-->

maanantai 23. toukokuuta 2016

Lintsillä 18.5


Lintsillä 18.5

Moi! Tänään vuorossa tämä kuukausittainen my day! Viime kuussa ei oikein ollut sopivaa päivää milloin olisin tehnyt sen, mutta nyt on tulossa toukokuun my day.
     Meillä oli 18.5 luokkaretki Helsinkiin. Kävimme Linnanmäellä ja kaupungilla ei nyt siitä sen enempää mennään itse postauksen paiin! Ps. Kuvat ovat aika huono laatuisia, koska otin ne puhelimella!


Meidän bussimme lähti koululta 7.30 joten herätykseni oli jo 5.59. Kun olin ollut herättyäni hetken puhelimella nousin sängystä. Puin vaatteet ja menin syömään aamupalaa ja pesin hampaat. Sitten oli aika lähteä hakemaan Jennaa. Kun kello oli n. 7.30 nousimme bussiin ja lähsimme ajamaan kohti Helsinkiä. Meno matkalla ei tehty mitään kummempaa. Pysähdyimme Pukaron Paronissa ja sen jälkeen jatkoimme matkaa Helsinkiin.
Kun olimme perillä Helsingin keskustassa lähdimme bussista ja saimme vapaata aikaa keskustassa 3h. Ensimmäisenä menimme Japanilaiseen ruokakauppaan sieltä ostin Pockyja ja kahden laisia karkkeja. Sitten menimme Burger Kingiin syömään. Sitten menimme Tigeriin. Sieltä tuli mukaan kaikenlaista. Kävimme myös Cubus kidsissä ja Kappahlissa molemmista kaupoista ostin paitoja. Tuli käytyä myös monissa kaupoissa mistä en ostanut mitään. Viimeisenä kävimme Jennan kanssa Starbuksissa. Sieltä otin Frapen, Strawberry and Cream. Se oli ihan hyvää. Sitten nousimme bussiin.Bussissa meille jaettiin Linnanmäen rannekkeet. Kun saavuimme Linnanmäelle tulimme ulos bussista ja juoksimme ensimmäiseen laitteeseen ja se oli vuoristorata..... Olin käynyt kerran ennen tuota Linnanmäellä ja en ollut silloin vielä 140cm. Tiedätte varmaan että lintsillä ei pääse kauhean moneen laitteeseen ilman huoltajaa, mutta nyt olin 140cm ja pääsin kaikkiin laitteisiin. Vuoristoradan jälkeen käytiin Linnunradassa ja vähän muissakin laitteissa. Kävimme myös hurjakurussa (vesilaite joka on iso ympyrä missä istutaan ja se kulkee vettä pitkin) siinä kastuimme vähän. Menimme myös vonkaputouksen. En ollut käynyt siinä koskaan, enkä tienyt kuinka paljon siinä kastuu. Kun oli vesikohta olimme aivan litimärkiä. Meidän piti ostaa kuivain ja mennä sen sisään, mutta ei keretty kunnolla kuivua siinäkään. Kävimme myös perus tulireet, salamat, pikajunan, viikinkilaivan... Siinä vaiheessa menimme kehrään (tykkimäen Enterprise) siihenkin menin ensimmäistä kertaa. Siihen meneminen oli kamalaa. Jännitin kauheasti ja kaikellisäks siin vaunussa Jenna tunsi kuinka kovin tärisin. Loppujen lopuksi selvisin hengissä siitä suoraan menimme Kirnuun ja sekin oli miulle uusi laite. Jossain välissä kävimme Kotkotissa ja hepparadassa (molemmat olivat pikkulasten laitteita XD!) Kirnun jälkeen kävimme ostamassa hattarat. Hattaroiden jälkeen kävimme hypyttimessä, kammokujassa, taikasirkuksessa, mustekalassa... Kävimme myös Kingissä ja Raketissa. Sen jälkeen menimme Vuoristorataan uudelleen. Sitten pitkän miettimisen jälkeen menimme Ukkoon. Odotuksessa minua pelotti kauheasti olisin voinut kääntyä pois jonosta, mutta minua ei päästetty... Onneksi! Kun oli meidän vuoro menin toiseksi takimmaiseen vaunuun yhden luokkalaiseni kanssa. Sitten se lähti menemään ylöspäin ja sitten oltiin pääalaspäin ja oltiin mentykkin jo pitkämatka laitetta. Se ei tuntunut niin kamalalta miltä se näytti. Se oli ehkä hepparadan jälkeen toisiksi paras laite! Sitten kävimme salaman ja sitten meidän pitikin jo lähteä.
Matkalla luokkalaiseni olivat vähän niin kuin aliasta ja otsapokkaa johon menin itsekkin mukaan. Sitten pysähdyimme taas Pukarossa ja ostin ranskalaisia. Sen jälkeen saavuimme Lappeenrantaan.Päätän tämän my dayn tähän koska en tehnyt enää sen jälkeen mitään kummempaa.
Toivottavasti tykkäsit postauksesta! Nähdään ensi postauksessa, moikka!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Tee tämmösiä ehottomasti lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Tarkoitus olis, et kerra kuussa, mut jos kesälomal tekis vielä useemmi!

   Poista
 2. Jees, kiva postaus! On se ukko vaa nii best ja hyvä tosiaan et uskalsit mennä:D Lisää tämmöisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti Hilla! Se on paras hepparadan jälkee XD! Oisin katunu niii paljo sitä, jos en ois menny ni oliha se pakko mennä!

   Poista
 3. On teillä ollut kyllä hauskan kuulonen päivä! Kiva postaus ja ihania kuvia :) Kyllä noi puhelinkuvatkin oli hyviä!

  kamillaino.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kivaa! Noh olihan ne ihan semi laadukkaita, mutta laitoin koon suurimmaksi niin laatukärsi !

   Poista