-->

perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 24

 

                             Joulukalenteri luukku 24

Moi! Hyvää Joulua! Pahoittelut loppukalenterin postaukset ovat olleet aika vähäisiä. Ei vaan ole jaksanut enkä haluaisi tehdä tätä pakolla joten pahoittelut siitä. Tämäkin luukku tulee vähän myöhässä, koska eilen illalla netti ei toiminut enkä päässyt kirjoittamaan, mutta nyt tämä sitten tulee. Tämän päivän luukussa on lahjojeni esittely. EN HALUA KEHUSKELLA MILLÄÄN!! Näitä on aika paljon joten voidaan aloittaa!

Nämä tulevat sitten satunnaisessa järjestyksessä.


Ensimmäisenä on "kosmetiikka". Sain pakkauksen missä on tuommoisia pieniä tuotteita... suihkugeeli, rasva, kuorintavoide... Sain nämä kaverilta.


Lisäksi saimme Alinan kanssa yhteiseksi kaksi Lumenen kynsilakkaa ja tuon I love shamppoon. Ne on siis Jennalta. Sain itse sitten tuon rasvan kaveriltani. Viimeisenä kosmetiikka tuotteena sain Body shopista ostetun huulirasvan. Se on tuoksussa Joulu omena? Sen sain vanhemmiltani.


Sitten syötävät! Sain Alinalta Yhden suklaalevyn ja nuo keksit. Mummilta sain tuon joulupukin ja Kaverilta tuon marianne suklaan. Sain vielä toisen suklaa levyn yhdeltä kaverilta ja saimme Alinan kanssa Jennalta yhteisen suklaalevyn. Tuo´n konvehti rasian sain jo muutaman päivän aijemmin, mutta halusin paketoida sen ja laittaa joululahjaksi.


Itselleni ostin lahjaksi nominationpalan. Pala on tähti ja se näkyy tuossa kuvassa. Ostin myös perushopeat timantit.


Alinalta sain kaksi tuoksu kynttilää. Ne tuoksuvat omenalle ja sitruunalle. Veljeltä sain meri aiheisen aikuisten värityskirjan ja paksut stabilot.


Tuon enkeli purkin saimme Alinan kanssa yhteiseksi Jennalta. Tuon perhosmagneetin sain kaveriltani. Sitten tuon heijastimen, harmaan pussukan, magneetin, avaimenperän ja tuon valkoisen pussin sain kummeiltani.


Sain myös kummilta kaijuttimen. Itselläni ei ole vielä sellaista joten ihan tarpeeseen tuli. Iskältä saatiin arpapaketti ja taisin voittaa 10£!


Äidiltä ja Iskältä sain lämpökerraston. Tällä kertaa liilan värinen.


Sain myös objektiivin putsaus jutun. Ei mitään tietoa miten sitä käytetään tai mitään. Pitää hieman perehtyä ennen käyttöä. Sain myös Kappahlliin lahjakortin.


Sain myös sen kirjan mitä halusin heti silloin kun Ronja ilmoitti Instagramissa, että siitä tulee kirja ja siihen viimeinen osa mitä ei blogissa lue.


Sain myös seinäkellon ja sitä toivoinkin. Tossa on siis ne viivat, mutta ne ei näy.


Tämä on nyt vähän väärinpäin, mutta sain yökkärin ja se on Seppälästä. Nuo valkoiset pörrösukat sain Alinalta ja ne sopii hyvin tuon yökkärin kanssa. Rakastuin niihin heti kun sain ne.


Sain myös ihanan lämpöisen torrkupeiton Askosta. Se on rakkaus!!

Sain myös harmaan jumppapallon. Se on ollut kovassa käytössä. Nyttenkin allani.


Sain kummiltani ukulelen ja sen kanssa on ollut vähän harjoitetavaa, mutta ollaan selvitty. Ukulele on ruskea ja sen mukana tuli musta laukku ja lisäksi..-

Kaksi varakieltä, sointulapun ja jonkun viritysjutun mistä ei ole mitään tietoa ja sain myös kaksi noita mustia juttuja!


Sain myös peilin ja se on aika iso. Siinä on ihanat reunukset. Toivelistalla tuokin oli.


Mummi neuloi vielä minulle tollaiset pitkävartiset sukat ja ne on niin ihanat ne on nytkin jalassa.


Saatiin myös yhteiseksi vohvelirauta .

Tässä oli tämä postaus tuli vähän kiire meidän pitäänyt lähteä mummolle MOIKKAA!!!

2 kommenttia: