusharrastus on vimpat pari vuotta ollut lähinnä maastoilua, joka on kyllä aivan mahtavaa!💖 Tosi kiva postaus Aino☺

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se on varmasti mukavaa, mutta itse kyllä tykkään enemmän tuuppailla ja hyppiä kentällä! Tosin vaihtelu kyllä virkistääkin! Kiitos kommentistasi!

   Poista
 3. Tosi hyvä postaus, ja tykkäsin kyllä kovasti tästä maastopostauksesta! Eli tee lisää vaan näitä. Eetu on varmasti todella mukava poni, toivottavasti saat mennä sillä vielä jatkossakin! ♥

  Ja videothan on aina plussaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Varmasti jossain vaiheessa näitä maastopostauksia on tulossa lisää! Eetu on kyllä super poni!

   Poista
 4. Tosi kiva postaus ja videot on aina kiva lisä! :)

  Laikunseikkailut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja vau mikä ulkoasu sun blogissa on!

  emiliatamminen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekkin kyllä tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon!

   Poista