-->

torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 16


                               Joulukalenteri luukku

Hei! Tänään olisi 16. päivä Joulukuuta ja on aika avata 16. luukku. Tänään on vähän erikoisempi postaus! Aiheena on siis lempi blogini eri ajoilta! Ei kun aloiteta!

VIIKON BLOGIT:  Viikon blogeihin on valiutunut kolme blogia! Näillä Blogeilla on joulukalenterit joten sen takia ne oikeastaan tähän postaukseen pääsivät. En osannut näistä blogeista lemppariani päättää joten päätin ottaa kaikki.

Ensimmäinen viikon blogi on Nannan ja Janitan blogi Tästä blogiin ! Blogin postaukset ovat olleet tämän viimeisen viikon ajan todella kivoja ja myös aijemmatkin! Niitä on todella kiva lukea!


Teillä on todella kiva banneri! Se on vähän erillainen kuin monilla muilla, mutta se kuvaa teidän blogin aihetta ja harrastusta mistä kerrotte!


Olette tehneet myös sivut todella hyvin ja tuo hevoset unelmana kuva on todella kuvaava ja kiva!


´Tällä viikolla pidin erityisesti tärkeimmät hevoset postauksista! Oli kiva kuulla mitä poneja tiedän elämässänne on ollu :)! Olisi myös kiva nähdä lisää saman tyyppisiä postauksia!


Pidin myös Arskan?? varusteiden esittelystä! Kiva kun niitä tulee vielä muutama osa lisää!

Teidän blogissa on tosi kiva ulkoasu ja postaukset on kirjoitettu hyvin sen takia pääsitte viikon lemppareihin!


TOISENA: Seuraavana viikon suosikki blogina on Alinan blogi  tästä blogiin ! Päätin myös ottaa Alinan blogin sen takia koska en halunut karsia sitä pois ja olen kumminkin lueskellut sitä aika paljon. Alina osaa kirjoittaa hyviä ja ytimekkäitä postauksia ja ei aihekkaan vaihdu kovin pahasti postauksien välillä.


Bannerista en voi itse sanoa mitään, koska se on minun käsialaani. Oma mielipide siitä on se että tuli siitä ihan kiva ja taitaa tuo Alina olla ihan tyytyväine, TOIVOTTAVASTI??


Alinankin blogissa poni "esittely" oli tosi kiva. Kerroit poneista hyvin ja ytimekkäästi. Kuvatkinon kivoja ja hauskoja ainakin ilmeiden suhteen!


Lorun kuvapostaus oli myös tosi kiva vaikka itse olin ne kuvat oikeastaan ottanut.


Sinun tekemät kysymys postaukset on ollut myös kivoja. Kerrot vastauksesi hyvin etkä ala tarinoimaan vastauksiin mitään muuta. Itselle aina käy niin. Perustelut saattaa aina venytä vähän suuriksi!!

Alinan blogi pääsi viikon suosikkeihin myös Joulukalenterin takia enkä oikeen tiennyt minkä näistä kolmesta valitsisn joten valitsin kaikki! Kirjoitat hyvän pituisia postauksia ja laitat aina sopivasti kuvvia.


KOLMAS: Kolmas viikon suosikki on Siirin blogi tästä blogiin ! Blogiasi on todella kiva aina lueskella ja katsoa. Kirjoitat postaukset hyvin ja tunget niihin aina sopivasti kuvia. Sinäkin osaat tehdä postaukset ytimekkäästi etkä reistaile paljoon aiheesta! Tästäkään bannerista en voi sanoa, nimittäin on myös omaa käsialaani. Omasta mielestä bannerista tuli ihan kiva ja banneri sopii tosi kivasti ulkoasuun!Siirin blogissa on myös kivat fontit ja niistä saa hyvin selvään! "Hali" sivukin on tehty todella hyvin!Erityisesti tämän viikon aikana olen pitänyt ? VS ? postauksesta! On kiva lukea sellaisia postauksia ja saada selville pitääkö enemmän siitä vai siitä! Tuo postaus on kirjoitettu myös todella hyvin ja siellä on sopivasti kuvia.Myös yhtenä lemppari postauksena on fakta postaus. Kirjoitit hyvin faktat ja niitä on sopivasti ei liikaa eikä myöskään liian vähän.

Siirin blogi on siis viimeinen viikon lempparini. Blogissa on hyvin kirjoitettuja postauksia ja kiva ulkoasu.

Seuraavana olisi kuukauden suosikki blogi näitä ei ole kuin yksi ja se oli aika itsestään selvyys minkä valitsen!

KUUKAUDEN BLOGI: Kuukauden blogi on Viivi Vanhasen blogi tästä blogiin! Viivin blogi valiutui kuukauden blogiksi, koska joulukuussa on tullut erikoisempia postauksia Joulukalenterin sijasta ja ne on ollut todella hyviä. Olen myös selaillut vanhoja postauksia tämän kuukauden aikana ja saanut niistä inspiraatiota omiin joulukalenterin luukkuihin!


Blogisi ulkoasu on aivan ihana ja banneri pikemmin täydellinen! Banneri on tehty tosi hienosti ja se kuvaa blogiasi todella hyvin. Tuo Ricon ratsastus kuva tulee tosi kivasti esille bannerista ja se on todella hyvä yksityiskohta. Blogin nimi on  todella kuvaava!


Pidän myös TODELLA paljon tuosta kohdasta missä on sivut. Se on hyvin yksinkertainen mutta hieno! Sivut on myös tehty todella hyvin ja niissä kerrot itsestäsi ja harrastuksestasi todella yksinkertaisesti ja ytimekkäästi! Olen lueskellut myös sivuja muutaman kerran tämän kuukauden aikana.


 Ricon elämän aakkoset oli kiva postaus ja se oli myös erillainen, kun kerrot aiheesta jonkun muun näköulmasta, kun omasta.


Ratsastus historia postauskin oli kiva. Vaikka vähän pitkä olikin. Kuvia oli kiva katso missä olit pieni. Kerroit myös hyvin miten ratsastuksen historia oikeasti meni! 


Ricon varuste postaus oli myös kiva ja hyvä. En nyt mitä muuta siitä oikeen sanoisin.Olen lueskellut myös todella paljon vanhoja postauksia ja erityisesti joulukalenterin luukkuja vuodelta 2013??? Niitä on ollut todella kiva lukea ja niistä olen saanut inspiraatiota. Huomaa myös niiltä ajoilta miten kirjoitus taito on muuttunut aika paljon.1

Viivin blogi pääsi erikoispostauksien, ihanan ulkoasun, vanhojenpostauksien  ja kaiken muun takia kuukauden blogiksi.


Vielä viimeisenä olisi vuoden blogi! Tähänkin valitsin vain yhden ja tämäkin oli itsestään selvyys!

VUODEN BLOGI: Vuoden blogi on Matildan blogi tästä blogiin! Matildan blogi pääsi vuoden blogiksi, koska olen oppinut blogista paljon ja olen lukenut myös Matildan blogia todella paljon. Blogissa on myös paljon erilaisia postauksia ja yleensä ne kaikki suuntautuu hevosiin.


Matildan blogissa on tosi kiva ulkoasu. Ja banneri on myös todella kuvaava. Kaikki nuo kuvat sopivat toisiinsa. Banneri on vähän erilaisempi kun muilla, joten pidän siitä. Banneri sopii myös todella hyvin taustoihin yms..


Sivutkin on tehty todella hyvin. Ponit on esitelty hyvin ja myös itsesi. Kirjoitat myös sivut hyvin ja ytimekkäästi.


Tunnisteet ovat myös olleet todella hyödylliset. Niistä pääsee mahdollisesti oikeaan postaukseen nopeammin eikä tarvitse selata kaikkia mahdollisia postauksia!


Kirjoitat tosi asiallista ja fakta tekstiä. Esimerkiksi tuo ylhäällä oleva postaus on oikeasti postaus minkä kautta voi miettiä hevosen ostoa/vuokraa. Tuo teksti on myös todella asiallista. Osaat kertoa hyvin miten asiat oikeasti on!Erikoisemmat postaukset on myös tosi kivoja. Esimerkiksi kysymyspostaus. Vastauksia on todella kiva lukea ja jos on useampia kysymyspostauksia ja niissä on samoja kysymyksiä on kiva kuulla miten mieli on muuttunut tai joku muu! Erikois postauksia olisi kiva nähdä jatkossa enemmän.


Kaikissa postauksissa on yleensä kuvia ja se piristää yleensä päivääni. Ne tuovat myös väriä postauksiin. Varsinkin hyvät kuvat ja värilliset mitä postauksissasi esiintyy.Vuoden katsaus on myös todella kiva postaus. On kiva nähdä vuosi tiivistettynä. Toivootavasti tänäkin vuonna tulisi sellainen.

Matildan blogi pääsi vuoden blogiksi, koska hieno ulkoasu ja banneri, faktapostaukset, erikoispostaukset, kuvat, tunnisteet ja kaikki muu. Olen oppinut myös blogistasi aika paljon ja lueskellut kaikenlaisia postauksia.

Tämä postaus on tässä toivottavasti pidit moi moi!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti