-->

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Tallilla torstaina 30.6


Tallilla torstaina 30.6

Kun tajuut muutama päivä ennen heinäkuuta, että kesäkuun my day on tekemättä..

Joo moi! Tämä postaus tulee vähän myöhässä, todellakin kävi noin niin kuin äskeisessä lauseessa, joten tämä tulee nyt heinäkuun puolella. Tämä postaus on siis my day 30.6.


Aamulla heräsin yhdeksän aikaa ja sen jälkeen selasin somet ja katsoin vähän YouTubesta videoita. Ajattelin käydä vielä nukkumaan, mutta en käynyt. Nousin n. 10.20 sängystä, menin syömään aamupalaa. Aamupalaksi söin ruisleipää ja banaanin. Aamupalan jälkeen kello alkoi olemaan sen verran, että alkoi summeri ja sieltä mako mermaids. Mako Mermaids on siis yksi lempiohjelmistani!Mako Mermaidsin jälkeen sain tehtäväksi lämmittää vettä vedenkeittimellä ja viedä sitä muurahaisten kantamiin hiekkaläjiin. No siinä meni jonkin aikaa, ja se homma meni hyvin kunhan muisti laitta vedenkeittimen myös päälle. Sen jälkeen menimme Alinan kanssa kauppaan ostimme jäätelöt. Itse ostin lempi jäätelöni Magnumin mint:in. Jos ette ole maistaneet mitään magnumeita kannattaa ihmeessä maistaa, minun suosikkini on kyllä ylivoimaisesti Magnum mint.


Kun olimme tulleet kotiin ja sain syötyä jäätelöni, aloin harjoittelemaan Lorun kanssa kopin ottoa, samalla vähän leikin Lorun kanssa ja otin muutaman kuvan. Loru on kyllä oppinut ottamaan käskystä tosi hyvin, sillä se opetettiin sille varsinaisesti edellispäivänä. Toki ei se aina onnistu jos tulee huonoja heittoja.
(c) AlinaKuvaamisen jälkeen menin koneelle ja tein pieniä muutoksia blogiini, mutta niistä lisää myöhemmin... Sen jälkeen meillä olikin jo ruoka, ruuaksi meillä oli spaghettia ja jauhelihakastiketta. Ruuan jälkeen menin käyttämään koiran ja puin tallivaatteet päälle. Lähdimme tallille vähän vaille viisi. Matkalta noukimme Sallan, joka tuli kuvaamaan  meidän ratsastustuntia.
Ennen tuntia menimme katsomaan Sallan kanssa possuja ja kuvailemaan. Tunnilla ratsastin Sunshinella, menimme ilman satulaa, mutta siitä luultavasti lisää jos teen jossain vaiheessa siitä postauksen. Ratsastustunnin jälkeen hoidimme ponit ja menimme hyvästelemään rakkaan ponin Robinin, joka on myyty. Sen jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti.

Kertokaahan lempikuvanne! 1.

2.

3.

4.

5. (c) Salla Lohtander

6. (c) Salla Lohtander

7. (c) Pihla Tapanainen

8. Robin <3! (c) Pihla Tapanainen
 Kotona aloin kirjoittamaan ostoslistaa, sillä meillä oli tulossa rippijuhlat, sen jälkeen kävin vielä suihkussa. Sitten menin ylös siirsin kuvia ja aloin kirjoittamaan postausta. Sen jälkeen pesin hampaat, katsoin YouTubesta videoita ja menin nukkumaan! Siinä oli minun päiväni!

Joo, sori tuli vähän myöhässä. Veljelläni oli rippijuhlat nyt sunnuntaina, joten niitä piti järjestellä enkä ole kerennyt kauheasti koneen ääreen, ja jos on ollut aikaa se on ollut toinen asia huvittiko minua, mutta parempi näin kun ei milloinkaan! Kuukaudensuosikit tulossa joku päivä! Ens postaukseen moikka!

12 kommenttia:

 1. 2,3, 4 ja 8 olivat ehdottomasti lempikuvani! <3

  VastaaPoista
 2. 1,2,3 ja 7 olivat parhaimmat kuvat♥

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Ehkä varsa & ratsastuskuvat olivat kivoimmat! Ja no, tuo possu oli kyllä ylisöpö... :D

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, osaat kirjoittaa tosi hyvin! :) Tuo possu on ihana, en kestä... :D Ja nuo varsat kanssa, sekä ratsastuskuvat.
  Ratsastat tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. 1, 2,4 ja 8 oli kyllä ehdottomat lempparit!❤

  VastaaPoista
 6. 1&2 oli mun lempikuvat! Oli hauska lukee tämmöstä my daytä mis olin osittain mukana! :D

  VastaaPoista