-->

lauantai 21. toukokuuta 2016

Ensimmäiset koulukisani


Ensimmäiset koulukisani


Moikka! 13.5 PERJANTAINA oli ensimmäiset koulukisat johon osallistuin. Kisat olivat Kiviojalla, eli oli tallin omat pikku kisat mihin tuntilaiset pääsivät. Rata jonka ratsastin oli Helppo C, E.B. Special. Kisoissa menin Ciriuksella. Tästä postauksesta tulee enemmän kuva painotteinen. Kertokaahan mitä piditte postauksesta ja muistakaahan aina, jonkun kommentti tulee olemaan kuukauden kommentti ;))!

Kaikki kuvat (c) Salla Lohtander

Kun saavuimme kisoihin katsoin ensimmäiseksi muutamia ratoja ja sen jälkeen menin auttamaan Ciriuksen hoidossa, en ollut siis ensimmäinen kuka sillä ratsasti vaan minua ennen oli kaksi muuta. Kun muut olivat menneet ratansa oli minun vuoro ratsastaa Ciriuksella.
     Aluksi menin verkkaamaan. Verkassa tein aika paljon erikokoisia ympyröitä ja menin harjoitus ravia ja kevyttä ravia. Harjoittelin myös laukan nostoja ja laukkaympyröitä. Cirius tuntui tosi mukavalta. Olisi voinut edetä hieman reippaammin. Kun edellinen ratsukko oli radalla oli vuoroni mennä odottamaan radalle pääsyä.
Kun pääsin rata kentälle menin kierroksen ravia ja, kun pillistä kuului merkki aloitin radan. Alku pysähdyksestä Cirius olisi voinut lähteä liikkeelle paremmin. Sen jälkeinen keskiympyrä meni ihan hyvin. Keskiympyrän jälkeen oli kokorata leikkaa B-H ja siinä piti pidentää askelta. Se ei mennyt kovinkaan hyvin. Poni ei pidentänyt juuri ollenkaan ravia. Kokorata leikkaa jälkeen tuli laukkaa ja keskiympyrä laukassa, se meni mielestäni tosi hyvin. Cirius nosti laukan ja laukkasi keskiympyrän hyvin. Sen jälkeen siirryttiin keskikäyntiin.


Käynnissä piti mennä kokorata leikkaa ja tehdä i:ssä pysähdys. Sen jälkeen toisessa kierroksessa sama laukka ja keskiympyrä. Ympyrällä Cirius siirtyi kaksi kertaa raviin. Sen jälkeen siirryttiin harjoitus raviin, tehtiin loppu tervehdys ja poistuttiin radalta. Omasta mielestä rata meni hyvin ja olin tyytyväinen itseeni ja poniin. Prosentit olivat 61.667%.Radan jälkeen hoidin Ciriuksen ja menin katsomaan viimeisiä ratoja.

Mitäs piditte postauksesta? Joku päivä tulossa taas uutta postauta! Moikka!

10 kommenttia:

 1. Sovitte kyl hyvin yhteen! Hyvä työ!

  VastaaPoista
 2. Sä ratsastat taas ihan sairaan hyvin, vautsi! Ihana postaus muutenkin- ja huippuhyvät prossat tuli!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienon näköistä! Ja prosentit oli ihan sairaan hyvät, mä en varmaan mene läpi edes perusmerkkiä, sellainen kun nyt on tulossa... Mutta ootte sikahyvä pari, mahtava istunta sulla muuten!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjotettu postaus! Teillä meni kyllä hyvin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla, mut teil meni Poksun kaa vielä paremmin!!

   Poista