-->

maanantai 5. helmikuuta 2018

Tammikuu 2018

Ensimmäinen kuukausi vuotta 2018 on nyt takanapäin ja on aika vuoden ensimmäiselle kuukauden koosteelle. Ajattelin jatkaa tämänkin vuoden samanlaisella tyylillä kuin viime vuonnakin, muutamia kohtia muokaten. Toivottavasti tykkäätte jatkossakin näistä kuukauden koosteista, sillä näitä on tulossa aina kuukausittain!

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni

Tammikuussa aloitin taas tekemään pitkästä aikaa ratsastustuntipostauksia, joita tulikin kuukauden aikana yhteensä neljä sekä näiden lisäksi myös kirjoitin myös kaksi muutakin postausta. Postauksia sain ulos siis oikein kivan määrän, joista luetuin postaus oli ylivoimaisesti tallireissustamme kirjoitettu postaus kamalimmasta tallimatkasta ikinä, jolloin liukkaat säät pääsivät yllättämään. Samassa postauksessa tuli tallimatkan lisäksi kerrottua myös päivän ratsastustunnista. Kyseinen postaus nousi blogihistorian toiseksi katsotuimmaksi postaukseksi ja se saikin näyttökertoja mukavat 607 näyttöä. Kyseisen postauksen pääset lukemaan tästä.

Tänä vuonna päädyin lisäämään tähän kohtaan myös kohdan, jossa kerron oman suosikkini tekemistäni postauksista sen kuukauden ajalta. Tammikuun ajalta postatuista postauksista omaksi suosikikseni nousi tammikuun ensimmäinen ratsastustuntipostaus, jonka pääset lukemaan täältä. Postausta kirjoittaessa löysin hyvän fiiliksen ratsastustuntipostauksien kirjoittamiseen ja muutenkin siitä tuli mukavan rento, ainakin omaan makuun.

Kuva tammikuun katsotuimmasta postauksesta


Kuukauden näyttökerrat

Näyttökertoja kertyi oikein mukava määrä tammikuulta ja tammikuu olikin yksi katsotuimmista kuukausista blogissani. Kävitte menneen kuukauden aikana blogissani yhteensä 2496 kertaa. Toivottavasti olette viihtyneet blogissani ja tulette jatkossakin viihtymään. Saa nähdä päästäänkö yhtä kivoihin lukemiin helmikuun aikana!Kuukauden kommentti ja kommentoijat

Tammikuun aikana blogiini tuli yhteensä 23 kappaletta kommentteja sekä sen lisäksi omat vastaukseni kaikkiin kommentteihin. Kaikki kommenteista olivat todella kivoja ja ihanan positiivisia, mutta yksi niistä oli yli muiden ja se oli Aadan lähettämä kommentti yhteen ratsastustuntipostauksista.  Kiitos paljon tsemppaavasta kommentista Aadalle!

Todella monet kävivät kommentoimassa blogiini menneen kuukauden aikana ja olen niistä kaikista kommenteista todella otettu. Iso kiitos kaikille kommentteja lähettäneille ja erityisesti kiitos kolmelle seuraavalle:

Suvi - 4 kommenttia
Matzu - 3 kommenttia
Tiia - 3 kommenttia

Kuukauden suosikkiblogi

Tammikuussa seurailin oikeastaan vain minulle vanhoja ja tuttuja blogeja ja niistä löytyikin oikein kiva määrä mukavia postauksia, joita pääsin lueskelemaan. Yksi tammikuun suosikki blogeistani oli Suvin kirjoittama Hymyillen huomiseen -blogi. Blogiin tuli tammikuun aikana oikein kivoja ja hyviä postauksia sekä tykkäsin siitä, kun blogi aktivoitui taas joulukuussa ja aktiivinen postaustahti jatkui tammikuussakin. Blogi koki myös ulkoasun suhteen muodonmuutoksen ja siitä tuli oikein kiva! Suosittelen teidän kaikkien käyvän katsomassa Suvin blogi, jos siinä olisi teille yksi uusi blogi lukulistallenne!


Tykätyin Instagram-kuva

Postailin kuvia instagramiin jotenkin todella vähän ja niitä tuli vain vaivaiset yhdeksän. Tykkäyksiä kuviin tuli kuitenkin sitäkin enemmän ja olen todella kiitollinen kaikista tykkäyksistä sekä kaikista uusista yli kolmestakymmenestä seuraajasta. Kaikista tykätyimmäksi kuvaksi osoittautui kauan sitten otettu kuva Celestestä. Kuva sai hienot 118 tykkäystä! Toivottavasti loputkin blogini lukijoista menevät seuraamaan ponikäyttäjääni Instagramissa, se löytyy sieltä nimellä @elaimetsydamessa.Kuukauden ratsu ja ratsastustunti

Ratsastuksen osalta kevätkautemme starttasi jo heti ensimmäisenä torstaina, jolloin menin Eetulla. Tammikuussa meillä kerkesi olla vielä kolme tuntia kauden ensimmäisen tunnin lisäksi. Niillä kaikilla muilla tunneilla meninkin Pokemonilla. Lisäksi kävin Pokemonin kanssa myös Sanna Kosken estevalmennuksessa. Kokonaisuudessaan ratsastelut Poksun kanssa meni oikein kivasti ja Pokemon osoittautuikin kuukauden suosikki ratsukseni, sillä sain uusia ulottuvuuksia Pokemonin ratsastukseen ja tuntien jälkeen oli aina hyvä fiilis.

Minulla ennätti tammikuun aikana olemaan siis neljä ratsastustuntia sekä yksi valmennus. Tunnit tammikuun aikana olivat todella hyödyllisiä kerta kaikkiaan ja olen saanut niistä oikein paljon irti. Erityisesti tykkäsin tunnista, jolloin teimme pohkeenväistöjä. Tunti oli todella hyvä ja Pokemon kulki tunnilla oikein kivasti. Tunnista kirjoitin oman postauksenkin, josta voit käydä tarkemmin täältä!


Kokonaisuudessaan tammikuu oli oikein loistava kuukausi. Pääsin kokeilemaan kaikkea uutta ja mukavaa sekä pääsin aloittamaan vuoden 2018 hyvin fiiliksin. Tämä postaus oli oikeastaan tässä, toivottavasti tykkäsitte tästä hieman päivitetymmästä versiosta kuukausipostauksesta. Kertokaahan kommenteissa, miten teidän tammikuu oikein menikään ja kertokaa samalla myös, mitä piditte tästä postauksesta!

10 kommenttia:

 1. Oho, täähän oli mukava yllätys huomata maininta omasta blogista! Ihana kuulla, että oot tykännyt! :)

  Tää oli oikein kiva postaus! Tuo sun kuukauden katsotuin postaus keräsikin näemmä kiitettävän määrän katselukertoja :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun blogi on ihana ja se todellakin oli kuukauden suosikkiblogini! Mukava kuitenkin, että tämä oli kiva postaus ja tuo kuukauden katsotuin postaus keräsi oikein kivan katselukertamäärän ja oon kyllä yllättynyt!

   Poista
 2. Vitsi, sun blogi on noussut hurjasti taas ylöspäin, ja on sen kyllä ansainnut! Oli myös ihana lukea tätä postausta, kirjoitat tosi mukavalla tyylillä näitä :)
  Mukavaa helmikuunjatkoa sulle, innolla odottelen seuraavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, todella ihana kuulla! Mukava kuulla, että tykkäät tyylistäni jolla kirjotan sekä, että tätä postausta oli mukava lukea. Mukava helmikuuta siullekkin ja uusien postauksien odottelua!

   Poista
 3. Todella kiva postaus! Kerroit mielenkiintoisia asioita lyhyesti mutta niin, että mielenkiinto säilyy. Sinulle olikin kertynyt hurjasti näyttökertoja blogillesi tammikuun aikana! :o

  Seurailin jo blogiasi ahkerasti joulukalenterin aikana, ja sitä ennenkin, mutta missään välissä en oikein ehtinyt hiettämään kommenttia... Joka tapauksessa jään seurailemaan myös jatkossa postauksiasi ja blogiasi aktiivisesti, panostat selkeästi paljon siihen ja tekstiä on siksi kiva lukea. :)

  kaisajaponit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! Todella ihana kommentti! Kiva, että mielnkiinto säilyi koko postauksen ajan ja jep, näyttöjä kertyi oikein kiva määrä tammikuussa!

   Kiva kuulla, että blogini on ollut seurannassa jo pidemmän aikaan. Ihanaa, jos blogini on vielä tulevaisuudessakin seurannassa! Kiitos!!

   Poista
 4. Super super kiva postaus! Sun kuukauden koosteita on aina hirmu kiva lukea, kun osaat koota kaiken hyvin kasaan. Hieman uudistetumpi tapa toteuttaa näitä toimi paremmin kuin hyvin. Munkin blogiin putkahti pari päivää sitten kuukauden suosikit, joissa itse asiassa mm. sä oot mainittuna. Molemmilla oli Aadan laittama kommentti kuukauden kommenttina, mutta Aada kyllä osaa antaa super kivaa palautetta. Ihanaa helmikuuta sulle!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Pihla! Mukava, että tykkäät näistä kuukausikoosteista täällä blogissani. Tuntuu siltä, että nämä kuukausikoosteet eivät ole ainakaan näyttökertojen suhteen kovinkaan suosittuja.

   Pitääkin käydä kurkkaamassa tuo siun postaus, kunhan löydän sopivan ajankohdan istumaan koneelle! Ja jep, Aada osaa kyllä antaa hyvää palautetta!

   Poista
 5. Oijee, toivoinkin että nimeäisit Pokemonin kuukauden ratsuksi ;) Sovit Pokemonille kyllä hyvin!
  Kiva kattaus kuukauden suosikkeja ja monipuolisesti esiteltynä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pitihän se Poksun päästä kuukauden ratsuksi, sillä menin sillä suurimman osan tammikuun tunneista ja muutenkin sen kanssa on tullut paljon onnistuneita pätkiä. Kiitos! Mukava kuulla jos pidit!

   Poista