-->

tiistai 1. elokuuta 2017

Heinäkuu 2017

Minusta on jotenkin todella vaikea käsittää mihin nämä kuukaudet oikein menevät. Heinäkuu, se tuli ja meni nopeasti, enkä koskaan olisi voinut edes kuvitellakaan sen menevän noinkin nopeasti. Se olisi voinut kestää hiukan kauemmin, sillä elokuun alkaessa tuntuu vain siltä, että kohta ne ihanat koulukirjat kököttävät edessäni ja samalla pyörii ajatus siitä, etten kerkeä tekemään muuta, kun vain pakollisia koulusta saatuja töitä ja hommia. Nyt voidaankin toivoa vain parasta, ettei koulu veisi niin paljoa vapaa-ajastani, mitä se esimerkiksi viime vuonna vei. Noh, koulun alkuun on vielä täällä meillä yhdeksän päivää, joten laitetaan ajatukset johonkin ihan muuhun! Tänään tosiaan kuukausipostauksen parissa, joka käsittelee minun heinäkuutani!

Kuukauden katsotuin postaus:

Kuukauden katsotuimmaksi postaukseksi nousi postaus, jossa jaoin minun vinkkejäni bloggaajille, ja erityisesti aloitteleville sellaisille. Postauksen näyttökerrat olivat huimat 215 ja niillä näyttökerroilla se nousikin yhdeksi katsotuimmista postauksistani. Kiitos kaikille niille, jotka kävitte lukemassa sen postauksen ja kiitos erityisesti niille, jotka jaksoivat kommentoida siihen, jotain niin ihanaa ja positiivista! Jos tämä postaus on mennyt sinulta ohi, voit käydä lukaisemassa sen täältä!Tässä alla vielä kuukauden katsotuimmat postaukset, niiden näyttökerrat ja kommentit! Tosin en ole vielä kerennyt vastaamaan alimmaisen postauksen kommentteihin, joten niitä on todellisuudessa tuplasti enemmän.


Kuukauden näyttökerrat:

Heinäkuussa näyttökertoja tuli hiukan vähemmän, kun kesäkuussa, mutta olen silti tyytyväinen heinäkuun näyttökertoihin, jotka nousivat lukemiin 2209! Tosin olin hiukan aktiivisempi kesäkuussa, joten sekin saattoi vaikuttaa asiaan.Kuukauden kommentti ja kommentoijat:

Kommenttien määrä heinäkuussa oli oikein mukava, ja olen ehkäpä hiukan yllättynytkin, miten paljon niitä tulikaan. Paljon erilaisia kommentoijia, vanhoja "tuttuja" ja myös uusia, jotka ovat löytäneet blogini ja käynyt jättämässä kommentin perässään! Suuret kiitokset kaikille teille kommentoijille!

Heinäkuussa eniten kommentoi Lyydia ja Essi, jotka jättivät blogiin yhteensä seitsemän kommenttia ja kolmantena listoille ylsi Pihla viidellä kommentilla. Erityiskiitos teille ahkerasta kommentoinnista! Teidän kommentteja on aina niin mukava lueskella!

Kuukauden kommentin valinta olikin yllättävän helppo, vaikka todella moni blogiini kirjoitettu kommentti olisi voinut päästä tähän, mutta tällä kertaa kuukauden kommentin kirjoittaja titteli menee Aamulle, joka kommentoi sellaisen kommentin, että se sai minut varsin hyvälle mielelle. Kiitos paljon Aamu ihanasta kommentista. Nämä tuollaiset kommentit ovat aina ihania luettavia, olkoot päivä sitten sateinen tai todella aurinkoinen! Haluan vielä kiittää kaikkia, jotka olette jaksaneet kommentoida ihania ja piristäviä kommentteja!Kuukauden tykätyin instagramkuva:

Oletin, että heinäkuussa instagramiin postailu jäisi hyvin vähäiseksi, mutta toisin kävi. Kuvia tuli yhteensä instagramiin @elaimetsydamessa kahdeksantoista, joista suurimman määrän tykkäyksiä sai kuva, jossa mainitsin leiristämme. Siihen kertyi tykkäyksiä 83, eli ihan mukava määrä!


