-->

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Suosikki Instagram-tilit

Osa teistä lukijoista saattaa muistaakin, kun kesäloman aikana julkaisin tänne blogiin postauksen, jonka kommentteihin sai linkkailla omia hevos- ja valokuvausaiheisia Instagram-tilejä. Nyt vihdoin ja viimein olen löytänyt sopivan kohdan julkaista linkatuista tileistä suosikkini. Tässä postauksessa siis parhaimmisto linkatuista instagram-tileistä. Ennen tilien esittelyä haluan mainita, ettei nämä ole missään paremmuusjärjestyksessä!


@Ohjaksissa Instagram-tili on hevosaiheinen, joka sisältää välillä myös blogijuttuja. Pääasiassa tililtä löytyy kuulumisia puolalaisesta puoliverisestä Hugosta ja lämminverisestä ravihevosesta Linneasta. Joskus päivityksiä saattaa tulla myös muistakin nelijalkaisista.

Tilissä erityisesti silmään pisti erilaisuus, jolla meinaan nyt sitä, että julkaistut materiaalit eivät ole aina samanlaisia, vaan materiaalia löytyy käytännössä laidasta laitaan. Tililtä löytyy hyviä ja laadukkaita kuvia, joista huomaa, että suurimpaan osaan on selvästi panostettu. Kuvien lisäksi löytyy myös erilaisia videoita, joita on kiva katsoa aina mielenvirkistykseksi. Videoissa ja kuvissa on mukavan mittaiset ja selkeät kuvatekstit, joka on mielestäni vain hyvä asia. Plussaa myös instastoryn päivittely aina välillä. Harmitettavasti materiaalia on tullut viime aikoina aika vähän, mutta toivottavasti tähän on tulossa jossain vaiheessa muutosta.@vveerajahepat Instagram-tilillä pääsee seuraamaan Veeran ratsastunti elämää Kiviojanponitallilla. Tilille tulee viikoittain päivityksiä torstaisin olleista ratsastustunneista.

Vaikka tavallaan pidän Instagram-tileissä materiaalin erilaisuudesta, niin pidän kyllä kovasti myös Veeran tilillä olevasta yksinkertaisesta tyylistä. Julkaisuja tulee aina joka viikko torstaina olevan ratsastustunnin jälkeen ja niiden katsominen on aina yhtä mukavaa. Kuvat ja joskus myös videotkin ovat hyvä laatuisia ja erilaisia toisiinsa verrattuna. Julkaisuilla on myös hyvät, selkeät sekä runsaat kuvatekstit, joista saa hyvin selville sen, miten ratsastustunti oikein menikään ja, mitä siellä tehtiin. Minun makuuni instastorya voisi aina mahdollisuuksien mukaan päivitellä, sillä se olisi kiva lisä tähän siistiin, mutta yksinkertaiseen tiliin.@ella_pyste nimiselle Instagram-tilille tulee päivityksiä pääasiassa Ellan eli tilin käyttäjän omista hevosista, suomenhevostammasta Pystestä sekä suomenhevosorista Prinssistä. 

Tiliä selaillessani huomioni kiinnittyi todella hyviin ja laadukkaisiin kuviin, joista välittyy ihana tunnelma ruudun toiselle puolelle saakka. Kuvat ovat erilaisia, vaikka silti tyyliltään aikalailla samanlaisia, joka ei tosin haittaa ainakaan minua. Mielestäni on hyvä, että tililtä löytyy yksi ja selvä kokonaisuus, jota tili noudattaa. Kuvista löytyy hyvät, pitkät ja selkeät kuvatekstit, jotka ovat todella kivojen kuvien seassa vain pelkkää plussaa. Omaan makuuni kuvia voisi tulla hiukan useammin, sillä niiden katselu ei käy laisinkaan tylsäksi ja sen lisäksi instastorya voisi päivitellä aina välillä.@raketillakuuhun käyttäjätili Instagramissa on Raketilla Kuuhun -blogin Instagram-tili. Pääasiassa tilille tulee päivityksiä haflinger ruunasta Kuusta, mutta joskus päivityksissä saattaa esiintyä myös shettistamma Leenu.

