-->

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Syyskuu 2017

Taas yksi kuukausi tuli ja meni. On niin vaikea kuvitella mihinkä tämä aika menee, sillä jouluunkin on enää vain laskujeni mukaan yksitoista maanantaita. Joulusta puheenollen, niin miltä kuulostaisi joulukalenteri tänne blogiin? Kertokaa kommenteissa! Ennen kuin nämä alkutekstit menevät liian pitkiksi, niin voisimmekin mennä postauksen aiheeseen, eli syyskuun koosteeseen.

Kuukauden katsotuin postaus


Syyskuussa julkaisin vain kaksi postausta ja jäi hiukan harmittamaan, miten vähän kerkesin kirjoittamaan blogiin postauksia. No, mutta näihin kahteen postaukseen tuli jokseenkin aika vähän näyttöjä, 99 ja 87 näyttökertaa. Katsotumpi postaus oli tällä kertaa Elokuun postaus ja loogisesti se sai näyttöjä yhteensä 99.


Kuukauden näyttökerrat


Syyskuussa blogille tuli näyttökertoja 907, joka on aika vähän näyttökertoja. Toki onhan se ihan ymmärrettävää, koska postauksiakaan ei tullut kovinkaan kehuttavasti. Ehkä voisin lokakuussa petrata postauksien suhteen, jotta saataisiin näyttökertojenkin määrä kasvuun. Ehkä pitää vain todeta, että ollaan käyty siellä syvällä kuopan pohjalla ja nyt olisi aika nousta sieltä ylös.


Kuukauden kommentoija ja kommentit

Syyskuun aikana postauksiini tuli yhteensä seitsemän kommenttia, joista kaikki olivatkin hyvin ihania kommentteja ja niiden lukeminen oli aina yhtä kivaa. Erityisesti Pihlan kommentti viimeiseen leiripostaukseen oli aivan ihana ja jokseenkin myös kannustava. Todella paljon kiitoksia Pihla kommentistasi sekä myös muista kommenteista, joita jätitte tänne blogiin syyskuussa kirjoitettuihin postauksiin.


Tietokone päätti taas vaihteeksi olla tekemättä yhteistyötä bloggerin kanssa, joten tällä kertaa kuukauden kommentoijat tulevat  kirjoitettuna tekstinä ja listattuna siihen järjestykseen, missä ne ovat oikeasti. Jos joku miettii, mitenkä sain ne selville, niin ne näkyvät puhelimella, muttei tietokoneella, joka onkin hyvin ärsyttävää. Haluan kiittää vielä kaikkia teitä kommentoijia sekä erityisesti seuraavia alla mainitsemiani:

Pihla P: 2 kommenttia
Essi Huida: 2 kommenttia
Alina Tamminen: 1 kommentti

Kuukauden tykätyin IG-kuva

Kuukauden Instagram-kuva olikin kuvasarja, josta löytyi kuvia eräältä elokuussa olleelta estetunnilta, jonka menin Erinillä. Tykkäyksiä kuvasarjalle tuli yhteensä 89, joka onkin aika kiva määrä. Jos ette vielä seuraa minua Instagramissa, niin nyt on hyvä tilaisuus sille. Käyttäjänimeni on @elaimetsydamessa ja sinne tulee päivittelyjä ratsastustunneilta sekä myös blogiin liittyvistä asioista. Olen myös laittanut muutaman kerran instastoryyn kyselyitä, jotka liittyvät blogiini. Eli käykäähän pistämässä tili seurantaan, jotta tekin voitte mahdollisesti päästä vaikuttamaan blogini menoihin.


Kuukauden ratsu

Syyskuussa meninkin aikapaljon Erinillä, sillä hyppäsin sillä kerran, menin puomi/kavaletti tunnin sekä kävin tallin estekisoissa, josta on tulossa myöhemmin postausta. Erinin lisäksi menin kerran Celestellä ja tunnilla tulimme puomeja sekä pieniä ristikoita jumppasarjalla ilman jalustimia. Yhden ja kuukauden viimeisimmän ratsastustunnin menin Emerillä, joka olikin minulle aivan uusi tuttavuus. Sen kanssa kävimme rallittelemassa sänkipellolla. Ja se tunti olikin kivaa virkistystä, kun sai ottaa kaiken ilon irti laukaten pellolla yksin kavereiden luokse.

Näistä neljästä ponista kuukauden ratsuksi kuoriutui Erin. Tämän ponin kanssa meillä on syyskuussa sujunut ihan hyvin ja ollaan saatu yhdessä hyviä kokemuksia ja onnistumisien sekä epäonnistumisien tunteita. Olen myös huomannut, että Erin on todella kiva poni ja nykyään se kuuluukin yksiin lemppareistani!

Kuva: Viivi Vanhanen

Kuva: Alina Tervonen
Kuukauden mieleenjäneimmät tapahtumat

Alkukuukausi meni aikalailla kotioloissa, tosin tulihan sitä käytyä orkesterissa (meillä oli normi harjoitusten lisäksi myös yksi viikonloppu pelkkiä harjoituksia) ja soittotunneilla sekä olimme myös aika paljon naapurissamme. Kouluhommia oli jonkin verran, joten niiden parissa meni kohtuullisen paljon aikaa ja tietysti osa ajasta meni Lorun lenkittämiseen. Syyskuun ajan ratsastustunnit olivat aina normaalisti ja niiden lisäksi olin estekisoissa eräänä lauantaina. Yhtenä perjantaina kävimme tallilla katsomassa Sanna Kosken valmennusta. Ja syyskuussa Alina sai myös idean, että pidettäisiin Jennalle yllätyssynttärit ja sen suunnitteluun meni jonkin verran aikaa sekä kuun viimeisenä lauantaina teimme juhlien kakkua varten koristeita sokerimassasta. Sinne se syyskuu oikeastaan menikin. Niin vaikea kuvitella, mihin tämä aikaa vain kuluu. Toivotaan, että tämän postauksen myötä noustaan sieltä kuopan pohjalta takaisin maanpinnalle ja sitten pystytäänkin jatkamaan taas postailua normaaliin tyyliin. Kertokaahan kommenteissa, mitä piditte postauksesta ja mitä mieltä olette joulukalenterista! Ens postaukseen!

16 kommenttia:

 1. Kivan monipuolinen "kuukauden suosikit" postaus! Pitääkin laittaa korvan taakse pari uutta ideaa, seuraavia postauksia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! ❤ Tosi mukava kuulla, että pidit ja sait tästä ideoita omia postauksia varten!

   Poista
 2. Tää oli kiva! En joihinkin näihin kategorioihin olekkaan ennen sun blogia törmännyt!:)

  Joulukalenteri kuulostaisi myös kivalta! Arvostan kyllä kaikkia, ketkä sen tekevät. Itse oon pariin kertaan tehnyt, enkä kyllä enää pystyisi..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Muutaman kuukauden ajan nää samat kategoriat on kyl pyörinyt täällä blogissa aina kuukausikoosteen parissa, mutta ehkä et ole sitten vaan eksynyt näihin kuukausipostauksiin.

   Kiva kuulla, jos joulukalenteri miellyttää. Itse tein kaksi vuotta sitten kalenterin, ja jäihän siitä muutamia postauksia tekemättä ja viime vuonna en edes yrittänyt. Tosin tein useampia kertoja viikossa vähän erikoisempia ja jouluisia postauksia, mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla, jos kalenterin saisi kunnialla loppuun saakka!

   Poista
 3. Ihan loistava postaus! Ihana kuulla, että mun kommentti on piristänyt <3 itekkin ajattelin tulevissa kuukauden suosikeissa alkaa valitsemaan kuukauden kommentin ja kertoa top 3 aktiivisimmat kommentoijat!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pihla! Siun kommentti oli ihana ja piristävä! Kiitos vielä siitä!

   Tosi kiva, jos sääkin alat valkkaamaan kuukauden suosikeissa noita kommentoijia! Silloin tulee aina todella hyvä mieli, kun etsit ihanirn kommenttien seasta kaikista ihaninta kommenttia. Ei ole helppoa, ei. Mut kiva, kun pidit ja kiitos vielä!

   Poista
 4. Tää oli kiva postaus!
  Joulukalenteri kuulostaa kyllä hyvältä ja niitä on aina hauska lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida! Mukava kuulla, että joulukalenteri kuulostaa hyvälle!

   Poista
 5. Kivan monipuolisesti olit kertonut omasta syyskuustasi. Tosi monissa blogeissa kun näkee tälläisiä samanlaisia tulee sellainen fiilis, että onko sitä postausta todellakaan halunnut toteuttaa, sillä itse huomaan jo postauksen aloituksesta onko se tehty innolla vai vaivalla.

  Sun postauksen alkusanojen perusteella voin sanoa, että et ole postausta vääntänyt niin sanotusti "niska limassa" vaan olet selkeästi halunnut saada järkevän kokonaisuuden aikaiseksi etkä mitään sekametelisoppaa asia sinne toinen tänne-tyylillä eli propsit siitä.

  Joulukalenterit on aina mukavia luettavia eli jso vaan viitseliäisyyttä ja jaksamista on tehdä kalenteri, niin tee ihmeessä.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora ihanasta kommentistasi! En tiedä, mitä tähän oikein vastaisi, mutta kuukausipostauksien teko saattaa tosiaan jollain mennä siihen pisteeseen, että se on tehty vain hutaisemalla, mutta itse en pidä sellaisista postauksista, joten olen yrittänyt panostaa näihin postauksiin mahdollisimman hyvin. Todella kiva kuulla, että sen huomasi tästä postauksesta ja mukava kuulla, että joulukalenterin kiinnostaa!

   Poista
 6. Todella mukava postaus! Yleensä en jaksa kuukauden suosikkeja kovin innokkaasti lukea, mutta tämä oli selkeästi poikkeus. Olit laittanut postaukseen mielenkiintoisia asioita ja kirjoitit kaiken sujuvasti. Postausta oli helppo ja kiva lukea, kun olit kertonut asioista monipuolisesti.

  www.ninnujaviivi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi! Niin mukava kuulla, että tämän jaksoi lukea hyvin loppuun saakka ja postaus pysyi mielenkiintoisena! Kiva, että pidit!

   Poista
 7. Mä kyllä niin tykkään näistä sun kirjottamista Suosikki -postauksista. Osaat kertoa asiat tosi hyvin, eikä postaus ole ollenkaan kyllästyttävä!
  On kiva, kun olet oikeasti miettinyt mitä kirjoitat, etkä ole vain suhassut postausta.
  Annan ehdottomasti plussaa siitä, että olet ottanut näissä postauksissa myös lukijat huomioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Niin mukava kuulla, että tykkäät näistä ja kuukausipostaukset eivät ole laisinkaan kyllästyttäviä! Nyt pistit kyllä varsin ihanan kommentin!

   Poista