-->

tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 15


                               Joulukalenteri luukku 15


Moikka! Pahoittelut siitä ettei eilen tullut joulukalenterin luukkua ja sunnuntain luukkukin on todella suuri! Toivottavasti teitä ei haitannut pieni tauko! Tänään esittelen joululahja toiveeni! Tässä ei ole siis ihan kaikkia mutta suurin osa! 9 päivän päästä nähdään sitten mitä toivomuksistani sain! Aloitetaanpas!!!!

Ensimmäisenä toiveena on jumppapallo! Olen jo haaveillut siitä monta kertaa... ;)Toisena toiveena on suklaa! Kaikki varmaan toivoo suklaata ja niin minäkin! Haluaisin jotain uutta suklaata tai sitten jotain perus maitosuklaata tai yms.Sitten toivon yhden yöpuvun Seppälästä. Siinä on ihanat tummansini vaaleanpunaiset shortsit ja sellainen tumman sininen paita missä on valkoisella sydän ja teksti.

Seuraava toiveeni on nominationpala. Siitä en nyt kuvaa laita koska laitoin nominationeista kuvan jo 4luukkuun toiveehdoituksiin. Minulle ei ole paljoon väliä minkä palan saisin, mutta kumminkin jonkun kivan.¨

Toivon myös korvikset. Haluaisin pienet napit tai tuollaiset pienet renkaat.


Haluaisin myös jonkun laisen kellon rannekellon tai seinäkellon! Pöytäkellokinolisi ihan kiva!Toivon myös seinäkalenteria, peiliä ja vilttiä. Seinäkalenterin haluaisin itse tehdä Ifolorilla ja sitten haluaisin todella pehmoisen viltin!

Kaiken muun lisäksi toivon vielä ratsastussukat!


Jos joku ei ymmärtänyt toivon myös muutakin, mutta esittelin vain suurimman osan! Kiitos kun luit tämän päivän ja nähdään toivottavasti huomenna ;)! Moi Moi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti