-->

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Vauhdikasta menoa!

Moikka! Tänään ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa koira-aiheista postausta. Toivottavasti tykkäätte :)!

Kävin äitini ja Lorun kanssa montulla lauantai aamupäivästä. Tarkoituksena oli ihan vain juoksuttaa Lorua mäkiä ylös ja alas. Matka montulle meni hyvin Lorulla oli vain hirrrrveä kiire. Varmaan tiesi mihin oltiin menossa. Montulla päästettiin Loru irti ja siellä se sai juoksennella aluksi ihan vapaasti.
Aina välillä pyysimme, että Loru jäisi odottamaan mäen alapäähän ja äiti meni mäen yläpäähän ja kutsui Lorua sivulle. Loru odotti aina tosi hienosti, vaikka äitini ja Lorun välillä oli aika pitkäkin matka. Joskus Loru kyllä lähti topsuttelemaan mäkeä kohti malttamattomana.

Montulla olimme jonkin aikaa, mutta Lorulle alkoi tulla vähän kylmä ja sen tassut olivat ihan lumessa, joten päätimme lähteä kävelemään kotiin päin. Miunkin sormet olivat aikalailla jäätymispisteessä.Ennen lähtöä halusin ottaa vielä muutaman kuvan Lorun kanssa. Ne onnistuikin aika hyvin. Sitten laitoimme Lorulle remmin kaulaan ja lähdimme kävelemään kotiin päin.


Kertokaahan mitä piditte postauksesta ja minkälaista postausta mahdollisesti haluaisitte Lorun 2v syntymäpäivänä, joka onkin 9.3! Oisko se Lorun kertoma postaus vai ihan joku muu? Ideoita kommentteihin! Ens postaukseen!

12 kommenttia:

 1. Oi että, ihana Loru! Hankala muuten uskoa, että Loru täyttää jo kaksi vuotta, kuten oma Pörri-koiranikin... Vastahan se oli ihan pieni :33 Loru näyttää kyllä niin onnelliselta tuolla montulla juostessaan, hymy nousee huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Loru on kyllä ihana ja tuntui olevan kyllä myös iloinenkin montulla! Onnea Pörrille!

   Poista
 2. Aivan tosi ihana postaus, ja hyvä kuva teistä ♥

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kuva postaus! Voisit tehdä ainankin jonkun postauksen jossa kerrot Lorun oudoista tavoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä idea, saattaa mennä toteutukseen, kunhan löydän sille sopivan ajankohdan!

   Poista
 4. Ihana onnellinen Loru! <3 Kuvista näkyy kuinka se nauttii kirmaillessaan ympäri monttuja! :))
  toverit.blogspot.com

  PS^ Olen laittanut sulle s-postia joku aika sitte niistä yhteistyöpostausideoista ;)

  VastaaPoista