-->

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Kuulumisia

Moikka! En olekkaan muutamaan hetkeen kirjoitellut tänne perus kuulumisia. Joten ajattelin tehdä sen nyt, koska muutakaan postattavaakaan ei ole! Toki muutama suunnitelmissa oleva postaus on, mutten niitä nyt tänään pysty teille toteuttamaan. Ja ainiin se Saaran kanssa tehty yhteistyöpostaus... loppu osa on kyllä tulossa älkää siitä huoliko, vähän sen kasaan saanti on viivästynyt, mutta kaikki aikanaan! :)


Koko 2017 vuosi on alkanut minun osaltani oikein mainiosti! Olen ollut paljon kavereideni kanssa ja oikeastaan tehnyt todella paljon kaikkea näiden muutaman viikon aikana. En olisi kuvitellut vielä viime vuonna, että vuodelle 2017 tulee näinkin hyvä alku!

Ratsastamassa on tullut käytyä tämän vuoden puolella vasta kaksi kertaa, mutta nyt alkavalla viikolla mulla on poikkeuksellisesti kaksi tuntia: tiistaina ja torstaina, koska yksi tunti jouduttiin perumaan pakkasten vuoksi. Ratsastustunneista saatan kertoa lisää jossain muussa postauksessa.


Jos joku ei vielä tiennyt, että "harrastan" myös laskettelua. Rinteissä on tultu käytyä tänä vuonna vasta kaksi kertaa, mutta toivottavasti pääsen vielä monta kertaa. Viimeksi kävin eilen ja oli kyllä hieno sää! Oli tosi kiva lasketella hyvällä porukalla kauniina talvipäivänä! Talviliikuntaa harrastimme tänään vielä luistellessa ja kävimme Lorunkin kanssa reilut tunnin lenkin!

Noh mitäs tässä muuta. Normaalisti tullut käytyä musikaali harjoituksissa ja soittotunneilla. Eipä tässä oikein muuta kummempaa. Ainiin, huomenna tai tänään tai milloin ikinä tätä postausta luettekaan, mutta 23.1.2017 kello 7.00 mun, Olgan, Tiian ja Mimsun blogeissa jotain erikoisempaa postausta! Muistakaahan tulla tsekkaamaan!

Ens postaukseen, moikka!

4 kommenttia: