-->

perjantai 23. kesäkuuta 2017

Uusia blogeja

Nyt viime aikoina olen eksynyt lueskelemaan monia minulle uusia blogeja. Osa niistä onkin olleet mieleeni todella paljon ja olen, jopa painanut näiden blogien sivupalkista "lukijat" nappia. Näitä muutamia blogeja olen jäänyt seurailemaan aktiivisesti ja muutama niistä onkin noussut yksiksi suosikki blogeistani. Ajattelin, että voisin näyttää teille muutaman näistä uusista blogeista, joita olen alkanut seurailemaan. Lisänä pieni esittely ja mielipide. Jospa sieltä löytyisi teidänkin lukulistoillenne jotain uutta luettavaa! Nyt siis tuota pikaa blogien pariin!



"Porkkanan voimalla on 17-vuotiaan ponitytön blogi, jonka päätähtinä seikkailevat säpäkkä WPB-ponitamma Sara, nuori ratsun alkeita opetteleva suomenhevosruuna Peetu ja pörröinen islantilaishurmuri Disa. Omaan pieneen maalaistalliin mahtuvat myös kaksi aasia, Daisy ja Lucia sekä tallipaikalla oleva Likka-poni.

Hevosharrastelua moneen makuun: tavallista talliarkea, puskailua, valmentautumista ja kilpailuja, nuoren hevosen kehittymistä ja kasvua, väliin ehkä vähän aasijuttuja, päivittäisiä hevostenomistajan murheita, tavoitteita ja pohdintoja. Tervetuloa!"

Porkkanan voimalla -blogi on ihanan aktiivinen ja hyvin toteutettu blogi. Johon tulee postauksia  tasaiseen tahtiin, joka onkin mielestäni oikein hyvä ja sopiva. Postaukset sisällyttävät sopivan määrän todella hyviä ja hienosti otettuja taiteellisia kuvia. Nämä kuvat kruunaavat koko blogin! Ja vielä postauksista, ne ovat todella erilaisia, eikä koskaan tiedä mitä seuraava postaus tuo tullessaan, joka on mielestäni todella positiivinen puoli tästä blogista. Tosin yleisesti postaukset liittyvät hevosiin. Hyvien postauksien lisäksi ulkoasu on oikein kiva, rento, hieno ja kesäinen. Koko ulkoasun värit sopiivat toisiinsa todella kivasti ja muutenkin tämä ulkoasu on toteutettu kivalla, mutta yksinkertaisella tavalla + tykkään tuosta kaunosta todella paljon! Blogia vielä vähän tarkemmin selaillessani löysin vain yhden sivun, jossa oli kunnollista tekstiä. Eli muihinkin sivuihin voisi lisätä jotain tekstin tynkää.



"Trust is about us -blogissa pääsee mukaan Rauhalahden ratsastuskoulun jengiin! Blogin pääosaa esittävät 20-vuotias Siiri sekä pien 14-vuotias ruotsalainen puoliveriruuna Pirelli "Pilleri". Pillerin kanssa voi tehdä mitä vain, ja blogi onkin saanut nimensä juuri siitä- luottamuksesta, rohkeudesta, halusta yrittää ja uhrautua toisen puolesta. Pilleri on enemmän kuin hevonen, ja siitä tässä blogissa on kyse.

Treenaamme ja mahdollisuuksien mukaan myös kisaamme esteillä 80cm tasolla sekä kouluratsastuksessa helppo B-tasolla. Tehdään kuitenkin paljon muuta mukavaa kuin nuttura tiukalla vääntämistä, me maastoillaan, mennään ilman satulaa ja hurjastellaan maasto- ja muilla erikoisesteillä! Pillerin kanssa on aina niin ihana kokeilla uutta ja meillä onkin tälle kesällä läjä tavoitteita toteutettavana- tervetuloa mukaan matkaan!"

Blogissa on kerrassaan ihana ulkoasu! Se on erilainen, mutta silti todella hieno, omanlaatuinen ja blogia kuvaava. Kokonaisuudessaan ulkoasu on siisti ja huolella tehty sekä sieltä löytyy kaikki olennainen ja hiukan ylimääräinen, mutta hyvin blogiin soveltuva informaatio. Tykkään erityisen paljon blogin postauksista. Niitä tulee suht sopivissa määrin ja niitä on todella kiva lukea, koska ne ovat niin yksityiskohtaisesti kuvattuja. Teksti on sujuvaa ja sitä on yleisesti todella paljon. Postauksiin suuren plussan tuo isot ja laadukkaat kuvat sekä videot, erityisesti videot, jotka ovat ääniraidallisia. Sivut ovat oikein hyvät ja täyteläiset, sieltä löytyi oikein runsas tietopaketti! Blogi siis todella siisti, ehjä, aktiivinen kokonaisuus, joka sisältää laadukasta tekstiä sekä kuva- ja videomateriaalia!

"Tervetuloa Pronssijouhi -blogiin! Tässä blogissa pääset seuraamaan minun, 17-vuotiaan lukiolaisen elämää ensimmäisen oman hevoseni, 7-vuotiaan ratsutamma Myffin kanssa. Meillä on yhteistä matkaa takana reilu kaksi vuotta, ja matkan varrelle on mahtunut niin iloja kuin suruja. Tämä blogi on ollut pystyssä alkumetreiltä lähtien, eli täältä löytyy tarinoita koko matkan varrelta, ja uusia tulee joka viikko."


Blogista tehty siisti kokonaisuus bloggerin uudelle mallille, joka toimii tässä blogissa oikein hyvin, koska blogin valkoista taustaa kuvittaa todella hyvät ja laadukkaat kuvat bannerissa niin kuin postauksissakin. Blogissa olevat postaukset ovat hyvän pituisia ja hyvin kirjoitettuja kokonaisuuksia, jotka sisältävät tasapainossa kuvia sekä tekstiä. Blogissa sivut olivat hyvät. Tekstiä löytyi joka sivulta mukavasti, mutta ehkä sitä voisi vielä vähän lisätä enemmän ainakin joihinkin kohtiin. Kokonaisuudessaan ulkoasu on kiva, vaikka onkin aika valkoinen ja yksinkertainen, mutta ymmärtääkseni tuohon malliin ei pysty tekemään erikoisempia muutoksia. Sivupalkista löytyi kaikki olennainen, mutta ehkä lisäilisin sinne vielä jotain, jotta siitä tulisi vielä täydemmän ja "värikkäämmän" oloinen. Blogi kerrassaan oikein kiva ja kokonaisuus on hyvä!



"Blogini kertoo minun ja vuokrahevoseni Platiniumin taipaleesta yhdessä. Rennonhenkiset treenimme koostuvat lähinnä epämääräisestä kentällä pyörimisestä ja vauhdikkaista maastolenkeistä. Joskus kalenteriin sattuu myös juoksutus- ja maastakäsittelypäiviä.
Blogissani esiintyy myös muita Uutelan tallilla asustavia hevosia."

Blogi on hyvin toteutettu sekä ylläpidetty. Postauksia tulee hyvin reippaaseen tahtiin ja mielestäni se on vain pelkkää plussaa. Tiivis tahti tuo lisää lukijoita. Postauksissa paljon kuvia, jotka ovat laadultaan todella hyviä, mutta tekstiä voisi olla hiukan enemmän minun makuuni. Sivuja selatessani tekstiä oli kivasti, mutta aika monessa kohdassa teksti meni epämääräisesti kuvan viereen, joka hankaloittaa todella paljon sen lukemista. Tykkään itse todella paljon blogin ulkoasusta. Vaalean sininen sopii mainiosti tähän blogiin ja siitä tulee jotenkin keväinen olo. Ulkoasu on siis omanlaatuinen sekä hieno. Erityisesti tuo "revitty" osuus bannerista on suosikki kohtani! Sivupalkista löytyy kaikki olellinen ja se on vain plussaa! Tosi kiva blogi kokonaisuudessaan!



Minun kirjoittama eikä blogista lainattu: KANE-blogia kirjoittelee 19-vuotias naisenalku Kanerva Neuvonen. Blogi on lifestyle painotteinen ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä siellä on erilaisista lemppareista kuulumisiin ja meikkaukseen.

Blogi on oikein mukava ja aika lailla massan mukana kulkeva lifestyle-blogi, joka sisältää todella reippaan postaustahdin ja se on vain pelkkää plussaa! Ulkoasu on ihan kiva, omaan makuun ehkä hiukan valkoinen, mutta se ei erityisemmin haittaa, sillä blogia värittää isot ja hyvät sekä hyvälaatuiset kuvat. Kuvia on sopivasti aina jokaisessa postauksessa ja mielestäni on kiva, kun niihin panostetaan, tai ainakin se näyttää siltä näin ruudun takaa! Blogia tarkemmin tutkiskellessani en löytänyt mistään esittelysivuja, joita olisi ehkä kaivannut. Joka tapauksessa blogi on oikein mainio ja yksi suosikki lifestyle blogeistani!

Ehkä tässä oli tälle päivälle ihan riittävästi tekstiä, jospa ensi kerralla oltaisiin sitten heppajuttujen parissa. Saa nyt nähdä. Toivottavasti tämä blogiaiheinen postaus miellytti, olisi kiva kuulla mitä piditte tästä ja löytyikö lukulistalle jotain uutta luettavaa? Ainiin ja ennen kuin unohdan, ajattelin toivottaa teille oikein leppoisaa juhannusta!

17 kommenttia:

  1. Oi vitsi, tosi kiva että mun blogi löysi tiensä sun lukulistalle! Tosi kivoja kommentteja, kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on niin kiva blogi, että todellakin se joutui lukulistalleni! Kiitos siulle!

      Poista
  2. Kiva, että tykkäsit mun blogista! Tuo tekstin kuvien viereen meneminen on kyllä minun ikuinen ongelma. Koitin nyt kuitenkin korjata sitä kaventamalla tekstiosuutta hieman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kyllä kiva blogi! Ja juu, tuo teksti kuvien viereen taitaa olla ihan yleistä, tosin minä en ole koskaan joutunut taistelemaan sen kanssa, mutta sitäkin enemmän on tultu taisteltua fontin koon ja joskus myös fontinkin kanssa!

      Poista
  3. Niin kivoja blogeja tässä, en lainkaan ihmettele miten nää on päätynyt sun lukumistalle! :)
    Kommentoit myös hyvin ❤🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lyydia! Tosiaan tosi Kivoja blogeja kyllä kaikki ja sen takia eksyneet lukulistalleni! :)

      Poista
  4. Tää oli kiva! Itse tykästyin tähän "Pronssijouhi" todella kivasti päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Alina! Pronssijouhi- blogi on kyllä kiva blogi! :)

      Poista
  5. Oi kiitos paljon, ihana kuulla! :) Joo, mulla noista esittelyteksteistä on tulossa jossain vaiheessa kunnolliset, mutta ne ovat edelleen vaiheessa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Kiva, että teet ne esittelytekstit niin sitten sieltäkin löytyy tietoa!

      Poista
  6. Oivoi, kiitos ihan hurjasti maininnasta ja superkauniista sanoista <3 Olen ihan sanaton, apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Kiva kuulla, että ihan sanattomaksi veti!

      Poista
  7. Äläs nyt... Ne kuvat on tosi upeita, eli ei todellakaan kannata olla itsekriittinen niiden suhteen! Mutta kiitos kommentista!

    VastaaPoista