-->

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Lukulistalle luettavaa


 Lukulistalle luettavaa
Moi! Tänään olisi aika kertoa teille suosikkini linkatuista blogeista. Itse sain muutaman blogin lukulistalle, mutta luulen että, kyllä niitä vielä jostain lisää putkahtaa. Laitan jokaisesta blogista pienen arvostelun.  Toivottavasti tykkäätte postauksesta ja saatte lukulistalle uutta luettavaa. Ei minulla muuta, mennään suoraan blogien pariin!Blogi kertoo 11. vuotiaan poni tytön touhuiluista ponien ja Irlannin cobtamman Tomun kanssa.
Blogissa on kiva ulkoasu, tausta ehkä liian yksityiskohtainen, mutta banneri on todella ihana. Sivut on hyvin kirjoitettu. Mietin, että onkohan kaikki ihan tarpeellisia? Kirjoitus on sujuvaa, eikä mitään suurempiakaan virheitä löydy. Fontti on myös hyvä joka kohdassa. Kaikista fonteista saa selvää. Postaukset kruunaa hyvänlaatuiset ja -kokoiset kuvat. Kuvia ja tekstiä on sopusuhtaisesti ja se on hyvä.  Kokonaisuudessaan kiva blogi.
Blogi kertoo 15. vuotiaan tytön heppaelämästä. Mukana blogissa myös lifestyle/valokuva postauksia!
Blogissa on todella kiva ulkoasu, ei liian yksinkertainen eikä myöskään liian sekava vaan juuri hyvä. Banneri on todella hieno, ehkä muita värejä voisi olla hiukan enemmän.  Postaus tahti on hyvä ja postauksista huomaa että ne on kirjoitettu huolella. Kuvat on hyvän laatuisia ja ne ovat hyvän kokoisia. Kuvia ja tekstiä on sopivasti suhteessa toisiin. Blogin sivupalkki on myös hyvä. Blogi on kokonaisuudessaan todella upea.
Blogi kertoo 12. vuotiaan hevos/ponipuuhailuista, välillä blogissa myös muutakin, kuin hevospostauksia.
Blogissa on todella kiva ja yksinkertainen ulkoasu. Tausta ja banneri sopivat hyvin yhteen, molemmissa on kivat värit. Sivupalkki on myös tehty hyvin. Sivut ovat mielestäni hieman epäselvästi laitettu "banneriin", mutta sivut on kirjoitettu joka tapauksessa hyvin. Postauksien teksti on sujuvaa, välillä tekstiä voisi olla hieman enemmän. Postaukset kruunaa hyvät kuvat ja kuvien koot. Postauksia voisi tulla hieman useammin.  Kokonaisuudessaan blogi on todella kiva ja yksi niistä mitä luen mielelläni :)!
Blogia kirjoittelee 12. vuotias tyttö joka tekee postauksia bannereihin liittyen. Blogista saa myös tilattua ilmaiseksi bannereita. Bannerit ovat hyvin huolella tehtyjä ja laadukkaita.
Blogin ulkoasu on todella kiva ja banneri on blogia kuvaava. Blogin värit ovat todella kivat ja tekstien varjot on tosi hienosti tehty. Fontit on muutenkin hyvät, mutta itse vaihtaisin postauksien tekstin värin mustaksi.  Postaukset on kirjoitettu hyvin ja ohjeista saa selvää. Postauksien kuvat ovat hyvän kokoisia ja laatuisia. Blogi on kokonaisuudessaan tosi hyvä vaikka blogia ei ole kovinkaan pitkään pidetty.


Blogia kirjoittelee 18. vuotias tyttö Oulusta. Tiian blogi on valokuvaus painotteinen.

Blogin ulkoasu on todella yksin kertainen. Mielestäni siinä voisi olla jotain lisää, ainakin bannerissa. Blogin malli on vähän erillaisempi ja se on mielestäni kivan näköinen. Postauksissa on sopivasti tekstiä siihen verrattuna, että kyseessä on valokuvaus blogi. Kuvat on todella hyvän laatuisia ja ne on myös sopivan kokoisia. Postaus tahti voisi olla hieman reippaampi. Fontit ovat hyvät ja helppolukuiset ja sivut ovat myös todella kivat ja hyvin tehdyt.
Blogia kirjoittelee 19. vuotias tyttö. Blogin pääaiheena on lifestyle.

Blogin ulkoasu on hyvin yksin kertainen, mutta bannerin haalea väritys tuo blogiin lämpöä ja valoa. Kaikki elementit on järjestelty hyvin blogiin. Tunnisteet on kiva lisä blogissa. Postaukset on kirjoitettu huolella ja teksti on sujuvaa. Blogissa on sopivasti kuvia kaiken tekstin keskellä, ja kuvat ovat todella hyviä ja hyvän laatuisia. Pienenä miinuksena on se, kun blogissa ei ole sivua sinusta, mutta se taitaakin olla tulossa. Blogi on kokonaisuudessaan mahtava ja lemppari lifestyle blogi mitä seurailen.Blogia pitää 17. vuotias tyttö, koirien, kissojen ja hevosen kanssa. Blogi on kuvapainotteinen.

Blogissa on todella ihana ulkoasu, se on yksin kertainen, mutta silti hieno. Postauksissa on sopivasti tekstiä ja aivan mahtavia kuvia. Kuvat ovat hyvän laatuisia ja sopivan kokoisia. Blogin asettelukin on ihan kiva. Itse leventäisin hieman sivupalkkia ja siirtäisin posatuksien arkistoa ylemmäs. Postauksien teko tahti voisi olla hieman reippaampi. Kokonaisuudessaan blogi on todella hyvin tehty ja selvästi yksi lempi blogeistani. 


Huhhuh... Tämän kirjoittamiseen käytin useita tunteja. Olisi kiva saada kommenttia mitä piditte ja löysittekö uutta luettavaa. :) Liittykäähän myös lukijoiksi jos, ette vielä ole ja blogini kiinnostaa! Muistakaa myös käydä kommentoimassa edelliseen postaukseen Summer Bucket Listin ehdoituksia :))! Nähdään ensi postauksessa! Moimoi!:))
23 kommenttia:

 1. Kiitos paljon! .. ja kritiikki otettu myöskin vastaan! :-)

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hyvin oot kyllä arvostellut näitä blogeja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon ihanasta arvostelusta! :) Kiva saada tällaista rakentavampaa palautetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, musta oli kiva tehdä tätä ja antaa muille palautetta :)!

   Poista
 4. Tosi kivasti kirjoitetut arvostelut, huomaa, että näihin on panostettu! Hyvää työtä 👌

  VastaaPoista
 5. Kiva, että olet nähnyt vaivaa tälläsen postauksen eteen! Kiitos paljon mun blogin maininnasta, rakentava palaute oli hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hyviä postauksia haluaa kyllä niihin pitää vähän nähdä vaivaakin :)! Kiitos itsellesi hienosta blogista ja mukavasta kommentista :)!

   Poista
 6. Huomaa et tähän postaukseen oot panostanu iha kunnolla! Ja kiitos paljon blogin maininnasta! :) Kehittävää palautetta on myöskin ilo ottaa vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Toivottavasti palaute oli hyödyllistä! Kiitos vielä itsellesi :)!

   Poista
 7. Oi kiitos paljon kivasta arvostelusta blogistani!♥
  Tätä postaustausta oli mukava lukee: just sopivasti olit kirjottanu jokaisesta blogista! Ja kyllähän sieltä pari uutta blogia löytyi, joita jään innolla seurailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiva oli arvostella blogiasi :)! No kiva jos uusia blogeja löytyi lukulistalle :)!

   Poista
 8. Kiitos tosi paljon! Kiva kuulla, että tykkäät:)

  VastaaPoista
 9. Todella kiva blogi sinulla! Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 10. Ankin blogi on kyllä todella hyvä! Hyvin selitetty, lisää tälläisiä, nimittäin satuin olemaan jokaisen blogin lukija... :D

  Liityin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis, hevosblogien. Niitä kun etsinkin!

   Poista
  2. Kiitos paljon :)! Voisi linkkaa blogi postauksia tehdäkkin useammin, kunhan saisin lisää lukijoita ja näkyvyyttä blogilleni :D!

   Poista