-->

perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 1: Joulukuun haastelista


Nyt virallisesti voidaan sanoa, että joulun odotus on lähtenyt käyntiin ja seuraavien kahdenkymmenenneneljän päivän aikana pääsette lukemaan päivittäin postauksia täältä blogista joulukalenterin merkeissä. Tällä hetkellä tavoitteet ovat korkealla kalenterin suhteen, mutta toivotaan parasta, että kaikki postaukset tulee ajallaan ulos ilman ongelmia. Mukavaa joulun odotusta teille kaikille ja hyvää alkanutta joulukuuta sekä tervetuloa seuraamaan Eläimet sydämessä -blogin joulukalenteria vuosimallia 2017!

Joulukuun ja itse joulukalenterin ajattelin startata pienellä haaste/tehtävälistalla, joka sisältää siis tehtäviä, joita minun olisi tarkoitus mahdollisuuksien mukaan suorittaa nyt alkavan joulukuun aikana. Aikaa tehtävien suorittamiseen on siis joulukuu ja joulukuun päätyttyä tai heti tammikuun alussa olisi tarkoitus tulla postaus, jossa käydään läpi, mitä näistä tehtävistä oikein sain suoritettua. Ja postauksen loppuun on linkattu muutama blogi, jotka haastan tekemään samanlaisen tehtävälistan, tosin haluamillaan tehtävillä eli muistakaahan lukea postaus loppuun saakka! 

Kirjoita blogiin yhteensä 24 joulukalenterin luukkua: Tarkoituksena olisi kirjoittaa joulukuun ajan jouluaattoon asti jokaisena päivänä postaus, joihin on panostettu ja käytetty aikaa, eikä niitä ole tehty hutaisemalla.


Koristele huone jouluiseksi: Se meinaisi siis sitä, että joulukuun aikana pitäisi siivota sekä koristella huonettani jouluiseksi ja yrittää pitää myös se huone jouluisena sekä mahdollisimman siistinä.

Kuuntele joululauluja: Joululauluja pitää tietenkin kuunnella sekä soittaa pianolla, mutta tämän tehtävän voisin, vaikkapa suorittaa silloin, kun siivoan ja koristelen huonettani tai, vaikka silloin jos meinaan leipoa joulupipareita.

Tee piparkakkutalo: Hiukan haasteita ja hermoja raastavaa puuhaa, mutta pakkohan se on koittaa tehdä piparkakkutalo tänäkin vuonna. Tosin sen onnistuminen on toinen juttu, mutta yrittäminen on tärkeintä!

Lähetä tai anna kavereille joulukortteja: Olisi kiva tehdä itse joulukortit kavereille ja lähettää postissa tai sitten antaa naamatusten joulunalla joululahjojen kanssa. 


Tehdä joululahja ostoksia: Jo perinteeksi muodostuneet joululahja ostelut voisin toteuttaa tänäkin vuonna yksin tai kavereiden kanssa. Saa nähdä, että milloinka moinen tapahtuu.

Joululahjojen paketointi: Tykkään niin kovasti paketoida joululahjoja, joten kaikki ostamani paketit tulevat varmasti minun itse paketoimiin paketteihin, ellei ostopaikalta tule valmista pakettia.

Jouluisien videoiden ja postauksien katsominen ja lukeminen: Varmasti päivittäin tulee luettua ja katsottua kaikennäköisiä jouluisia juttuja. Erityisesti odotan bloggaajien ja vloggaajien joulukalentereita.

Syö paljon suklaata: Kukapa ei suklaata söisi jouluna, mutta se onkin toinen, juttu, että paljonko sitä tulee oikein syötyä. Toivotaan, ettei ainakaan liikaa.


Polta kynttilöitä: Jos tänä vuonna saisin kynttilät huoneeseeni ja uskaltaisin polttaa niitä täällä, sillä riskillä, että talomme saattaisi olla tulessa hetken kynttilöiden palamisen jälkeen.

Käy ottamassa jouluisia/talvisia kuvia: Olkoot se sitten Lorun kanssa tai pelkästään Lorusta tai sitten ihan vain muuten vaan kuvia, mutta kuvia kumminkin. Saa nähdä tuleeko tämä toteutumaan.

Käy pulkkamäessä: Tämä tehtävä on vain sillä ehdolla, että jos sää sallii, niin sitten voisin käydä koittamassa yksin tai kavereideni kanssa pulkkamäen laskua, joka onkin lopulta aika hauskaa puuhaa.


Tähän tehtävien päätteeksi ajattelin linkata muutaman blogin, jotka haastan tekemään tämän samaisen tehtävälistan. Tehtävät voivat olla omavalintaisia, mutta saa toki myös tehdä näilläkin tehtävillä. Tätä postausta haastan tekemään Cirppailua, Tuhatta & Sataa ja Koukussa viiteen askellajiin -blogit. Te haastetut bloggaajat saatte myös haastaa omassa postauksessanne muutaman bloggaajan tekemään tämän listan, mutta ei ole pakko, eikä myöskään tämän koko tehtävälistan tekeminen ole pakollista. Eli tehkää oman mielenne mukaan!

Toivottavasti piditte joulukaleterin ensimmäisestä luukusta. Huomenna taas uuden luukun ja uusien juttujen parissa! Kertokaahan kommenteissa myös, että mitä te piditte!

PS. Huomasitte varmaan, että blogi sai ylleen uudenlaista ilmettä, kiitos siitä Emmalle! Kertokaahan kommenteissa, mitä oikein pidätte tästä. Mielestäni tämä on oikein kivaa vaihtelua edellisille ulkoasuilleni!

12 kommenttia:

 1. Hyvää joulunodotusta sinulle Aino! Olipa kiva postausidea, olisi kiva tehdä itsekin! Odottelen sitten jos joku minut haastaisi :) Odotan innolla seuraavia luukkuja!

  ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevi! Toivottavasti tulet saamaan vielä jotakin kautta tämän haasteen, jotta pääsisit toteuttamaan tämän!

   Poista
 2. Kiva postaus, jossa oli todella mukavasti kerrottu kaikista tehtävistä. En ole ennen kuullutkaan tällaisesta joulukuun tavoitelistasta, hauska idea!

  Taidan kyllä ottaa osaa haasteeseesi ainakin parilla tehtävällä. Kiitos haasteesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida! Tämmöisiä haastelistoja ei kyllä erityisemmin ole blogimaailmassa näkynyt, paitsi tietysti kesän ämpärilistoja, mutta sanoisinko, että ne ivat asia erikseen!

   Poista
 3. Kiva postaus ja tosi kivoja ideoita! Itseäni jäi häiritsemään kun tuossa kuvassa lukee joulukalentri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Omaa huolimaattomuuttani ja jäänyt tuo kirjoitusvirhe, mutta siihen on tulossa muutos seuraaviin luukkuihin!

   Poista
 4. Olipas kiva ja hyvin toteutettu postaus, en ollut tällaista ennen nähnytkään :)! Ja upea tämä uusi ulkoasu, tosi hieno!
  Oma blogini joulukalenteri on kokenut kovan kolauksen, ja alan olla sitä mieltä että joulukalenterin sijaan blogissa nähdään vain muutamia erikoispostauksia joulun odotuksen kunniaksi, mutta propsit kyllä kaikille teille, jotka olette kalenterin kasaan saaneet- on se hirmuinen homma, kiitos kun teet tämän meille lukijoille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri! Kiva kuulla, jos ulkoasu miellyttää silmääsi. Ja ei tämä joulukalenterin teko tule varmasti olemaan miullekkaan helppoa, mutta ainakin olisi tarkoitus yrittää parhaansa!

   Poista
 5. Todella kiva postaus, ihanaa että sä teet joulukalenterin blogiisi! Ja kiitos haasteesta, otan sen ilomielin vastaan. Voisin toteuttaa sen blogin lisäksi myös jollain tavalla hevosinstani joulukalenterina, katsotaan! Odootan innolla tulevial luukkuja!

  ps. ihana tää sun uus ulkoasu ♥

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! Kiva jos meinaat toteuttaa tämän haastelistan blogissa ja ehkäpä instassakin! Mukava kuulla, että tykkäät tästä uudesta ulkoasusta.

   Poista
 6. Hyvä postaus! Ja kiitos haastesta, toteutan lähipäivinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Alina! Mukavaa, että tämä haaste pääsee toteutukseen!

   Poista