-->

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Miten suoriuduin haasteista?

Moikka! Tänään teemme Saaran kanssa yhteistyöpostauksemme jälkimmäistä osaa. Ensimmäiseen osaan pääset tästä! Tarkoituksena tänään käydä läpi omissa blogeissamme miten onnistuimme joulukuun alussa sovituissa haasteissa! Nyt täältä pystyt lukemaan miten minä suoriuduin ja Saaran blogista pystyt lukemaan miten Saara suoriutui! Ainiin, ja jos jotain ei ole saanut suoritettua on luvassa kananmuna päähän!

Pahoittelut sitten vielä siitä, että tämän postauksen julkaiseminen viivästyi aika paljon.. Toivottavasti se ei haittaa! Parempi nyt, kun ei milloinkaan! :D1. Tonttukuvailut eläimen kanssa

Tämän suoritin, vaikken ottanutkaan mitään suurempia kuvia. Osa näistä tonttukuvista onkin näkynyt täällä blogissani, ja muutama näkyy lopussa olevalla videolla, joka on siis koottu näistä haasteiden suorituksista!

2. Huoneen koristelu/siivous jouluiseksi

Tämänkin sain suoritettua. Jouluun asti huoneeni olikin ihan siistissä järjestyksessä, mutta melkeinpä heti joulun jälkeen huoneeni räjähti ja on vieläkin yhtä räjähtäneen näköinen. Ehkä saan jossain vaiheessa tämän huoneeni taas ihan siistiin kuntoon...

3. Uudenlaisen videon julkaisu blogiin

Tämä toteutuikin joulukuun erikoisten merkeissä, kun tein videon siitä, kun leikin Lorun kanssa piilosta. Se taisikin olla ainut video joulukuussa ja onneksi se kelpaakin tähän. Jos ette ole nähneet sitä videota voitte katsoa sen tästä.

4. Joulupipareiden teko

Joulupipareita leivoinkin useamman kerran kotona, sekä kerran koulussa. Niitä tuli myös syötyä sen verran, että nyt tulee korvista ulos. Ens jouluna sitten lisää pipareita!


5. Käy pulkkamäessä

Pulkkamäessä tuli käytyä jo heti alkukuusta. Onneksi teinkin sen jo silloin, koska suomen talvi on mitä on ja säät ei olisi suosinut pulkkamäkeen loppukuusta ainakaan täällä kaupungissa. Pulkkamäessä oli kyllä todella hauskaa ja nautin jokaisesta laskusta minkä joulukuussa laskin!

6. Opeta eläimelle jokin uusi temppu

Tämänkin suoritin. Opetin Lorulle magnustin. Välillä se onnistuu hyvin ja välillä ei niin hyvin, mutta Loru on ymmärtänyt idean ja osaa tehdä tempun!

7. Lähetä jollekin kaverillesi kirje postissa

Lähetin kirjeen tai no kortin Jennalle, joten sain tämänkin suoritettua. Oli kyllä vähän erikoista lähettää perinteinen kortti, mutta olihan se pakko suorittaa, vaikka vähän viime tippaan menikin.


Video haasteiden suorituksista! Videoon pääset myös tästä!

Tässä olikin kaikki haasteet ja niin kun huomasittekin, sain suoritettua kaikki. Eikä tarvinnut yhen yhtä kananmunaa laittaa päähän, onneksi!

Muistakaahan, että linkkausrinkiin voi osallistua vielä tänään ja huomenna, tästä pääset siihen postaukseen!

Ens postaukseen!

6 kommenttia: