-->

keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Elokuu 2018

Taas yksi kuukausi tuli ja meni ja nyt on lopullisesti tullut kesä päätökseen. Ihan mieletön kuukausi kokonaisuudessaan on nyt takana ja niin paljon kaikkea on ennättänyt tapahtua. Tänään kuitenkin taas kerran kuukausipostauksen parissa, toivottavasti tykkäätte!

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni

Elokuun aikana tein vain neljä postausta motivaatio- ja ajanpuutteen vuoksi. Niistä yksi erottui näyttökertojen suhteen huomattavasti ja se oli viimeisin postaus, joka sisälsi haastattelun hevosvalokuvaajasta Petra Lönnqvististä. Postaus sai huimat 916 näyttökertaa ja niillä näytöillä se nousi kolmanneksi luetuimmaksi postaukseksi koko blogihistorian aikana. Olen siihen kyllä todella tyytyväinen ja sanoisinko, että siitä tuli myös oma kuukauden suosikkipostaus. Sain siihen koottua omasta mielestäni kaiken olennaisen ja tarpeellisen ja sitä postausta kirjoittaessa opin niin paljon itsekin valokuvaamisesta ja eritoteen hevosvalokuvauksesta. Jos et ole lukenut vielä haastattelupostausta, niin sen voit käydä lukemassa tästä.Kuukauden näyttökerrat

Elokuussa näyttökerrat olivat yllättävän hyvät suhteutettuna postauksien määrään ja olenkin niin tyytyväinen, että olette jaksaneet edelleen lueskella blogiani, vaikka tuntuu siltä, että tämä blogimaailma on hyvin kuolemaisillaan. Näyttökertoja tuli yhteensä 2459, kiitos niistä!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat

Kuukauden aikana kommentteja kertyi blogiini yhteensä kahdenkymmenen kappaleen verran ja siihen lisäyksenä omat vastaukset. Kaikki olivat todella kivoja kommentteja ja arvostan suuresti teitä, jotka jaksatte käydä lukemassa vieläkin blogiani ja jättämässä kommentteja tänne. Kuukauden kommentiksi tällä kertaa kuitenkin valikoitui taas kertaalleen Siirin kommentti. Siiri kävi kommentoimassa ihanan kommentin postaukseen, joka sisälsi koosteen meidän viikosta Gerdan kanssa. Kommentista tuli todella hyvä mieli ja on suuri ilo saada moisia kommentteja.


Elokuussa samat henkilöt kommentoivat suhteellisen tasaisesti blogiini ja suuret kiitokset teille kaikille. Erityiskiitos kuitenkin kuukauden kommentoijille! Kuukauden kommentoijia saavat tällä kertaa kunnian olla seuraavat henkilöt:

Milla: 3 kommenttia
Siiri Pitkänen: 3 kommenttia
Senni Salmi: 2 kommenttia

Kuukauden blogi

Viime kuussa en lukenut oikeasti blogeja lähes ollenkaan. Minua harmittaa ihan todella paljon, etten ole kerennyt lukemaan blogeja, mutta toivon ja kovasti yritän jatkossa lukea muiden blogeja aktiivisesti. Muutenkin tuntuu siltä, että useat bloggaajat eivät kirjoita enää niin usein kuin aikaisemmin. Kuitenkin tämän vuoksi, en nimeä tällä kertaa kuukauden blogia, mutta toivottavasti syyskuulta löytyy jokin mainitsemisen ansainnut blogi.

Tykätyin Instagram-kuva

Instagramissa kaikista eniten elokuun aikana tykkäyksiä keräsi kuva, jossa oli kuvia estekisoista, joista on tulossa lähitulevaisuudessa postausta. Kuvat keräsivät yhteensä 226 tykkäystä, joka on aika kiva määrä. Muutenkin Instagramin puolella on tullut koko ajan ihan hurjasti uusia seuraajia. Ihan huippua, että jaksatte seurailla meidän menoanne Instagraminkin puolella!


Kuukauden ratsu

Elokuussa Gerda oli meillä vielä vuokralla ja sen kanssa tuli touhuiltua aktiivisesti koko kuukauden ajan. Sen lisäksi ratsastin Celestellä sekä ratsastustunneilla menin Gerdalla, mutta sen lisäksi myös Pokemonilla koulutunnin ja Iidalla esteitä. Ja olin myöskin Sannan estevalmennuksessa Jasonilla, johon alun perin tarkoitus mennä Gerdalla, mutta elokuun viimeisinä päivinä Gerda oli hieman ep, joten ratsu vaihtuikin Jasoniin. 

On varmasti kysymättäkin selvää, että Gerda on ehdottomasti kuukauden suosikki ratsu, sillä onhan se maailman ihanin ja kultaisin poni! Ponikesästä Gerdan kanssa tulee varmasti vielä oma koosteensa, joten en nyt sen enempään kerro tässä ja nyt elokuun touhuiluista. Oli kuitenkin mahtava ja tekemisen täytteinen kuukausi!


Elokuu menikin aika ponipainotteisesti, tosin kaikki muutkin harrastukset vierähtivät käyntiin ja kavereitakin tuli nähtyä jonkin verran koulussa kuin myös vapaa-ajalla. Yksi elokuun unohtumattomista kokemuksista oli Cheekin viimeinen keikka lauantaina Lahden mäkimontussa, joka oli hieno kokemus kerrassaan! 

Olisi kuitenkin kiva kuulla teidän mietteitä ja ajatuksia tästä postauksesta, joten niitä voi laitella kommentteihin tämän postauksen alle!

2 kommenttia:

  1. Huippuhyvä tiivistys taas kuluneesta kuukaudesta. Ole tyytyväinen viimeisempään kuukauteesi vaikkakin motivaatiota puuttui. Kuitenkaan tämä ei näkynyt postauksista, joten muista antaa itsellesi anteeksi se jos et jaksa aina postailla.

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus taas kerran, näitä on mukava lukea!❤️

    VastaaPoista