-->

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Blogin muodonmuutos

Monet teistä lukijoista on saattanutkin huomata, että blogini koki muutama kaunis hetki sitten vähän suuremman muodonmuutoksen eli ulkoasun vaihdoksen. Tosiaan, vihdoin ja viimein sain asiat hoidettua ja "tilattua" uuden ulkoasun, mutta tällä kertaa ihan eri henkilöltä kuin aikaisemmin. Tosiaan tämän ulkoasun on tehnyt Porkkanan voimalla -blogin kirjoittaja Veera. Suuret kiitokset Veeralle vaivannäöstä ja ihanasta upouudesta ulkoasusta, joka tuleekin pysymään täällä blogissa varmasti jonkin aikaa! <3

Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä uudesta ulkoasusta! Itse tykkään todella paljon, sillä se on raikas, kesäinen ja aikapaljon erilaisempi kuin muut tähän mennessä olleet. Kertokaahan kommenteissa teidän mielipiteenne! Uskon, että Veerakin haluaa kuulla, mitä te pidätte tästä!

PS. Huomatkaahan kuukauden aktiivisin kommentoija palkki sivupalkissa!! :)


16 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu ja tykkään ite tosi paljo💓

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Kivan erilainen ja koko ulkoasu miellyttää ainakin omaa silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itsekkin tykkään tästä todella paljon!

   Poista
 3. Ihanan kesäinen kyllä tämä uusi ulkka! Veera on onnistunut hyvin tekemään tästä sun näköisen :) Väritkin on onnistuneesti valittu, eipä tässä oikeastaan moitittavaa ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janita, mukava kuulla, että pidät! Ja jep, on tää kyllä ihan miun näkönen, jos vähän tarkemmin ajattelee!

   Poista
 4. Toi on kyllä ihan tosi kiva ja kesäinen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kia! Tykkään itsekkin tästä tosi paljon! :)

   Poista
 5. Tosi nätti ulkoasu kyllä! Ja sopii nätisti sun blogiin, varsinkin nuo sivupalkissa olevat kohdat ovat mieleeni! :) Ja joo, kivan kesäinen mutta kivasti hillitty silti ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lyydia! Kiva, että pidät. Tykkään tästä itsekkin tästä tosi paljon! :)

   Poista
 6. Ihana ulkoasu! Sopii sun blogiin hyvin ja on myös kivan kesäinen <3

  VastaaPoista
 7. Wau, superhieno ulkoasu! Tykkään tuosta bannerista ihan eritoten, tosi onnistunut sommittelu ja tuo taustasta "ulos" tuleva hyppykuva on kyllä ihan nappisuoritus, sopii sun blogiin superhyvin! :) Tykkään myös tästä valitsemastasi värimaailmasta, ei pomppaa silmille mutta tuo kuitenkin kivasti rakennetta ja väriä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, itsekkin tykkään tästä tosi paljon! Ja jep, tuo hyppykuva on kyllä ihan mahtava, yks suosikki kohdistani tässä ulkassa! Jep, tää väri on kyllä kiva, ei ihan jokaisessa blogissa tuu vastaan!

   Poista
 8. Tää uusi ulkka on kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista