-->

keskiviikko 8. elokuuta 2018

Heinäkuu 2018

Heinäkuun aikana motivaatio ei ollut kovinkaan huipussaan tämän blogin suhteen, mutta toivotaan, että nyt elokuun aikana motivaatio pääsee vielä uuteen nousuun. Tällä kertaa kuitenkin heinäkuun kuukausikoosteen parissa. Toivottavasti tykkäätte!

Luetuin postaus sekä oma suosikki tekeleeni

Heinäkuun aikana kirjoitin yhteensä viisi postausta ja se olikin puolet kesäkuussa postatuista postauksista. Näyttökerrat pyörivät aika pitkälti samoissa lukemissa postauksien kesken ja näyttökertojen katsojaluvut olivat 203-284 väliltä. Kaikista eniten näyttökertoja tuli kuvapostaukselle, jossa oli esillä minusta ja Gerdasta otetut rippikuvat, joissa tosin oli mukana myös Loru. Se postaus saikin juurikin nuo 284 näyttökertaa. Postauksen pääset lukemaan tästä!

Oma suosikkini heinäkuussa postatuista postauksista oli ehdottomasti kooste kevätkauden ratsastuksista. Sain siihen koottua aika mukavasti parhaimmat palat kevätkaudelta. Lisäksi olin aika tyytyväinen postauksen kuviin ja sain siihen myös muutamia videoita lisättyä. Sen postauksen voi käydä lukea täältä


Kuukauden näyttökerrat

Tällä kertaa näyttökerrat eivät hivelleet silmiä häikäiseviä lukuja, toki se on täysin ymmärrettävää, sillä postauksiakaan ei tullut samalla tahdilla kuin kesäkuussa. Näytöt olivatkin 1860. Niiden korottaminen voitaisiin ainakin ottaa tavoitteeksi elokuulle. Katsotaan siis mihin lukemiin elokuun jälkeen päädytään!


Kuukauden kommentti ja kommentoijat

Heinäkuussa kommentteja blogin puolelle kertyi mukavasti ja niitä tulikin 32 kappaletta. Tämän motivaatiopuutteen vuoksi osaan kommenteista ei ole tullut vielä vastauksia, mutta vastailen niihin kunhan aika ja motivaatio antaa periksi. Kaikki kommentit heinäkuun aikana olivat ihanan positiviisia ja tsemppaavia. Kiitos todella paljon, että olette jaksaneet seurailla ja kommentoida tänne blogin puolelle aina uusien postauksien ilmestyttyä. 

Kaikista kommenteista ehkä eniten mieleeni oli Siirin lähettämä kommentti postaukseen, jossa olin tiivistänyt ratsastuksen kevätkauden. Siiri kirjoittaa muutenkin aina niin ihania kommentteja ja niitä kuin myös muitakin kommentteja on aina ilo lueskella!  Kiitos paljon Siirille, kun jaksat aina kirjoitella kivoja kommentteja tänne blogiin.


Jostain syystä mikään talomme laitteista ei suostunut näyttämään virallisesti kuukauden kommentoijia, joten niitä ei nyt tähän postaukseen tule ollenkaan. Sovitaan kuitenkin nyt niin, että jokainen, joka on kommentoinut tänne blogiini heinäkuussa on yksi kuukauden kommentoijista. Kiitos siis kuuluu teille kaikille!

Kuukauden blogi

Vähän harmittaa, että muiden blogien postauksien lukeminen on jäänyt huomattavasti vähäisemmäksi nyt heinäkuussa. Joitain yksittäisiä postauksia olen kuitenkin lueskellut heinäkuun aikana ja ne kaikki ovatkin olleet oikein mukavia. Koitan nyt kovasti ryhdistäytyä ja elokuun aikana lueskella myös enemmän muiden blogeja.

Heinäkuulta pystyn kuitenkin valitsemaan yhden blogisuosikin ja se on blogi, jonka nimi on Joka päivä on karkkipäivä. Blogissa on ollut useita kivoja postauksia ja Millalla on todella mukava tyyli kirjoittaa postauksiaan. Niissä on jotenkin mukava rento fiilis ja ne ovat helppolukuisia. Kannattaa käydä kurkkaamassa tämä blogi, jos siitä olisi vaikka teidän lukulistoillenne lisää täytettä!


Tykätyin Instagram-kuva

Instagramissa olen ollut blogia aktiivisempi ja sinne olenkin päivitellyt enemmän meidän touhuiluista Gerdan kanssa. Mukavia lukemia tuli tykkäyksien suhteen Instagramissa ja tykätyimmäksi kuvasarjaksi nousi kasa rippikuvia Gerdan kanssa. Tykkäyksiä sille julkaisulle tuli yhteensä 263, joka on koko historian suurin määrä tykkäyksiä! On kyllä kiva, kun jaksatte seurailla meidän menoamme Instagraminkin puolella niin sankoin joukoin. 


Kuukauden ratsu ja tallipäivä

Heinäkuussa meillä oli Gerda vuokralla niin kuin moni teistä varmasti tietääkin ja sama vuokraus jatkuu elokuun loppuun asti. Teille ei siis varmasti tullut ollenkaan yllätyksenä, että Gerda on kuukauden ratsu. En olekaan edes mennyt heinäkuussa muilla poneilla, paisti toteuttamallamme laavuretkellä menin puolet matkasta Eetulla ja puolet Gerdalla, joten Eetulla pääsin vähän menemään maastossa. 

Gerdan kanssa puuhailimme paljon kaikenlaista ja olemme tehneet viikon sisällä aina mahdollisimman paljon erilaisia juttuja. Yksi kivoimmista tallipäivistä on varmasti ollut se, kun hyppäsimme maastoesteitä sekä myös yksi toinen päivä, jolloin menimme kentällä pieniä esteitä. Mieleen on myös jäänyt laavuretki sekä kuvauspäivä, jolloin minusta ja Gerdasta otettiin rippikuvat.


Tällaisia ajatuksia heinäkuulta blogin suhteen. Muutenhan kuukausi oli omassa elämässäni aivan huippu, sillä siihen sisältyi niin paljon kaikkea, mikä todella on ja pysyy mielessäni varmasti vielä pitkään. Nyt on kuitenkin suljettava yksi ovi ja jättää heinäkuu taakse ja jatkaa elokuun parissa! Kertokaahan mitä piditte postauksesta ja kiva, jos jaksoitte lukea tänne asti!

12 kommenttia:

 1. Ihana pysähtyä ja jäädä lukemaan siun kuulumisiasi Gerdan kanssa😍.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, jotenkin todella ihanasti kirjoitettu kommentti, kiitos paljon Mila!

   Poista
 2. Ihanaa, rakastan näitä koostepostauksia niin paljon! Kaavahan on aina sama, mytta joka postauksella on aina ola luonteensa. Olisi kiva jossakin vaiheessa elokuuta saada postaus jossa kerrot omasta kouluknkäynnistä/opiskelusta, ja jos käytät jotain Life Hacksejä, niin jakaisit ne meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua kuulla, että tykkäät näistä, vaikka kaavahan onkin näissä jokaisessa postauksessa täysin sama. Katsotaan, mitä postauksia pääseekään toteutukseen vielä elokuun aikana!

   Poista
 3. Apua, kiitos taas tästä kunniasta! <3

  VastaaPoista
 4. Voi että, kiitokset <3 Ihana kuulla, että kommentit piristää päivää ja tsemppaa eteenpäin- se tässä on tarkoituskin! :) Toivon, että kommentit ilostuttaa jatkossakin, koitan niitä täällä käydä kirjoittelemassa aina blogin kirjoittamisen yhteydessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siulle! Kommenttisi ilahduttavat minua kyllä ehdottomasti täällä arjen keskellä ja niitä on ihana saada ja lukea, kiitos niistä!

   Poista