-->

lauantai 13. toukokuuta 2017

Huhtikuu 2017

Moikka! Pahoittelut super pitkästä tauosta! Asiaa olisi ollut, vaikka miten paljon, mutta aika ei ole ihan riittänyt postaamiseen. Jokatapauksessa nyt kumminkin erilaisemman kuukausipostauksen parissa, tai no itseasiassa tarkoitus olisi tehdä vähän saman tyyppinen kuin viime vuonna. Ilman suurempia selityksiä voidaankin mennä suoraan postauksen pariin!

Kuukauden katsotuin postaus:

Kuukauden katsotuin postaus oli "#109 Super Eetu". Siihen postaukseen pääset tästä! Postauksessa kerroin onnistuneesta ratsastustunnista, jonka menin Eetulla. Lisää tunnista saat selville lukemalla itse postauksen! Näyttökertoja postauksessa oli yhteensä 106. 


Kuukauden näyttökerrat:


Näyttökertoja huhtikuulta oli yllättävän hyvä määrä. Niitä oli nimittäin 1518, joka on kyllä reilusti enemmän verrattuna maaliskuuhun. Maaliskuussa näyttökertoja oli 1230.
Kuukauden kommentti:

Huhtikuussa tuli paljon kivoja ja tähän kohtaan sopivia kommentteja! Silti oli  pakko valita vain yksi kommentti ja se on Lyydian laittama kommentti. Ihanaa, kun kommentoitte aina niin positiivisesti ja asiallisesti!


Kuukauden tykätyin instagram kuva:


Huhtikuussa tuli vain julkaistua neljä kuvaa instagramiin. Suosituin niistä oli se, jossa ratsastin Eetulla. Tykkäyksiä siihen tuli vain 37. Toivottavasti blogin instagram saisi hiukan enemmän näkyvyyttä, jotta kuviin tulisi enemmän tykkäyksiä. Blogin instagram on @elaimetsydamessa


Kuukauden ratsu:

Huhtikuussa meillä oli neljä tuntia ja ratsastin kolmella eri ponilla ja ne ponit olivat seuraavat: Eetu, Sunshine, Eetu ja Queen. Tunnit menivät suht onnistuneesti, mutta kaikista parhain, onnistunein ja ihanin tunti oli tunti, jonka menin Eetulla. Kuukauden postaus käsittelee myös tätä ratsastustuntia, joten käykääpäs sieltä lukemassa miten tuntimme oikein menikään!


Kuukauden mieleenjäneimmät tapahtumat:

Huhtikuussa vasta tapahtuikin paljon kaikenlaista. Se oli siis hyvin hieno, tapahtumarikas ja jokseenkin rankka kuukausi! Tässä ehdottomasti mieleenjääneimät päivät ja tapahtumat: 8.4. jolloin kävin päivällä äitini kanssa mätsäreissä ja illalla Jennan kanssa katsomassa Beayty and the Beast elokuvan. 16.4 oli myös hieno päivä, kun Lorulla oli koiranäyttelyt. 18.4-23.4 oli ihan huippu mahtava, mutta myös todella raskas viikko. Tuolla viikolla meillä oli musikaali, joka oli todella hieno ja unohtumaton kokemus! 29.4. olin korvaustunnilla tallilla ja tallilla vierähtikin sitten melkeinpä koko päivä!
Toivottavasti postauksen viivästyminen ei teitä haitannut. Nyt suurimmat kouluhommat on purkissa ja tarkoituksena olisi pystyä postailemaan hiukan aktiivisemmin! Toivottavasti teillä lukioillakin alkaa kouluhommat olemaan lopuillaan, vai onko vielä? Jokatapauksessa, toivottavasti tykkäsitte postauksesta. Moikka!

10 kommenttia:

 1. pitkästä aikaa postausta, et arvaakkaan kuinka monesti kävin päivässä kurkkaamassa onko tullut uutta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voin vain kuvitella miten turhautunut olit, kun koskaan ei ollut täällä uutta postausta! Nyt yritän muuttaa asian ja postailla taas aktiivisesti!

   Poista
 2. Ihanaa kun teit taas postausta! Ihanaa hei myös kuulla, että mun kommentit on kivoja, kiitos! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentit on tosi kivoja, kiitos sulle niistä! Oli kyllä ihanaa itsekkin tulla postaamaan pitkästä aikaa!

   Poista
 3. Toivottavasti sunkin blogi herää tämän postauksen myötä uuteen nousuun :)
  Mutta kiva postaus ja olikin kiva pitkästä aikaan sun blogia lukeakin! Itselläkin koulu on ollut vähän tämän blogiharrastuksen tiellä. Omaa blogia on juuri ja juuri kerennyt päivitellä, mutta muiden blogien lukeminen ja kommentointi jäänyt todella vähäiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti. Tarkoitus ainakin olisi!

   Kiitos kovasti kommentistasi, tosi kiva lukea sunkin kommentteja pitkästä aikaa!
   Varmaan aika monella muullakin on blogien lukeminen ja kommentointi jäänyt nyt keväällä kouluhommien lomassa hyvin vähäiseksi. Mulla jäi niiden lisäksi myös postausten kirjoittaminen ja kaikki... toivottavasti nyt kesän tullessa sais aikaa postailla ihan kunnolla!

   Poista
 4. Tää postaus oli kyllä kiva! Jotenkin hyvällä tavalla erilainen kuin muiden blogien kuukauden suosikit :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos paljon! Mukavaa, että pidit! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva että oot täällä taas, hyvä postaus Aino taas kerran! :))

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin on tosi kiva, että oon palannut tänne! Kiitos paljon Olga!

   Poista