Kuukauden ratsu:

Sanon varmaan kymmenettä kertaa, että Kiviojalla oli kesätauko heinäkuussa, joten siellä en ratsastellut koko kuukauden aikana kertaakaan. Sen sijasta kävimmekin toisella tallilla aina maastoilemassa kahdella suomenhevosella, Telmalla, jolla menin useamman kerran ja Napilla, jonka selkään kapusin vain kerran. Näiden lisäksi kävimme kaverimme kanssa tallilla ratsastamassa kahdella shetlanninponilla. Jos ja, kun näistä ratsuista joku pitää valita, niin sanoisin, että Telma pomminvarma maastopolle on kyllä heinäkuun ratsu. 


Kuukauden mieleenjäneimmät tapahtumat:

Heti alkukuusta suuntasimme Alinan kanssa kaverimme mökille Taavettiin, jossa viihdyimme kolme yötä. Suurimmaksi osaksi siellä uimme, olimme paljussa, söimme, makasimme sängyssä ja veneilimme, unohtamatta vaahtokarkkien paistamista! Heinäkuussa vietimme jonkin verran aikaa tallilla ja kavereidemme kanssa. Telttailua harrastimme Alinan kanssa noin kolme viikkoa putkeen, tosin siinä välissä minä kävin viettämässä kaksi yötä hotellissa, kun menin kaverini Jennan kanssa Tikkurila festivaaleihin. Se tapahtuma oli kyllä yksi kesän kohokohdista, meillä oli hauskaa, kuuntelimme hyvää musiikkia ja reissun aikana kävimme Ikeassa, kaupoilla ja ajeltiin kaiken maailman kulkupeleillä pitkin päivää. Heinäkuussa kävimme myös kummillani Mäntyharjulla, siellä nautimme letuista ja rohkenin itsekkin paistamaan niitä! Eipä oikeastaa heinäkuussa tapahtunutkaan, mitään muuta maata mullistavaa.
Eipä tässä taida nyt tälle illalle olla muuta tarinoitavaa. Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! Huomenna olisi tarkoitus olla hiukan erikoisemman postauksen parissa!

10 kommenttia:

 1. Vau. Tosi siististi kirjoitettu postaus! Ilmeisesti siulla oli ihana heinäkuu. Kiva myös kuulla ettei heinäkuukaan ollut aivan hevoseton kuukausi! Siun postauksia lukiessa voisi kyllä viettää vaikka koko päivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri! Heinäkuu oli kyllä aika jees, vaikka suurimmaksi osaksi vietin sen kotioloissa. Ihana kuulla tällaista kommenttia!

   Poista
 2. Ihanasti kirjoitettu postaus taas kerran, tää sai fiiliksen nousemaan selkeästi ylöspäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Matzu! Mukava kuulla, että fiilikset nousivat tämän postauksen myötä ylöspäin!

   Poista
 3. Mulla vähän sama "pelko" että kunnkoulut alkaa jää bloggaaminen taas vähäiselle... toivottavasti löytyy tänä vuona hyvä keskitie bloggaamiselle ja koulun käynnille! Mutta ihanasti kirjoitettu postaus💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vähän samaa tässä pelkään itsekkin ja vielä, kun olen sellaista tyyppiä, että kaikki pitää tehdä huolella, niin kouluun menee pakosti hirvittävän paljon aikaa, ehkä, jopa liikaakin. Toivottavasti blogille jäisi edes hitusen verran aikaa, aina viikoittain.

   Poista
 4. Itsellä oli blogi yhden kuukauden hiljaa kun en ehtinyt juuri yhtään kirjoitella. hyvin kirjoittettu posaus ja ulkoasu on myös kovin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan, onneksi se oli vain sen yhden kuukauden, eikä sen enempää! Tosi kiva kuulla, että pidät postauksesta ja ulkoasustani!

   Poista
 5. Ihania nämä kuvat tässä postauksessa! Mukavasti kirjoitettu postaus, eikä yhtään pitkäveteinen, kuten jotkut kuukauden suosikit -postaukset tuuppaa aina olemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Itsekkin pidän erityisesti noista kolmesta viimeisestä kuvasta, jotka ovat postauksen lopussa. Kiva, ettei postaus ollut yhtään pitkästyttävä. Kiitos vielä kommentista!

   Poista