-->

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Pikkuvauvoja ja piehtaroiva poni

Moikka! Perjantaina 19.5 minulla oli Alinan kanssa yksityistunti (tulossa myöhemmin postausta)  Kiviojalla, jonka jälkeen menimme kuvailemaan Alinan ja Saran kanssa pikkuponeja laitumelle. Kuvista tuli jokseenkin ihan kivoja, joten päätin tehdä niistä ihan oman kuvapostauksen. Tällä hetkellä tekisi mieli lähteä kuvailemaan vielä lisää ja varsinkin pieniä ja valattoman ihania varsoja. Nyt kumminkin ajattelin jakaa nämä kuvat teille!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. (c) Sara Laakkonen

12.

13.

14.

15.

16.
Siinä tältä kerralta kaikki kuvat! Toivottavasti piditte postauksesta ja muistakaahan kertoa kommenteissa lempi kuvanne!

12 kommenttia:

  1. 1 ja 5 olivat mun lempparikuvat, niin ihania! :) Rusthollikin on saanut tänä keväänä varsan, nyt siellä seikkailee pieni prinssi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, se on varmasti tosi suloinen! Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  2. Eikä, miten teillä voi olla noin vihreää! :o Jokatapauksessa hurjan suloisia kuvia, tuli ihana fiilis näitä katsellessa! Toivottavasti tulee ihana kesä sullekin ♥
    Mun suosikkini noista kuvista oli ainakin 1, 3, 7 & 12, niin ihania! :)
    Minunkin ratsastustallilla on tänäkin vuonna varsa, aivan kuten viivevuonna taisi olla ainakin kaksi varsaa, jos oikein muistan ;) On ne kyllä niin suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tajusin itsekkin, että täällä on noinkin vihreää, onneksi, koska onhan se paljon mukavampi, kun se, että olisi pelkkää kuivaa ruohoa! Toivottavasti sielläkin olisi. Hyvä kesä on kyllä tulossa ainakin toistaiseksi, ellei mitään maatamullistava onnettomuutta tule tapahtumaan.

      Kiva jos kuvista tuli hyvä fiilis, niin mukava kuulla! Ihanaa, että sunkin tallilla on varsoja ne on kyllä maailman suloisimpia otuksia! Täällä miun ratsastuskoululla on tänä vuonna erityisen paljon kantavia tammoja, koska varsoja tulossa lähemmäs kymmentä! Kiitos kommentistasi!

      Poista
  3. Ai että, miten kaunis tuo ensimmäisen kuvan varsa onkaan! :O Mageen näkönen! Mun suosikkikuvaksi nousi nro 6, siinä oli jotakin niin yksinkertaisen upeaa tunnelmaa ja rauhallisuutta! :)
    Liityin blogiisi lukijaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, itsekkin tykkään! Tuossa 6 kuvassa on kyllä ihana tunnelma ja tykkään siitä itsekkin, tosin minua häiritsee hiukan, kun tuo riimunnaru, joka on turvan eessä.

      Tervetuloa pieneen lukijakuntaani ja seurailemaan blogiani! :)

      Poista
  4. Pienet varsat on vaan niiiiiin ihania! <3
    Pitääkin niitä tulla nyt kesäloman kunniaksi katselemaan ja kuvaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Kannattaa ihmeessä mennä/tulla kuvailemaan. Se on niin kivaa ja rentouttavaa puuhaa!

      Poista
  5. 5,6 ja 16 ovat söpöjä❤ Tottakai paras on 6 onhan siinä kuitenkin Cirps:3

    VastaaPoista