-->

perjantai 22. kesäkuuta 2018

Luvassa unelmien hevoskesä!

Kahden alkavan kuukauden aikana täällä blogissani sisältö tulee varmasti poikkeamaan siitä perinteisestä tuntipostailusta sekä muusta hölöttelystä. Luvassa on ainakin omasta mielestäni, jotain hyvin paljon ikimuistoisempaa (ainakin omalla kohdallani) ja paljon erilaista materiaalia.

Kiviojalla on heinäkuussa kesälomaa ratsastustunneista. Pääsemme kuitenkin Alinan kanssa ratsastamaan Kiviojan kesätauosta huolimatta, sillä saamme viettää koko heinäkuun sekä myöskin elokuun yhdessä erään ponikaverin kanssa! Tämä ponikaveri on varmasti teille kaikille blogini lukijoille tuttu ja joku ehkä saattaa arvatakkin kuka se mahtaakaan olla...

Tosiaan saamme heinäkuun sekä elokuun ajaksi vuokraponin ja se poni on lempiponini, dartmoorinponitamma Gerda! Gerda onkin esiintynyt viime aikoina täällä blogissani vähän enemmän, joten aktiivisimmille lukijoilleni Gerda on tullut jo tutuksi. Jos poni on kuitenkin vieraampi, niin tästä postauksesta saa aika mukavasti tietoa ponista sekä tietysti ylhäältä löytyvistä sivuista. 

Kesälle on luvassa paljon suunnitelmia ja uskonkin, että tulevasta kesästä on tulossa ikimuistoisin kesä pitkään aikaan, ainakin hevostelujen osalta. Yritän päivitellä mahdollisimman usein tänne kuulumisia meidän puuhailuista. Blogia aktiivisempi somekanava on kuitekin Instagram, josta löytyy päivityksiä enemmän ja vähemmän ponien kanssa touhuiluista. Jos jollekin on vielä epäselvää, niin minut löytää Instagramista tällä blogin nimellä eli @elaimetsydamessa. Tervetuloa seurailemaan!

Gerda, vuokraponina
 heinä- ja elokuussa 2018


14 kommenttia:

 1. vielä kerran onnea, unelmien kesä taitaa odottaa täällä myös meitä, ainakin näin hyvässä seurassa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Unelmien kesä taitaa tulla meille molemmille, en malta odottaa!

   Poista
 2. Onnea että saat Gerdan vuokraponiksi!

  VastaaPoista
 3. Onnea vuokraponista ja toivottavasti kesästä tulee ikimuistoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Siiri ja voin kuvitella, että kesä tulee olemaan täynnä ikimuistoisia hetkiä ja asioita!

   Poista
 4. Onnea😍! Nauttikaa ikimuistoisesta kesästä😍❤️

  VastaaPoista
 5. Oi että, onnea! Toivottavasti kesästäsi tulee ikimuistoisen ihana ja saatte kokeiltua uusiakin juttuja Gerdan kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Varmasti päästään kokemaan uusia juttuja Gerdan kanssa sekä samalla toteuttamaan yhtä ikimuistoisimmista hevoskesistä!

   Poista
 6. Onnea hienosta vuokraponista! Ihan superia, Gerdan kanssa tulee varmasti ikimuistoiset pari kuukautta, ja pääset takuulla oppimaan sen kanssa tosi paljon uutta. Tosi kivaa sisältöä blogiinkin tulossa varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Seuraavat kuukaudet kyllä tulevat varmasti olemaan ikimuistoisia kaikenlaisien uusien tekemisien ohella. Toivotaan parasta, että saan tänne blogiin sen myötä myös kiinnostavaa sisältöä!

   Poista