-->

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tammikuu 2017

Moi! Tänään vuorossa kuukausi postausta uudistetussa muodossa! Olen jollain tavalla todella innoissani tästä ja odotan innolla millaista palautetta saan teiltä lukijoilta. Tammikuusta vielä sen verran, että se on ollut kokonaisuudessaan aivan mahtava kuukausi, jospa helmikuusta tulee vielä tätäkin parempi?! :)

1-8.1.2017

Tammikuu ja vuosi 2017 alkoi ilotulituksia kuvaamalla. Tammikuun ensimmäisellä viikolla katsoin  Sykkeen neljännen kauden kokonaan ja paljon eri videoita. Olimme myös paljon kavereilla ja avasimme laskettelukautemme Myllymäessä lasketellen Roosan, Saran ja Alinan kanssa. Kävimme  Jennalla yötä ja meillä oli todella hauskaa. Vähitellen jouduin palaamaan arkeen, kun piti alkaa lukemaan historian kokeisiin. Viimeisenä päivänä lomaa kävimme pulkkamäessä, joka ei ollut mitenkään fiksua, koska pehvani on vieläkin siitä kipeänä. Ensimmäisellä viikolla talutimme myös Lorua ahkerasti ja säätkin suosivat vaikka ne olivat välillä -25 astetta! Viikon aikana julkaisin yhden postauksen ja näyttökerrat olivat tuolta viikolta 618!

1. Kuva kaupungin ilotulituksesta
2. Kuva kun kävimme laskettelemassa myllymäessä
3. Innostuin hetkellisesti piirtämisestä ja piirsin kirahvin
4. Vuoden ensimmäinen instagram kuvani @ainotervonen
9-15.1.2017

Vähitellen alkoi arki sujua, vaikka olisi ollut ihan kiva olla vielä lomalla. Jokatapauksessa minulla oli tammikuun toisella viikolla keittiö TET, joka oli ehkä viikon kamalin päivä ja, kun jouduin olemaan siellä kaverini sairastumisen vuoksi yksin. Meillä oli koulussa erittäin mukava liikunta tunti, koska olimme kaupunkisotaa hiukan muokatuin säännöin sykemittareilla. Viikon ratsastustunnilla meninkin Pokemonilla, josta kerroinkin yhdellä postauksella. Viikon aikana meillä oli myös musikaali harjoitukset, jotka sujuivat oikein hyvin! Viikon loppupuolella kävin Jennan kanssa Sofialla siellä katsoimme vähän Sykettä ja Pll:llää, sieltä tulimme bussilla meille ja meillä pelasimme monopolya. Viikon aikana julkaisin kaksi postausta ja näyttökerrat olivat 438!

1. Kuva, kun olin kirjoittamassa postausta
2. Kuva sipseistä joita söin perjantaina
3. Kuva siitä, kun olin kirjottamassa päivän tapahtumia ylös.
4. Kuva aamiaisestani
16-22.1.2017

Tammikuun kolmannella viikolla tapahtuikin paljon kaikkea. Viikolla leivoin mokkapaloja, ulkoilutin Lorua ja luin kotitalouden kokeeseen. Torstaina meillä oli musiikin tunnilla Sari Kaasinen ja illalla vielä ratsastustunti, jolloin meninkin Eetulla. Eetu oli tosi kiva. Kävimme iskän kanssa perjantaina ostamassa laskettelumonot, joita kävinkin testaamassa jo heti lauantain musikaali harjoitusten jälkeen. Laskettelemassa oli oikein kivaa upeassa säässä ja hyvän porukan kanssa! Viikon viimeisenä päivänä kävimme vielä luistelemassa ja ulkoiluttamassa Lorua Neean kanssa. Viikon aikana julkaisin yhden postauksen ja viikon näyttökerrat olivat 175!

1. Kuva lenkiltä Lorun kanssa
2. Kuva upeasta säästä torstailta
3. Kuva tallilta torstaina
4. Kuva lauantailta laskettelemasta

23-31.1.2017

Tammikuun viimeisellä viikolla tapahtuikin hurjasti kaikenlaista. Meillä oli kaksi ratsastustuntia tiistaina, jolloin menin Annilla ja torstaina jolloin menin Colibrilla. Viikolla oli myös musikaaliharjoitukset, joita ennen tein banaanilettuja, jotka olivat pahoja eikä niiden tekeminen onnistunut. Tein myös lettuja (ei banaanilettuja) perjantaina ennen kuin lähdimme mummille. Ne sentään onnistui jollain tavalla. Lauantai menikin sitten Sofian ja Jennan kanssa, kun kuvasimme kuvia äidinkielen työhön. Sunnuntaina olimme Neealla ja kävimme luistelemassa katsoimme myös elokuvan. Tammikuun viimeiset päivät eli maanantai ja tiistai menivät oikein hyvin aikalailla kouluhommien parissa. Loppu tammikuun näyttökerrat olivat 629 ja postauksia julkaisin kaksi.

1. Kuva tiistailta tallilta, kun olin hoitanut Annin
2. Kuva epäonnistuneista banaaniletuista
3. Kuvassa karkkeja joita söin sunnuntaina
4. Kuva luistelemasta sunnuntailta

Olisi kiva kuulla mitä piditte tällaisesta kuukausi postauksesta! Jättäkäähän siis kommenttia alas! Hyvää helmikuuta!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivasti toteutettu postaus, mä ainaki tykkäsin! :) Tuo sun tän vuoden eka instakuva on niin suloinen.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin tykkään siitä kuvasta tosi paljon!

   Poista
 2. Tosi kivasti toteutettu postaus, oli kiva lukea sun kuusta tällaisessa muodossa! :)
  Täytyy kyllä muuten mainita, että tiedän ton tunteen, sillä mäkin jouduin olemaan keittiö tetissä JA siivouksessa yksin, ja oli kieltämättä aika ärsyttävää, kun luokkalaiseni poika ei sitten viitsinyt ilmaantua paikalle ollenkaan, vaikka tet pakollinen onkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Just, varmasti yhtä ärsyttävää, kun miullakin. Siellä oli vähä yksinäistä!

   Poista
 3. Mahtava toteutusidea!❤ Ja muuten milloin sulle sopisi se yhteistyö? :)

  toverit.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tosi kivasti toteutettu! Tykkään kovasti tästä uudistuneesta versiosta :)❤

  VastaaPoista