-->

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Helmikuu 2017

Moi! Tänään pääsen vihdoin ja viimein kirjoittamaan helmikuun postausta ja muutenkin pitkästä aikaa postausta! No mutta eipä tässä muuta, viimeisiä päiviä viedään hiihtolomasta ja sitten alkaa taas koulu. Mutta pidemmittä puheitta mennään olennaiseen eli helmikuun postauksen pariin!

1-5.02.2017

Helmikuu alkoi suht rennolla koulupäivällä, jonka jälkeen oli orkesteri. Torstaina meillä oli ratsastus ja tunnilla menin Eetulla. Poni oli tosi hyvä ja oikeastaan melkein kaikki sujui meidän osaltamme. Viikonloppu puoli meni Neean kanssa ollessa. Lauantaina kävimme laskettelemassa myllymäessä. Sen jälkeen innostuin tekemään lumityötkin ja sunnuntaina teimme piknikin Neealla niiden suihkutilaan. Viikon päätteeksi kävimme vielä luistelemassa.

1. Kuvasin Lorua heti helmikuun ensimmäisenä päivänä
2. Kuva torstailta, kun menin Eetulla
3. Lauantaina myllymäessä laskettelemassa
4. Sunnuntain piknikiltä. Herkut oli 6/5
6-12.02.2017

Viikko oli kokonaisuudessaan oikein mainio. Lenkitimme Lorua aika paljon. Tiistaina äidinkielen tunnilla meillä oli muistotilaisuus eräille liskoille. Keskiviikkona oli metku harjoitukset joissa olin osallisena. Ratsastustunnilla menin Pokemonilla. Tunti ei sujunut yhtään, tuntui vaan siltä, ettei mikään onnistu. Perjantaina kävimmekin sitten koulun kanssa laskettelemassa Tahkolla. Päivä oli kokonaisuudessaan tosi jees. Viikonloppuna olimme naapureidemme kanssa ja sunnuntaina kävimme hiihtämällä yhdessä saaressa. Siellä paistoimme makkaraa.

1. Kuva torstailta kun olimme menossa tallille
2. Kuva Tahkolta hississä
3. Lorun kanssa lenkillä lauantaina hyvässä pakkassäässä.
4. Karhusaaresta laavulta

13-19.02.2017

Viikkomme oli aika tapahtumarikas. Maanantaina meillä oli musikaaliharjoitukset joita ennen haimme pitsaa. Ystävänpäivänä koulussamme oli halipäivä. Silloin kävin myös naapurissamme. Sitten torstaina oli penkkarit. Samassa koulussa missä olen on lukio, eri rakennuksessa vain, joten saimme aika paljon karkkia. Menimme vielä kaupungille katsomaan penkkareita koulun jälkeen ja illalla oli ratsastustunti, jolloin menin Etydillä. Tunti meni hyvin, ponilla oli välillä hiukan liikaa virtaa, mutta oli koko ajan hallinnassa. Perjantaina oli sitten wanhat, joita olimme katsomassa. Niiden ansiosta pääsimme jo ajoissa koulusta. Koulun jälkeen kävin kaupungilla ja illalla menimme vielä Jennan kanssa laskettelemaan. Viikonloppuna olimme kavereidemme kanssa. Kävimme mm. jäätelöllä mäkkärissä ja lenkitimme Lorua ja rakensimme jopa vuoden ensimmäisen lumiukon.

1. Kuva maanantailta ennen musikaaliharjoituksia.
2. Torstaina ratsastustunnin jälkeen. Kuvan poni siis Etydi
3. Perjantaina katsoin UP:ta Jennan ja Alinan kanssa
4. Laskettelemassa perjantaina Jennan, Jeren ja Alinan kanssa
20-28.02.2017

Viikko alkoi hyvin inhottavasti, koska vatsaani sattui melkeinpä koko maanantain ajan. Onneksi se meni sitten ohi tiistaihin mennessä, koska halusin kumminkin olla mukana metkukonserteissa 1049 muun laulajan lisäksi. Konsertit menivät osaltani hyvin.  Torstaina meillä oli sitten ratsastustunti. Tunnilla menin Gerdalla ja poni oli ihan mukava. Perjantaina meillä alkoi loma. Alinan kummit ja niiden lapset kävivät meillä ja kävimme ostamassa irttareita. Lauantaina kävin äitini ja Lorun kanssa montulla, samana päivänä kävimme vielä pulkkamäessä. Seuraavan viikon kaksi päivää menivät hyvin. Kävimme uimassa, tein pannaria ja tiistaina kävimme laskettelemassa.

1. Onnistunut kuva Gerdan kanssa ennen ratsastusta
2. Perjantaina pelattiin Alinan kummien "lapsien" (molemmat yli 18) kanssa kunnon klassikkopeliä eli kaninloikkaa.
3. Lauantailta montulta
4. Myllymäen laskettelukeskuksessa oli laskiaisrieha, jonka päätti ilotulitukset
No tässä nyt tämä postaus. Toivottavasti tykkäsitte ja toivottavasti kerkeän joku päivä tulla uudelleen kirjoittelemaan teille! Heittäkäähän kommentiin mielipiteenne!

8 kommenttia:

 1. Aika erikoinen, mutta todella kiva tämmöinen postaus! En olekaan aiemmin törmännyt, mutt tykkäsin kyllä kovasti kun kokosit tavallaan kuukauden yhteen :)
  Sulla näyttikin olevan oikein mukava ja toiminnalla täytetty helmikuu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saara! Helmikuu oli kyllä tosiaan sitä mitä sanoitkin!

   Poista
 2. Tää oli ihana postaus, ja kivan erilainen! ❤

  kuviteltu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, hyvin kerrottu ja valittu kuvat! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vitsit, näitä sun kuukausipostauksia on niin kiva aina lukea ❤ Ihanat kuvat!

  VastaaPoista