-->

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Muutama tippuminen ja paljon epäonnistumisia!

Tänään on viimeinen pakollinen postauspäivä, mutta suunnitelmiin tuli muutos, joten postauksia saattaa tulla vielä useampina päivinä putkeen, tai ainakin suht aktiivisesti. Tänään ajattelin lisätä tänne blogiin vanhoja ratsastuskuvia, joissa näkyy jollain tapaa epäonnistuminen, joten toivottavasti viihdytte niiden parissa!

1. Ei se tippuninen tapahtunut, kun vain toisen kerran jo tämän tunnin aikana, ja vieläpä samalla tavalla, samalle esteelle.

2. Ninni päätti olla hurja ja vetäistä pikkuAinon maistelemaan kentän pöllyävää hiekkaa!

3. Edessä oli hurjan iso, leveä ja "korkea" este, niin pitihäm Celesten koittaa kieltää siihen.

4. Eipä tässä mitään muuta, kun pehvaan sattuu, sillä tulin suoraan pehvalleni. Kiitos vaan tästä Jason!

5. Voihan pieni este olla pienen ponin silmissä todella iso este. En tippunut, vaikka lähellä se olikin!

6. Oli ehkä liikaa haastetta, pieni tyttö, pienet jalat, kapea este ja haasteellinen kohta. Kyllähän me tästä lopulta selvittiin, vaikkei aluksi meinannut onnistua millään.


7. Gerda, se on vain tukki, joka olisi tarkoitus ylittää, eikä haistella.

8. En muista tipuinko vai enkö, mutta ainakin yritys oli kova, olla tippumatta.

9. Nyt Celeste tottele minua! En enää pitkää aijo taistella tästä, mennänkö me esteen yli, vai ollaanko menettä. 

10. Fiona älä suutu minulle, kun vähän pompin tuolla selässä.

11. Eetu pieni, minä päätän minne mennään. Me mennään sinne, minne minä haluan!

12. Enni, voisitko ystävällisesti lopettaa pään heiluttamisen, niin tämä ratsastus olisi minulle ja sinulle paljon helpompaa!

13. Päästiinhän me Colibrin kanssa sen esteen yli, tosin ilmavaroilla ja sellaisella hypyllä, johon minä en päässyt laisinkaan mukaan!

Siinä kaikki kuvat tältä erää! Toivottavasti lähipäivinä päästäisiin taas leiripostauksien pariin! Ens postaukseen!12 kommenttia:

 1. Näihin olis ollu hauska jotku kiva kuvatekstit, mutta olihan tää kiva postaus näinkin! Sullehan onkin kertyny näitä kuvia useampia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Tämän postauksen kanssa tuli vähän kiire, enkä enää niitä jaksanut alkaa kirjoittamaan, joten jätin ne vasta aamulle, mutta toivottavasti se ei haitannut?

   Poista
 2. Kuvatekstit olisi ollut kiva lisä, mutta menihän se näinkin. Itse en tuuppaa ikinä saamaan kuvia mistään epäonnistumisista, mutta sulla näitä on paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisessä vastauksessa sanoinkin, että tämän postauksen kanssa tuli aika kova kiire, joten kaikki kuvatekstit jäivät aamulle kirjoitettavaksi. Mutta kiitos paljon Essi kommentistasi! Toivottavasti saat vielä jonakin päivänä kuvia epäonnistumistasi.

   Poista
 3. Haha, hauskoja kuvia! Erityisesti tuo 4 kuva on hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Alina! Tuo neljäs kuva on kyllä hauska kuva, itse tykkään myös siitä!

   Poista
 4. Tosi hyvä ja hauska postaus!

  VastaaPoista
 5. Olipa hauskasti muotoiltu kuvatekstit!

  ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tämäpä oli tosi hauskasti toteutettu postaus, ehkä vähän enemmän jotain selittelyä siitä mitä kuvassa tapahtuu, mutta kyllähän tuo noinkin toimii! :)
  Mutta oot kyllä saanut paljonkin näitä epäonnistumiskuvia, itselläni ei kyllä taida olla kuin ihan vain joku yks ehkä... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Lyydia! Ja tuo on ihan totta, että kuviin olisi voinut selittää sen tapahtumista, mutta sanoisinko, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten jätin turhat selittelyt pois! Mutta, kyllä näitä kuvia on tullut aina enemmän ja vähemmän näistä epäonnistumisista. Toivottavasti siekin saat joskus kuvia epäonnistumisista!

   Poista