Pelkkä tilin nimi antoi minulle hyvän ensivaikutelman, sillä se on varsin omalaatuinen, eikä samanlaisia nimiä löydy joka lähtöön. Ulkonäöllisesti tili on mukavan siisti. Kuvat ovat todella laadukkaita, hyviä ja kuvia tulee sopivan paljon erilaisia. Kuvista huomaa myös, että joihinkin niistä on selkeästi käytetty enemmän aikaa ja niihin on panostettu. Kuvat sisältävät oikein hyvät, selkeät, pitkät ja laadukkaat kuvatekstit. Kuvia tulee sopivin väliajoin. Itse kaipaisin kuvien lisäksi välillä myös videoita, eikä instagramstoryn päivittelykään olisi yhtään pahitteeksi.@porkkananvoimalla nimisellä käyttäjätilillä seikkailee suomenpienhevosruuna Peetu, wpb-tamma Sara, islanninhevonen Disa sekä aasit Daisy ja Lucia. Välillä tilillä esiintyy myös muita mahdollisia karvakorvia.

Julkaisuja ja tilin yleisilmettä selaillessa huomaa, että tiliin ja sinne laitettuihin kuviin on käytetty useimmiten aikaa ja niihin on nähty välillä enemmän ja välillä vähemmän vaivaa. Käyttäjätilille tulee todella usein hyvin monipuolisesti materiaalia ja ne ovat aina laadultaan todella hyviä. Kuvia on aina ilo katsella ja ihailla, miten onnistunutta materiaalia tilillä on. Erityisesti pidän Instagram-tilin kekseliäästä nimestä, joka on todella luova ja erilainen. Plussaa myös se, että päivityksiä tulee instastoryyn, vaikka niitä voisi tulla vielä entistä enemmän.@nellinadja on lifestyle-painotteinen käyttäjätili. Tilillä esiintyy välillä shetlanninlammaskoira Nuppu, mutta pääpaino on enemmän lifestylessä ja valokuvauksessa.

Ensimmäisenä tiliä selatessa silmääni pistää todella nätti feed, joka on ihanan raikas, vaalea ja kirkas. Julkaistut kuvat ovat todella laadukkaita ja niihin on selvästi käytetty aikaa ja huomaa, että kuvien ottoa on valmisteltu ja kuvien julkaisun ajankohtaa on mietitty, jotta feed näyttäisi yhtenäiseltä ja siistiltä. Kuvista välittyy onnellisuus, , jota varmasti on nuoren naisen elämässä ja se  on mielestäni ihana asia. Kuvat sisältävät hyvät lyhyet ja ytimekkäät kuvatekstit ja kuvia tulee mukavan aktiivisesti, joka on tietysti vain pelkkää plussaa. 


Yllä oli esittelyssä kuusi todella ihanaa ja hyvää Instagram-tiliä, jotka teidän kaikkien pitäisi ottaa haltuun! Kiitos vielä kaikille tilien linkkaajille. Jos jotain kiinnostaa, tässä linkki postaukseen, jonka kommenteista löydät kaikki linkatut Instagram-tilit. Joka tapauksessa tämä postaus oli tässä, jättäkäähän kommenttia, mitä piditte!

8 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus, tätä oli ihan super kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus! Tätä oli kiva lukea, ja käyn kyllä seuraamassa nuo tilit mitä en vielä seuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alina! Hyvä, että käyt pistämmässä tilit seurantaan, sillä kaikki näistä ovat seuraamisen arvoisia tilejä!

   Poista
 3. Kivan simppelisti toteutettu postaus, jota oli helppo lukea :) Kiitos maininnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pauliina! Siulla on kyllä mainitsemisen arvoinen tili, joten pakkohan sen oli päästä tähän postaukseen!

   Poista
 4. Oi kiitos, ihana kuulla! :) Koetin kuvailla ig-storyyn vähän normaalia enemmän ;)
  Hyvä postaus muutenkin, pitääpä käydä katsomassa näitä tilejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Oon huomannutkin, että ig-story on alkanut päivittymään ja oon kyllä pitänyt sen seuraamisesta! Kiitos vielä kommentistasi ja käy ihmeessä tsekkaamassa näitä tilejä!

   Poista