-->

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Paljon palkintoja

Moi! Viimeaikoina täällä blogissani on pyörinyt vain pelkästään ratsastus ja ponit. Muistaen sen, että tämä blogi ei kuitenkaan liity pelkästään ratsastukseen vaan myös Loruun, joten pitäähän teille kertoa Lorun kuulumisia ja siitä miten meillä on Lorun kanssa lähiaikoina mennyt! Lisäksi postaukseen tulee myös viimeajajan ostoksia ja muita tavaroita, mitä Loru on saanut.

Tosiaan Loru on elänyt ihan normaalia koira-arkea nukkuen, leikkien ja ulkoillen. Lisäksi äiti kävi muutamissa näyttelykoulutuksissa maanantaisin eräällä hallilla. Tämän koulutuksen taka-ajatuksena oli viedä Loru nyt pääsiäisenä olleeseen kansainväliseen koiranäyttelyyn.


Tosiaan en ole treenannut nyt pitkään aikaan Lorun kanssa ja sen lisäksi äiti oli käynyt siellä näyttelykoulutuksessa, joten äitini esitti Lorun nyt pääsiäisen näyttelyissä. Mutta ennen näitä näyttelyitä Loru kävi äitini kanssa harjoittelemassa Imatralla mätsäreissä 8.4.2017.

Loruhan meni niihin mätsäreihin harjoittelemaan pöydällä oloa ja hakemaan itsevarmuutta tuomarin käsittelyyn. No Loru ravasi oikein hienosti pitkin kehää, mutta pöydällä Loru ei ollut kovinkaan varma. Pöytä oli huonossa kohdassa ja kaiken lisäksi se heilui jonkin verran. Joka tapauksessa Loru sai sinisen nauhan. Kun kaikki koirat olivat saaneet nauhansa oli vuorossa kaikkien sinisten aika mennä kehään. Siinä siniset juoksivat yhdessä kehää ympäri ja lopuksi valittiin neljä parasta. Loru oli yksi niistä neljästä. Tämän jälkeen neljä parhainta juoksivat vielä kehää ympäri ja selvisi sijoitus järjestys. Loru saavutti sijan neljä. Tämän jälkeen lähdimme Lorun kanssa tyytyväisinä kotiin!
Kotiin emme tosin lähteneet tyhjin käsin vaan saimme mukanamme kasan palkintoja! Nyt ajattelin esitellä ne teille.


Ensimmäisenä palkintona saimme säkin nappuloita ja purkin purkkiruokaa


Niiden lisäksi saimme Royal Caninin, jonkun sortin herkkuja ja noita luiden tyyppisiä tikkuja. Tässä kuvassa myös vasta ostetut dentastixit, jotka eivät siis olleet palkintoina.


Vielä viimeisinä tavaroina oli tuollainen vihreä pieni pallo ja punainen kakkapussi "säiliö" ja sen mukana rulla mustia kakkapusseja. Lisäksi pieni pokaali ja violetti ruusuke, jotka eivät nyt päässeet tähän postaukseen mukaan.

Heti seuraavana päivänä 9.4. menimme vielä treenaamaan Lorun, Alinan ja äitini kanssa Imatralle Agilityhallille Terhin, Röllin, Rucan ja Maisan kanssa. Aluksi kävimme lenkillä, jonka jälkeen vähän näyttelyjuttuja: ravaamista, seisomista ja pöydällä oloa. Näyttelyharjoitusten jälkeen teimme Lorun kanssa vielä hieman agilityä. Loru meni kyllä hyvin ja pönötti kiltisti pöydällä näyttelyharjoituksissa ja agilitykin alkoi sujua jo ihan hyvin.

Kuusi päivää tämän jälkeen eli 15.4. kävimme Lorun kanssa Mustissa ja Mirrissä ostamassa Lorulle vähän herkkuja. Matkamme sinne sujui hyvin ja sieltä pois tulo. Kaupassakin Loru oli oikein mallikelpoisesti! Seuraavaksi Mustin ja Mirrin ostokset:


Kaksi pussia mintun makuisia luukeksejä, yksi pieni ympyrä luu ja vielä yksi pussi trick & treat koulutusnameja.

Ja nyt vielä viimeinen asia mistä meinaan täällä teille kertoa on ihka oikeat kansainväliset koiranäyttelyt Imatralla 15-16.4. Tosin Lorun esiintyi vain yhtenä päivänä eli 16.4. Aamulla lähdimme ajelemaan Imatralle puolenpäivän aikoihin. Meidän pitikin odottaa paikalla jonkin aikaa ennen Lorun kehää.

Lorun rotuisia koiria oli näyttelyissä 6 ja Loru oli ainut avoimenluokan narttu. Itse kehä meni hyvin. Loru ravasi taas oikein mallikkaasti ja pöydälläkin Loru seisoi ihan hyvin. Hiukan arasteli, mutta meni se paremmin kuin muina kertoina! Laatuarvostelusta Loru sai ERI:n ja SA:n eli Erinomaisen ja sertin arvoisen (paras mitä voi saada). Laatuarvostelun jälkeen oli vielä parasnarttu kehä, jossa oli Lorun lisäksi kaksi jo valioitunutta narttua. Niistä nartuista Loru oli kolmas ja sai ansaitusti ensimmäisen sertinsä. Tämän jälkeen olimme kyllä todella tyytyväisiä Loruun!Vasemmalta rodun paras Rölli, vastakkaisen sukupuolen paras Lissu ja vielä Loru.
Jäimme vielä näyttelyihin katsomaan ryhmiä, joissa oli Lorun veli Rölli, joka vei voiton koko ländereistä. Hieno Rölli! Kävimme myös kiertämässä kaupat. Nyt vielä sunnuntain saannit ja ostokset:


Loru sai kasvattajaltaan hienon pinkin koiralelun.


Lisäksi ostimme Lorulle tällaisen vinkuvan oranssin luulelun.

No, mutta ehkä tässä oli tarpeeksi asiaa tähän yhteen postaukseen. Toivottavasti jaksoitte lukea ja muistakaahan kertoa mitä piditte! Moikka!

12 kommenttia:

 1. Loru on kyllä tosi hyvä jo tässä vaiheessa, ja ahkerasti se varmasti on treenaillutkin!
  Supersöpöjä leluja ja laadukkaan näköisiä herkkuja :)

  Jaksoin hyvin lukea ja tykkäsinkin kovasti tästäkin postauksesta! :)
  Ja vielä onnittelut Lorulle sertistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin on! Ahkerasta ei kyllä ole kuuloakaan, mutta jonkin verran! Kiitos vielä ja onnittelut menevät perille!

   Poista
 2. Hei todella ihana lukea taas tällaista postausta! (: Meilläkin oli Hiisin kanssa mätsäri tänään. Onnea ekasta sertistä, hienoa!

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit! Toivottavasti teillä meni Hiisin kanssa hyvin! Onnittelut menevät Lorulle!

   Poista
 3. Ihana Loru<3 Tää blogi on tosi kiva! Loru meni tosi hyvin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on! Kiva jos pidät ja niin se kyllä menikin hyvin!

   Poista
 4. Ihana postaus, onnittelut Lorulle <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan oloinen blogi sinulla, sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa, jos pidät! Tervettuloa pieneen lukiakuntaani ja seurailemaan blogini touhuiluja!

   Poista