-->

keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Lokakuu 2017

Lokakuussa sattui ja tapahtui kaikenlaista ja samalla lokakuu olikin aika tapahtumarikas kuukausi. Sanoisinko, että ehkä yksi tapahtumarikkaimmista kuukausista hetkeen ja erityisesti täällä blogin puolella. Tänään siis lokakuun koosteen parissa!

Kuukauden katsotuin postaus:

Lokakuun aikana uunista ulos tuli neljä postausta, joihin tulikin  panostettua ehkä hiukan normaalia enemmän ja se kyllä näkyi postauksien näyttökerroissa. Ensimmäinen hämmästys tapahtui, kun huomasin, että kuukausipostaukselle oli tullut yli 200 näyttökertaa ja seuraavat kaksi muuta saivat myös yli 200 näyttökertaa, joista toinen miltei 300 näyttöä. Koko lokakuun viimeinen, kuukauden sekä kautta aikain blogin suosituin postaus, jonka olin tehnyt yhteistyössä Playsson.net:in kanssa keräsi melkein 1000 näyttökertaa! Eli postaus, jossa arvostelin Riders Magazinen, joka sisälsi myös arvonnan sai näyttökertoja huimat 996. Olen tosi häkeltynyt moisesta luvusta, sillä se on enemmän näyttöjä, mitä koko syyskuussa niitä tuli blogille yhteensä. Jos et ole vielä ennättänyt lukea kyseistä postausta, niin voit käydä tekemässä sen nyt tästä linkista!


Kuukauden näyttökerrat:

Lokakuussa tuli suhteellisen paljon näyttökertoja pelkälle blogillekkin ja se yllätti minua jonkin verran, jos vertaa siihen, että kyseessä oli ihan normaali kuukausi, joka tosin sisälsi syysloman. Yllätyksenä näyttökertoja tuli silti huimat 2482! Olen todella kiitollinen jokaiselle teistä, jotka olette asioineet täällä blogissani lokakuun aikana.


Kuukauden kommentti ja kommentoijat:

Lokakuussa blogiin tulikin yllättävän paljon kommentteja ja olen niistä jokaisesta todella kiitollinen! Kommentteja tuli yhteensä 38, joista 19 oli arvontaan osallistuvien kommentteja. Haluan kiittää myös jokaista arvontaan osallistunutta!

Ihania kommentteja tuli todella paljon lokakuun aikana ja kuukauden kommentin päättäminen oli tällä kertaa todella haasteellista. En siis pystynyt valitsemaan vain yhtä kommenttia vaan nyt lokakuussa kaksi kommenttia saa kuukauden kommentti -tittelin! Toinen kommentoijista oli Noora, joka kommentoi syyskuun postaukseen ihanan kattavan kommentin yleisesti ottaen kuukausipostauksista ja siitä, miten olin onnistunut kuukausipostauksen toteuttamisessa. Toinen kommentoijista oli Essi,  joka kommentoi myös samaiseen postaukseen kuin Noorakin ja siinä kommentissa oli jokseenkin samoja asioita kuin Noorallakin. Parin viimeisen kuukauden aikana olen todennut kätevämmäksi laittaa kuukauden kommentoijat tekstillä, joten samalla linjalla jatketaan myös tässäkin postauksessa. Kiitos paljon teille jokaiselle kommentoijalle ja erityisesti seuraaville kolmelle!

Essi Huida: 3 kommenttia
Tiia: 3 kommenttia
Viivi: 2 kommenttia

Kuukauden tykätyin Instagram-kuva:

Lokakuussa tulikin julkaistua Instagramiin jonkin verran kuvia. Yksi lokakuun tykätyimmistä kuvista sai melkeinpä 100 tykkäystä, muttei ihan. Tykätyin instagram-kuva oli kuva, jossa olen Erinin kanssa tallissa sisällä ja sen kuvan kuvateksteissä kerroin ratsastustunnistani, jonka menin kyseisellä ponilla! Tykkäyksiä kuvalle tuli siis 97 eli normaalia enemmän. Kuukauden ratsu:

Lokakuun aikana siirryimme vasta valmistuneeseen uuteen maneesiin, mutta sitä ennen meillä oli kaksi ratsastustuntia, joista toisen menin Erinillä ja toisen Ciriuksella. Maneesiin pääsinkin aikaisemmin, mitä oletin, koska menin extempore reissulle valmennukseen Gerdan kanssa. Seuraavan viikon torstaina maneesissa ratsastelut jatkuivat Gerdan kanssa, josta seuraavana päivänä oli taksvärkki, jonka vietin Kiviojalla ja silloin pääsin ratsastamaan pitkästä aikaa Sunshinella. Sitä seuraavalla viikolla kävimme Alinan kanssa tallilla Sallan kanssa ja ratsastimme Alinan kanssa yhdellä Eltsulla ja lokakuun viimeinen ratsu olikin suurena yllätyksenäni Enni.

Lokakuun aikana pääsin useamman eri ponin selkään ja normaalia enemmän ratsastamaan. Tunnit menivät hiukan vaihtelevalla menestyksellä, eikä mitään tiettyä mieleenpainuvinta ratsastuskertaa taida olla, mutta jos jokin noista pitäisi sanoa, niin tunti, jonka menin jättiponilla Ennillä. Tunnille minulla oli hirvittävästi ennakkoluuloja ja varsinkin, kun hyppäsimme esteitä, mutta tunti menikin odotettua paremmin ja saimme oikein kivoja hyppyjä, vaikka itselle tuotti hiukan hankaluuksia mukautua Ennin hyppytyyliin.

Ratsastuskuvat: Viivi VanhanenKuukauden mieleenjääneimmät tapahtumat:

Koko kuukausi alkoi suurella määrällä orkesteriharjoituksia ja Jennan yllätyssynttäreitä suunnitellen. Järjestimme siis Alinan ja kaverini Sofian kanssa yllätyssynttärit Jennalle, jonne leivoimme Alinan kanssa naapurimme avustuksella ison täytekakun. Synttäreiden lomassa kävimme uimassa ja syömässä Holiday Clubilla. Seuraavalla viikolla olin esiintymässä alkuviikosta yhdessä musiikkiopistojen ja kaupunginorkesterin kanssa Suomi 100 konserteissa sekä siitä hyvästä pääsimme myös syömään Amarilloon, jossa oli oikein hauskaa. 

Lokakuussa oli myös taksvärkki, jonka jälkeen alkoikin syysloma, jonka vietin täällä Lappeenrannassa. Sen aikana kävin keilaamassa, uimassa, tallilla x2, mummolla ja mummilla, kaupungilla x2 ja mitähän muuta siihen mahtui. Kavereiden kanssa oloa sekä paljon nukkumista.
Siinä se lokakuu oikeastaan menikin. Takana siis kaikenlaista kivaa täynnä oleva kuukausi! Tähän postauksen loppuun haluan mainita vielä, että tämä blogi saattaa viettää jonkin laista hiljaiseloa nyt marraskuussa, jotta saan kaikki joulukalenterin postaukset siihen vaiheeseen, että niitä voikin sitten postata tänne blogiin heti joulukuun alkaessa. Ei minulla tällä kertaa muuta. Kertokaahan mitä piditte! Ens postaukseen!


2 kommenttia:

 1. Kivat kuukauden suosikit sulla! Nää käy helposti tylsäksi, mutta sun laatimat kohdat, eli tämän postauksen kohdat olivat kyllä tosi kivoja :) Itsekkin julkaisin tossa noin viikko sitten postauksen lokakuun ajan suosikeista.

  Sullahan tuli ihan huippu määrä näyttökertoja tohon arvontapostaukseen! :o Mäkin tosiaan toteutuin saman lehden arvostelun ja arvonnan, mutta itselle tuli reilut 300 näyttökertaa postaukselle, joka tosin rikkoi näyttökertaennätyksen yhdelle postaukselle, ja jo tuo määrä tuntuu ihan huisilta, mutta mulla tuli osallistujia arvontaan sitten puolestaan tosi paljon.

  Mukavaa että sulta tulee joulukalenteri blogiin, uskon että tulee hyviä postauksia! Vaikka itse varmaankin pystyisin joulukalenteriin, niin haluan näin blogin ekana jouluna toteuttaa vain adventtikalenterin, eli julkaista joka adventtisúnnuntai joku jouluaiheinen postaus, sillä haluan säilyttää normaalin postaustahdin marraskuussa, enkä halua hirveää stressiä joulukalenterin toteuttamisesta. Suuret propsit sulle, ja kaikille, jotka joulukalenterin toteuttavat, se ei ole mikään helppo homma!

  Yleisesti siis tosi kiva postaus! :)

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas kirjoitit romaanin! :o

   Kiitos paljon kommentistasi Pihla! Niin mukava kuulla, että tykkäät näistä miun kuukausi postauksista, sillä nämä tosiaan voi jäädä jokseenkin tylsiksi aina välillä. Ja jep, noita näyttöjä tuli arvontapostaukselle kyllä todella paljon ja olen kyllä todelle yllättynyt! Sullakin tuli niitä aika kivasti!

   Poista